يعنى اصلا نميشه دستگاه وايرلس كنار پلير باشه؟ اينطورى تو خونه من بهتر جور در مياد آخه ؛ من تو طرفين تلويزيون يه بلندگو با سيم و يه بيسيم گذاشتم ؛ چكور تنظيمات درست كنم؟
يعنى اصلا نميشه دستگاه وايرلس كنار پلير باشه؟ اينطورى تو خونه من بهتر جور در مياد آخه ؛ من تو طرفين تلويزيون يه بلندگو با سيم و يه بيسيم گذاشتم ؛ چكور تنظيمات درست كنم؟
فکر می ک نم چون با بلوتوث وصل میشه نباید جاش فرقی کنه شاید تنظینات صدا طوری هست که مثلا استریو هست شما 5 باند رو فعال کنید surround. ولی خوب صدایی که به دو بلندگو اصلی میره متفاوت از بلندگو های سوراند هست و اگر یه بلندگو بیسیم و یک با سیم دو طرف تلوزیون باشه صدای یکیشون کمتره یکی بیشتره .یه جوری میشه اصلا حالت صدا به هم میریزه .
حالا اگر بذارین سرجاشون صدا میدن ؟ اگر صدا نمیدن در تنظیمات حالت صدا سوراند بذارین
کسی ج نمیده؟
pioneer HTZ-424
این پستت رو به مدیران سایت گزارش دادم تادیگه به مردم توهین نکنی
دوستان کسی این مدل رو دیده lg bh9530tw؟اطلاعات دقیقی کسی داره ؟کارایش خوبه ؟
قیمت چنده ؟
گیر کردم چه مدلی بخرم
حروف انگلیسی که مدل اضافه میشه معنی خاصی داره
این نامگذاری برای ایران نیست در تاپیک سینما ال جی میتونید اطلاعات بیشتری رو ببینید
ممنون
خیلی جالب تو سایت رسمی ال جی نگاه کردو این مدلی نیست(شکل ظاهری)
کسی این مدل یا مشابه تا حالا استفاده کرده
![]()
Last edited by behzad1363; 31-10-2014 at 08:50.
به این دلیل که اکثر محصولات ال جی و سامسونگ طراحی خاورمیانه ای داره و یکسری هم در ایران مونتاژ میشه به همین دلیل در هیچ سایت رسمی اروپا و امریکا شرکت ها مدل مشابه ای نیست
ال جی و سامی بعضی محصولاتشون حتی کارتن فارسی داره
با سلام خدمت دوستان عزیز و خصوصا جناب رایان . من led سامسونگ f8880 دارم و با اتصال فلش به تی وی تمام فرمتها رو پخش میکنه حتی 3d.
صدای تی وی بد نیست اما میخوام خیلی بهتر باشه و در اپارتمان هم هستم و خیلی نمیشه صدا رو بلند کرد نظرم به خرید سینمای خانگی هست تا بتوان علاوه بر صدای فیلمها موسیقی هم با صدای بالا و خوب گوش کنم . ابدا سررشته ایی هم مانند دوستان در این ضمینه ندارم به نظر شما سینمای خانگی سامسونگ ht 5556 خوبه برای کار من ؟ و اینکه این سینما وایرلس نیست و هر چهار بلنگو سیمی هست . در صورتی که مدلی باشه که بلندگوهی عقب بیسیم باشه ایا جداگونه باید به برق وصل بشن ؟ و اینکه سینما با تی وی یک برند باشن بهتره یا فرقی نداره با سپاس لطفا راهنماییم کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)