تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 953 از 1211 اولاول ... 45385390394394995095195295395495595695796310031053 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,521 به 9,530 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما نکته ای که میخواستم بگم اینه که جدیدا مشاهده شده بعضی از کاربران اظهار میکنن سیوهاشون بعضی وقتا لود و اجرا نمیشه این مساله جدیدا برای منم اتفاق افتاده اما راه حلشو پیدا کردم . مشکل از دو تا فایل کیت سروره کسانیکه این مشکل رو دارن میتونن با مراجعه به تاپیک کیت سرور juce که لینکشو پایین گذاشتم و دریافت اون دوتا فایل که ایشون جدیدا توی تاپیکش گذاشته این مشکل رو حل کنند .
    برای من هم سیوهای مسترلیگ بعضی وقتها خراب میشه و میاد بیرون.مطمئنی با این درست میشه اگه درست بشه واقعا دمت گرمچون کلا من زیاد بازی می کنم و هر چند دقیقه یه بار میاد بیرون و واقعا اعصاب خرد کن هستش.
    شاید این جمعه یکی به ماهم پاسخ بده .... شاید ...
    بنده هنوز منتظرم !!!!
    دوست عزیز میشه بگی سوالت چی بود؟

سلام خدمت اساتيد فن به خصوص وحيد كه واقعا تو اين تاپيك زحمت ميكشه

دوستان يه سوال ؟
    در مقابل تيم هايي مثه رئال و بارسا كه واقعا قوي ساخته شدن چطور ميشه پيروز شد ؟

چطور ميشه مهاجماي اين تيم ها رو كنترل كرد؟

و يه سوال ديگه ؟
    در مقابل كسي كه سيستم بازيش نفوذ با بازيكنان پر سرعت مثه( رونالدو و مسي) از جناحين و يه پاس به عقب و گل .............
    چطور و يا چه سيستمي ميشه جلوشونو گرفت
    دوست عزیز شما اگر مسترلیگ منظورت هست که به مرور میتونی اون تیم ها رو ببری. اگه تیمت ضعیف هست شما باید کم کم بازیکن بخری و با پیشرفت کردن آن ها و هماهنگ شدن بازیکنات میتونی تیم های قوی رو ببری.
    در مورد این که چه طور میشه بازیکنان بزرگ رو کنترل کنی شما از قسمت set formation باید گزینه mark settings رو انتخاب کنی و از اون جا شما میتونی مثلا مسی رو که معمولا مهاجم دوم مایل به راست بازی میکنه را مثلا با استفاده از یک دفاع چپ یارگیری کنی یا حتی به چند تا بازیکن دیگه هم میتونی این وظیفه رو بدی. در ضمن دوست عزیز شما باید همون طور که توضیح دادم team style رو هم تغییر بدی تا بتونی تیمی هماهنگ و قوی داشته باشی. در ضمن سعی کن team work بازیکنانت بیشتر بشه.

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ___lord___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون وحيد جان

نميدونم من فقط اين مشكل رو دارم يا همه اينجورين؟

تو اين نسخه پنالتي زدن مشكل شده شايدم من بلد نيستم ؟

فقط بايد وسط بزني شوتتو

اگه راه حلي براي گل كردن پتالتي وجود داره به ما هم بگين(من ايكس باكس دارم )

داره خودمونی میشه arman-prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من چند تا چیز می خوام که شاید سه تاش رو همه ی بارسایی ها بخوان
    1. عکس مربی های بارسا بجای مربی های مستر لیگ
    2. اسکربورد بارسا تی وی
    3. لباس دوم و سوم بارسا و نحوه ی استفاده از لباس سوم ( با توجه تر زدن کونامی در باره ی لباس دوم بارسا )
    4. نرم افزار سخت کننده بازی (لطفا این بار تست شده باشه آخه هنوز دارم سر اون سیو مستر لیگم می سوزن )
    راستی می خواستم بدونم نمی شه مربی کنار زمین رو قیافش رو عوض کرد

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام وحید جون یه سیستم و ترکیب از رئال که از همه بهتره بذار
    ممنون

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

سه عدد سوال
    :

چرا وقتی دکمه های دستم رو از تو سیتینگ تنظیم میکنمو میام تو بازی ال 1 و ال2 دسته دومم جاهاشون عوض میشن باهم.دسته 1 درسته فقط2 اینطوری میشه! کسی این مشکلو داره؟؟؟؟یه دسته دیگه دارم شک نیست اونو که میزنم از این مشکلا نداره ولی این شکه این مشکلو داره
    چطوری میشه آستین لباسا رو مثل آستین تیم تاتنهام کرد؟؟وقتی بازیکنا آستین بلند میپوشن
    .

