تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 953 از 1024 اولاول ... 4538539039439499509519529539549559569579631003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,521 به 9,530 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

کسی هنر آزمون نداده؟
    سوالاش سخت بود؟
    من الان دارم میبینم نسبت به پارسال سخت بود یه جورایی

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بگو رفیق !
    هر چه میخواهد دل تنگت بگو
    گوش میکنیم !
    از مشاوره های من و همکارانم بهره ببرید !
    فیزیکشو گند زدم...زیر 10 درصد تو آزمونا قلمچی حداقل 50 رو می زدم.....یه سریشو که هرچی میخوندم نمیفهمیدم باید چیکار کنم .....بیشترشم که حل میکردم جوابش تو گزینه ها نبود!

3. این کاربر از مهسا.ش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

فیزیکشو گند زدم...زیر 10 درصد تو آزمونا قلمچی حداقل 50 رو می زدم.....یه سریشو که هرچی میخوندم نمیفهمیدم باید چیکار کنم .....بیشترشم که حل میکردم جوابش تو گزینه ها نبود!

خب بقیه درساتو چیکار کردی ؟ نا سلامتی زیست و شیمی برا شما مثه ریاضی فیزیکه ما میمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همه حرفایی که میگید درست ولی من یه چیزی هم بگم.
    تو تاپیک کتابهای کمک درسی یکی از بچه ها اومد و یه سری کتاب از مجموعه کتابهای کوچک ریاضی معرفی کرد. همه ریختن سرش که اینا بدرد نمی خوره و تا وفتی گاج و رمزینه هستند کی میره اینا رو بخره. من همون موقع هم گفتم که کسی که پایه ضعیفی داره هنوز مفهوم یه مطلبو نگرفته نباید بره به سراغ کتابهایی که برایه کنکور نوشته شدن. باید زحمت بکشه و از پایه اون مطلب رو یاد بگیره. من حداقل تو ریاضی مطمئنم که کتابهای کمک درسی خیلی خوب و ارزون وجود داره که پرداخت قیمتش برایه اکثریت امکانپذیره. تو ریاضی رو من کاملا مطمئنم که کتابهایه موجود تو بازار کافی بودن. ولی انصافا کی اونا رو خوند. و خوب خوند و با خوندن چند صفحه چون دید داره وقت زیادی ازش میگیره و فرمول جادویی توش نیست بیخیالشون نشد. تو کنکور عدالت وجود نداره ولی باز هم به اصطلاح صفر و 100 نیست. سوالهایی هم داره که میشه با فهمیدن ریاضی و با کتابهای معمول کمک درشی هم اونا رو حل کرد.

باید واقع بین هم بود . 80 درصد شرکت کننده ها نمیتونند در بهترین حالت هم بیشتر از 30 تا سوال ریاضی رو جواب بدند. نهایت همینه پس نباید از توقع داشته باشیم که همه سوالها رو جواب بدیم. از یه نظر مزیت کنکور اینه. حداقل نمره نداره.

6. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب بقیه درساتو چیکار کردی ؟ نا سلامتی زیست و شیمی برا شما مثه ریاضی فیزیکه ما میمونه
    زیست 61 شیمی68

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

1

سلام!
    راجع به فیزیکش فقط ، خدا رو شکر یه چیزی شنیدم ، میگن سخت بوده! دیشب میخواستم به دوست تجربیم زنگ بزنم نشد! ترازش تو قلمچی حدوده 6500 بود! آزمون زبان نیومده بود و این نشون میده که اونم زیاد خوب نداده! نگران نباشین! اگه شما اون بودین و شدین این، ببینین بقیه دیگه چی شدن! توکل بر خدا منتظر اعلام نتایج باشین! اگه فکر میکنین ممکنه واسه سال بعد بمونین ، و نمره کتبی پیش دانشگاهیتون خوبه ، از 3 ، 4 روز بعد دوباره درس خوندنو شروع کنین! ببخشید نمیتونم زیاد حرف بزنم ، چون دارم به صورت همزمان توی یه موسسه ی مخابراتی کار میکنم! موفقیت رو باید به دست آورد! ولی مسلما راهش غم و غصه خوردن نیست!

زیست و شیمی تونم که خوبه! دیگه غم نخورین! فقط ... زیست رو بهتر بود که بهتر میزدین! شایدم همه همینقدر اومده باشن پایین ، پس چون نمیدونم ابراز نظر نمیکنم!
    Last edited by CSNH; 03-07-2010 at 10:11.

9. 2 کاربر از CSNH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه setayesh_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام!
    راجع به فیزیکش فقط ، خدا رو شکر یه چیزی شنیدم ، میگن سخت بوده! دیشب میخواستم به دوست تجربیم زنگ بزنم نشد! ترازش تو قلمچی حدوده 6500 بود! آزمون زبان نیومده بود و این نشون میده که اونم زیاد خوب نداده! نگران نباشین! اگه شما اون بودین و شدین این، ببینین بقیه دیگه چی شدن! توکل بر خدا منتظر اعلام نتایج باشین! اگه فکر میکنین ممکنه واسه سال بعد بمونین ، و نمره کتبی پیش دانشگاهیتون خوبه ، از 3 ، 4 روز بعد دوباره درس خوندنو شروع کنین! ببخشید نمیتونم زیاد حرف بزنم ، چون دارم به صورت همزمان توی یه موسسه ی مخابراتی کار میکنم! موفقیت رو باید به دست آورد! ولی مسلما راهش غم و غصه خوردن نیست!

زیست و شیمی تونم که خوبه! دیگه غم نخورین! فقط ... زیست رو بهتر بود که بهتر میزدین! شایدم همه همینقدر اومده باشن پایین ، پس چون نمیدونم ابراز نظر نمیکنم!
    آخه واقعا به ریسکش نمی ارزه ادم یه سال دیگه باز هم بمونه چون اصلا معلوم نی سال بعد سخت تر از امسال بگیرن یا نه

11. 4 کاربر از setayesh_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

سلام. کسی میتونه بگه حدودا با این درصدا رتبم تو منطقه 2 چند میشه؟

ادبیات: 53
    عربی: 31
    دینی: 62
    زبان: 80
    ریاضی: 43
    فیزیک: 48
    شیمی: 28

خیلی ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه داروسازی تهران دانشگاه آزاد اگه درصدهای عمومی بالای 70 زیست و شیمی بالای 80 ریاضی فیزیک و زمین زیر 10 بزنیم میتونیم قبول بشیم یا نه؟؟؟؟

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

منم موافقتم ، یکی بیاد تصحیح کنه ما جرئت پیدا کنیم پاسخ نامه رو نگاه کنیم. ولی یادمه شما تصحیح کرده بودیا ، شیمی 85 و....

من فقط اونایی که فکر میکردم خوب زدمو صحیح کردم که خوبم بود در حد انتظاراتم

مهماش مونده

آسانسور رتبه!(دین و زندگی)

دروس مادر (ریاضی فیزیک)

بنا بر این از تمام افرادی که ریاضی هستن تقاضا دارم که بیان و در صد بزارن
    بخصوص

moraddad
    nits
    panizir

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •