اینجا اصفهان .. یک روز کامل می باشد بعد از افت سرعت شدید این چند روزه در قطعی به سر می برم
لعنت بر مبین نت ...
اینجا اصفهان .. یک روز کامل می باشد بعد از افت سرعت شدید این چند روزه در قطعی به سر می برم
لعنت بر مبین نت ...
فن اوا همون لقمان رایانه هست؟ که تو خیابون طالقانیه؟
اگه اونه که من تا پارسال مشترکشون بودم و از دستشون ذله شدم و به مبین نت پناه اوردم که اوایلش عالی بود مبین نت....حالا تعرفه های همین فن اوا رو داری؟
سلام به همگی به خصوص اهوازی های عزیز
مبین نت یه کلاه بردار بیشتر نیست!(مثل خیلی از شرکت های دیگه)
اینکه کیفیت وایمکس بهتره یا adcl اصلا تو این شرایط اهمیتی نداره، مهم اینه کدوم شرکت ازرش بیشتری برای مشترکینش قائل هست
قبلا مبین تو اهواز خوب بود... احتمالا به خاطر بازار یابی کیفیت شو خوب نگه داشته بود اما الان چند ماهی هست که شبها ساعت 2 به بعد اصلا اینترنتی وجود نداره که بخوای دان کنی حتی پیج هم با پینگ بالا باز میشه!
مشخصه که عمدا اینکار رو انجام میدن وگرنه برای من که 512 دارم باید حداقل 30 دان کنم
قبلا شبی 1 گیگ رو دان میکردم اما میگم احتمالا فقط نیتشون بازار یابی بوده
سرویس یک مگابیت از صبح تا شب که به زور سایت ها رو باز می کنه شب ها هم تو ساعات رایگان سرعت دانلود 20KB :|
چی بگم دیگه ؟
من چند روزي ميشه سرويس 512 - 20 گيگ گرفتم
با اين حال از سرعتم راضي هستم نميدونم شما چجوري ميگين سرعتتون انقدر پايينه من موقعيتم خيلي افتضاحه چراغ سيگنال 2 تاش بيشتر روشن نميشه مودم اونور خونه هست و منم اون يكي سر خونه كه بينمون 2 تا ديوار فاصله هست كه با عث ميشه سيگنال واي فاي كه دريافت ميكنم هم كاهش داشته باشه كه اين هم افت سرعت مضاعف ميده با اين حال سرعتم 90 تا 120 هست
شبا رو تا حالا امتحان نكردم ولي ديروز صبح ساعت 6 صبح كه جزو مهلت شبانه حساب ميشه سرعت دانلودم 80 بود
من كه راضيم
تنها بدي اي كه داره اينه كه قيمت سرويساش يكم گرون تره مثلا بيشتر جاها هر گيگ ترافيك اضافه بين 5 تومن تا 6 تومنه ولي مبين نت 8 تومنه
بله همون هست.
من نگفتم فن اوا خوبه گفتم غیر از این دو از هر شرکتی که بگیرید پشیمون میشید.مخابرات از هر نظر کیفیت سرویس هاش خوب و قیمت پایین هست اما سرعت ها رو مثل فن اوا باز نمیزاره و تازه معمولا کمتر از اون چیزی میشه که میده اما سرعت شبانه و روزانش یکسانه.فن اوا هم تقریبا کیفیت سرویس هاش خوبه فقط باید بیخیال سرویس شبانه اش بشید....اگر پهنای باند بالای 512 از مخابرات بگیرید راضی خواهید بود.
خودت داری میگی 512 .فعلا مشکل اصلی روی 1024 و 2048 هست که کیفیتش از 512 خیلی پایینتره.کمتر کسی با 512 مشکل داشته...
من نمی دونم اینا کجا درس خوندن ، اصلا خوندن یا نه !
منی که بیشتر از سرویس 512 برای سرویس 1 مگابیت هزینه پرداخت می کنیم سرعتم نصف 512 هست ولی سرعت سرویس 512 دو برابر حد معمول !!!
تو ایران بیشتر از این نمیشه توقع داشت.نمردیم و معنی آزادی رو هم فهمیدیم
سلام دوستان از طرح دموی من نصفش باقی مونده زمانش هم هنوز تموم نشده ولی موقع استفاده ازحجم اصلیم کم میکنه و اون 70مگ باقی مونده از دمو همین جور مونده ، چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)