بعد از آپدیت کونامی آیا کفشهای بازی تعدادشون بیشتر شده؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی می خواستم بدونم نمی شه مربی کنار زمین رو قیافش رو عوض کرد
    دوستان من یه پیشنهاد داشتم برای اینکه این تاپیک حجمش هر روز بیشتر نشه و دوستان سر در گم نشند به نظر من کمتر به مسائل پچ و این جور چیزها بپردازیم چون من خودم وبلاگهایی رو میشناسم که به صورت عالی هر چی در مورد این بازی بخواین و همین طور آموزش استفاده از آن ها رو میذارن.اگه توی گوگل مثل سرج کنید ادیت pes 2010 یا همچنین چیزی باور کنید وبلاگهای ایرانی فوق العاده ای در این زمینه ای پیدا میشه که هر بخشی رو تازه طبق بندی کردند. اگه پیدا هم نکردین به من پیغام بدین من خودم یه چندتا معرفی می کنم.البته دوستان من کاره ای نیستمفقط خواستم وضع این تاپیک بهتر بشه.دوست عزیز arman-prs مطمئن باش اگر به اینا سر بزنی جوابتو حتما می گیری

داره خودمونی میشه arman-prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب پس اینجا به چه دلیل ساخته شده ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام وحید جون یه سیستم و ترکیب از رئال که از همه بهتره بذار
    ممنون
    به نظر من سیستم 2-4-4 از همه بهتره. به این صورت این سیستم باشه که دو تا هافبک دفاعی و دو تا هافبک گوشه داشت باشی و دو تا مهاجم یه نفر مهاجم هدف یا همون نوک باشه و یه نفر هم مهاجم دوم یا ss باشه. حالا دوست عزیز چند تا نکته در مورد رئال اول بگم اینکه مثلا بازیکنی مثل هیگوئن با اینکه خیلی خوب درست نشده ولی واقعا توی واقعیت خیلی بازیکن توپی هست و الانم فکر کنم بهترین گلزن رئال باشه. من خودم یکمی خصوصیاتش رو زیاد کردم ولی اگر تو زیادش نکردی حداقل میتونی Index هایی مثل Goal Poacher یا Fox to Box رو براش بذاری.در ضمن کلا هیگوئن پیشرفت زیاد می کنه من تا 99 باهاش رفتم
    حالا در مورد بازیکن ها باهات صحبت کنم به نظر من ترکیب اصلی این خوبه:(توجه کن بعضی پستها چند بازیکن پیشنهاد کردم تا هر کدوم رو خواستی بذاری که البته بعضی هاشو باید بخری)

دفاع های وسط:آلبیول-اگر(لیورپول)یا کیریشیتو(جنوا)
    دفاع راست:سرجیو راموس
    دفاع چپ:آربلوا یا مارسلو یا اینسوا(لیورپول) یا فیلیپه(تیمشو دقیق یادم نیست)
    هافبک های دفاعی:آلونسو-کومپانی(منچستر سیتی) یا فیلیپه ملو(یوونتوس) یا دی آگوستیو(اودینزه) یا ایلنر(اودینزه)
    هافبک های گوشه:کاکا-مارسلو یا ریبری(بایرن مونیخ) یا والکات(آرسنال) یا سیلوا(وانسیا)
    مهاجم دوم: هیگوئن یا بنزما
    مهاجم نوک:رونالدو یا هیگوئن یا بنزما

البته یه توضیح بیشتر باید بدم. دوست عزیز به نظر من برای دفاع حتما بازیکنی مثل کریشیتو که در جنوا بازی میکنه بخر که واقعا فوق العاده پیشرفت می کنه و بهترین دفاع وسط میشه.در مورد هافبک دفاعی به نظر من آلونسو تا دو سال خیلی خوبه ولی بعد از اون حتما بفروش اونو چون افت می کنه.بعد تاکید می کنم بهت که حتما کومپانی رو بخر که حتی تا 95 هم می رسه. در مورد هافبک گوشه من تعدادی رو نوشتم ولی خیلی بازیکن برای گوشه هست و حتی میتونی رونلدو رو بعضی وقت ها بذاری هافبک گوشه.بعد اینو هم بگم مارسلو شاید اول ضعیف هست ولی بعد از دو سال خیلی پیشرفت می کنه.در ضمن اگر سیلوا رو بخری خیلی سود کردی چون خیلی خیلی پیشرفت می کنه و به نظر من خیلی شبیه مسی هستش. در مورد مهاجم ها اگر نظر من رو میخوای بنزما رو بفروش و رونالدو و هیگوئن رو دو زوج خط حمله بذار . من خودم با این زوج خیلی حال کردم چون از هر لحاظ کامل هستند.
    در ضمن اینو بگم که رئال در ترکیب انعطاف زیادی داره و مثلا شما میتونی کاکا رو بذاری بعضی وقت ها مهاجم دوم و یا رونالدو هافبک گوشه و یا مارسلو دفاع چپ و یا راموس دفاع چپ و وسط و خیلی چیزهای دیگه که بستگی به خودت داره که توی هر بازی میتونی ترکیب مختلفی بذاری.
    Last edited by vahidgame; 22-01-2010 at 14:27.

10. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب پس اینجا به چه دلیل ساخته شده ؟
    البته من نمیگم کلا این جا نذاریم ولی دوست عزیز مطمئن باش اونجا راحتتر پیدا می کنی چون هر موضوعی طبقه بندی شده است.این سوال هایی شما پرسیدی مطمئن باش چندین دفعه پرسیده شده ولی شما مثلا الان نمی دونی جوابت کدوم صفحه هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

دوستان عزیز خواهشمندم که یک لیست از تکنیک های این بازی بزارید.در ضمن چه جوری میشه تو سر توپ زد؟با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •