سلام وحید جون یه سیستم و ترکیب از رئال که از همه بهتره بذار
ممنون
به نظر من سیستم 2-4-4 از همه بهتره. به این صورت این سیستم باشه که دو تا هافبک دفاعی و دو تا هافبک گوشه داشت باشی و دو تا مهاجم یه نفر مهاجم هدف یا همون نوک باشه و یه نفر هم مهاجم دوم یا ss باشه. حالا دوست عزیز چند تا نکته در مورد رئال اول بگم اینکه مثلا بازیکنی مثل هیگوئن با اینکه خیلی خوب درست نشده ولی واقعا توی واقعیت خیلی بازیکن توپی هست و الانم فکر کنم بهترین گلزن رئال باشه. من خودم یکمی خصوصیاتش رو زیاد کردم ولی اگر تو زیادش نکردی حداقل میتونی Index هایی مثل Goal Poacher یا Fox to Box رو براش بذاری.در ضمن کلا هیگوئن پیشرفت زیاد می کنه من تا 99 باهاش رفتم.gif)
حالا در مورد بازیکن ها باهات صحبت کنم به نظر من ترکیب اصلی این خوبه:(توجه کن بعضی پستها چند بازیکن پیشنهاد کردم تا هر کدوم رو خواستی بذاری که البته بعضی هاشو باید بخری)
دفاع های وسط:آلبیول-اگر(لیورپول)یا کیریشیتو(جنوا)
دفاع راست:سرجیو راموس
دفاع چپ:آربلوا یا مارسلو یا اینسوا(لیورپول) یا فیلیپه(تیمشو دقیق یادم نیست)
هافبک های دفاعی:آلونسو-کومپانی(منچستر سیتی) یا فیلیپه ملو(یوونتوس) یا دی آگوستیو(اودینزه) یا ایلنر(اودینزه)
هافبک های گوشه:کاکا-مارسلو یا ریبری(بایرن مونیخ) یا والکات(آرسنال) یا سیلوا(وانسیا)
مهاجم دوم: هیگوئن یا بنزما
مهاجم نوک:رونالدو یا هیگوئن یا بنزما
البته یه توضیح بیشتر باید بدم. دوست عزیز به نظر من برای دفاع حتما بازیکنی مثل کریشیتو که در جنوا بازی میکنه بخر که واقعا فوق العاده پیشرفت می کنه و بهترین دفاع وسط میشه.در مورد هافبک دفاعی به نظر من آلونسو تا دو سال خیلی خوبه ولی بعد از اون حتما بفروش اونو چون افت می کنه.بعد تاکید می کنم بهت که حتما کومپانی رو بخر که حتی تا 95 هم می رسه. در مورد هافبک گوشه من تعدادی رو نوشتم ولی خیلی بازیکن برای گوشه هست و حتی میتونی رونلدو رو بعضی وقت ها بذاری هافبک گوشه.بعد اینو هم بگم مارسلو شاید اول ضعیف هست ولی بعد از دو سال خیلی پیشرفت می کنه.در ضمن اگر سیلوا رو بخری خیلی سود کردی چون خیلی خیلی پیشرفت می کنه و به نظر من خیلی شبیه مسی هستش. در مورد مهاجم ها اگر نظر من رو میخوای بنزما رو بفروش و رونالدو و هیگوئن رو دو زوج خط حمله بذار . من خودم با این زوج خیلی حال کردم چون از هر لحاظ کامل هستند.
در ضمن اینو بگم که رئال در ترکیب انعطاف زیادی داره و مثلا شما میتونی کاکا رو بذاری بعضی وقت ها مهاجم دوم و یا رونالدو هافبک گوشه و یا مارسلو دفاع چپ و یا راموس دفاع چپ و وسط و خیلی چیزهای دیگه که بستگی به خودت داره که توی هر بازی میتونی ترکیب مختلفی بذاری.