تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 953 از 1042 اولاول ... 4538539039439499509519529539549559569579631003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,521 به 9,530 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ویندوزم اول 8 بود فک کردم ماله هشته اکس پی رو !! نصب کردم . اما مشکل همچنان پابرجاست و یکدفعه میبینم کلی مگ ازم رفته در صورتی که شاید 2 سایت سبک ه بدون تصویرم !!! باز نکردم .
    هر دو ویندوزم آپدیت رو غیر فعال و فول کرک هست .
    یعنی ممکنه مال سرویس دهندم صبانت باشه ؟؟
    توی ویندوز هشت یه سرویسی به نام bits داره background intelligent transfere system که بی شرمانه از اینترنت استفاده می کنه غیر فعالش کن و با نرم افزار دیومیتر یا نت اسپید مانیتور ترافیکت رو کنترل کن و با ریسورس مانیتور ویندوز برنامه های استفاده کننده از اینترنت رو کنترل کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه! مال سرویس دهنده نیست.
    توصیه میکنم یک شب در ساعت رایگان بگذار هرچی میخواد دانلود کنه.
    بعد ببین چقدر میگیره و آیا تموم میشه؟

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان در حال حاضر از مخابرات استان تهران منطقه ( شهر اندیشه شهریار) سرویس 1mb نامحدود دارم 2 روزه که رانزه شده سرعتم دان رو 128k ثابته در طی 24 ساعت شبانه روز فرقی نمیکنه چه ساعتی باشه
    ولی میخوام اخر این ماه تخلیه کنم و از یکی از isp های منطقه امون بگیرم سرویس 3M روزانه و شبانه رایگان 1m داره ماهی 50 تومن سرعت شبانش هم کاملا ثابت و با کیفیته قبلا از همین isp سرویس 2m داشتم
    تو مدت یک سالی که ازش سرویس میگرفتم 240k ساعت رایگانش دان میداد 30 تومن هزینه اش بودولی واقعا هم با کیفیت بود ولی دو ماه قبل مدیر مسئولش گفت دیگه برام نمی صرفه همچین سرویسی رو بدم.
    حالا با این تفاصیر پیشنهاد دوستان چیه همین مخابرات باشم یا کوچ کنم به این isp از چند جهت نگرانم اول ممکنه هر لحظه مخابرات سرویس های نامحدودش رو برداره و چون این isp پورت خالی هم نداره هر وقت هم دلم خواست نمیتونم دوباره برگردم به isp الان هم isp برای یک ماه اینده پورت خالی رو برام نگه داشته. و این اینکه خلیا هستن که ماه اول سرعت خیلی خوبی از مخابرات دارن ولی ماه دوم همه چی به فنا میره کاربران تهران هم گواه این حالته.
    Last edited by magiteq1; 21-01-2013 at 01:02.

داره خودمونی میشه XxlxX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

6. 2 کاربر از XxlxX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

دوستان در حال حاضر از مخابرات استان تهران منطقه ( شهر اندیشه شهریار) سرویس 1mb نامحدود دارم 2 روزه که رانزه شده سرعتم دان رو 128k ثابته در طی 24 ساعت شبانه روز فرقی نمیکنه چه ساعتی باشه
    ولی میخوام اخر این ماه تخلیه کنم و از یکی از isp های منطقه امون بگیرم سرویس 3M روزانه و شبانه رایگان 1m داره ماهی 50 تومن سرعت شبانش هم کاملا ثابت و با کیفیته قبلا از همین isp سرویس 2m داشتم
    تو مدت یک سالی که ازش سرویس میگرفتم 240k ساعت رایگانش دان میداد 30 تومن هزینه اش بودولی واقعا هم با کیفیت بود ولی دو ماه قبل مدیر مسئولش گفت دیگه برام نمی صرفه همچین سرویسی رو بدم.
    حالا با این تفاصیر پیشنهاد دوستان چیه همین مخابرات باشم یا کوچ کنم به این isp از چند جهت نگرانم اول ممکنه هر لحظه مخابرات سرویس های نامحدودش رو برداره و چون این isp پورت خالی هم نداره هر وقت هم دلم خواست نمیتونم دوباره برگردم به isp الان هم isp برای یک ماه اینده پورت خالی رو برام نگه داشته. و این اینکه خلیا هستن که ماه اول سرعت خیلی خوبی از مخابرات دارن ولی ماه دوم همه چی به فنا میره کاربران تهران هم گواه این حالته.
    شما کدوم فاز هستید من فاز 4 هستم اینترنت مخابرات 1 مگ دارم روزا تا ساعت 10 صبح سرعت 128 بعد میشه 10 کیلو بایت بعد دوباره 2 شب درست میشه تعجب میکنم مال شما چه طور عیبی نداره

8. این کاربر از mr_exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما کدوم فاز هستید من فاز 4 هستم اینترنت مخابرات 1 مگ دارم روزا تا ساعت 10 صبح سرعت 128 بعد میشه 10 کیلو بایت بعد دوباره 2 شب درست میشه تعجب میکنم مال شما چه طور عیبی نداره
    الان مال من 12 ظهر به بعد دیگه سرعت به 128 نمیرسه و بین 50 تا 70 نواسان داره یا بین 50 تا 100 نوسان شدید پیدا میکنه البته با تک لینک 8 کانکشنه و با دو تا لینک 8 کانکشنه
    سرعت رو 128 تقریبا پایدار میشه تو 10 ساعت 3.5 تا 3.8 گیگ میتونم بگیرم فاز 1 هم هستم
    Last edited by magiteq1; 28-01-2013 at 00:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام

ببخشید چند تا سئوال داشتم که خواهش می کنم اگه دوستان اطلاعی دارند

1.اگر سرویسی را یک ماهه از نوین نت خریداری کردیم ومثلا در 20 اول ترافیکمون تموم شد اون موقع باید هزینه هر گیگ اضافه رو بپردازیم یا باید هزینه ثبت نام رو از اول بپردازیم برای یک ماهه آینده؟ (که در حالت دوم برای من به صرفه تره)

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان کیفیت پینگ شما کم نشده ؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

ببخشید چند تا سئوال داشتم که خواهش می کنم اگه دوستان اطلاعی دارند

1.اگر سرویسی را یک ماهه از نوین نت خریداری کردیم ومثلا در 20 اول ترافیکمون تموم شد اون موقع باید هزینه هر گیگ اضافه رو بپردازیم یا باید هزینه ثبت نام رو از اول بپردازیم برای یک ماهه آینده؟ (که در حالت دوم برای من به صرفه تره)
    سلام
    معمولاْ همه شرکتها در صورتی که حجم خریداری شده تموم بشه میتونی دوره جدید بخری.
    این را تو سایتشون مینویسند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از شرکت ماکس نت سرویس دارم میخوام جمع اوری کنم بهترین راه جمع اوری در حد اقل زمان چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •