سلام
1- منظورتون از ویرایش دوجلدی شدن آن است؟؟
2-منظورم کتاب تستشه که زرد رنگه
خیلی ممنون از راهنمایی کامل و جامعتون...به نظر شما کتاب تست خوب برای ادبیات چیه؟؟؟![]()
سلام
1- منظورتون از ویرایش دوجلدی شدن آن است؟؟
2-منظورم کتاب تستشه که زرد رنگه
خیلی ممنون از راهنمایی کامل و جامعتون...به نظر شما کتاب تست خوب برای ادبیات چیه؟؟؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی مبتکران برا سال سوم منظورتون اینه دیگه ؟
نه من با اون یکی دوستمون بودم
آخه شیمی 3 مبتکران عوض نشده.
همون 1 جلده
اما یه نوع دیگه داره که فقط پرسش چهار گزینه ایه اون 2 جلده
اون که دو جلدی هست رو باید بگیری برای کنکور. اون یکی به درد نمیخوره
توی اون دو جلدیه آموزش هم داره ؟ آخه اسمش کتاب تست هست .یه چیز میخوام توش یه آموزشی باشه
لینک دانلود یا سایتی برای خرید کتاب زبان (thoughts and notions by( Patricia Ackert and Linda Lee
میخوام
Last edited by FOURTH RETURN; 12-10-2012 at 13:18.
بچه های ریاضی توجه کنند:
کتاب ریاضیات پایه فار منتشر شده است!
کتاب دیفرانسیل 1 تخته سیاه هم مولفش مهندس مهربانه (تازه فهمیدم گفتم بگم شاید به کارتون بیاد)
موفق باشید
آموزشش از اون یکی کتاب هم بهتر هست
بله منظورم دو جلدي شدنش بود.
كتاب فيزيك 3 سبز كتابه خوبيه..سطحش از كنكور كمي بالاتره ....كتاب الگو هم كتاب خوبيه(من فيريك 3 الگو آموزشش رو داشتم البته) مطالب رو خيلي مفهومي توضيح داده ..در بعضي موارد هم از سطحه كتاب بيشتر توضيح داده كتابه آموزششه الگو بيشتر براي امتحان نهاييه ولي از مطالبه آموزشيش ميشه برايه كنكور هم استفاده كرد....در كل نميشه خيلي با هم مقايسشون كرد يكي اموزشه يكي تستي...
براي ادبيات اگه كتابه جامع ميخواي: يه كتابي جديدا اومده كه مطمئنا افراد خيلي حيلي كمي ديدنش...ادبيات جامع پرف انديشان...كتاب خيلي خوبيه..جواباي تشريحيش هم واقعا عاليه.
اگر هم موضوعي بخواي تويه همين تايپيك يه سرچ كن به جواب ميرسي بارها در موردش بحث شده...
سلام
تويه تايپ نويسنده اشتباه كردين....thoughts and nations by Patricia Ackert and Linda Lee
Last edited by lil0; 12-10-2012 at 09:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)