تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 953 از 1081 اولاول ... 45385390394394995095195295395495595695796310031053 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,521 به 9,530 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کسپر از طریق کپی پیس اپدیت نمیشه بلکه باید از طریق افلاین اپدیتش کنید :

مانند این عکس

البته این اپدیت زمانی میشه استفاده کرد که شما در تنظیمات اپدیت کسپر تیک گزینه COPY UPDATE TO FOLDER را زده باشید تا کل اپدیت ها ذخیره شده باشند.

مرسی . مشکلم حل شد

2. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

من اینترنت سکورتی 2011 کسپر و نصبیدم و آپدیت کردم

فقط هی میگه ویروس هستو من واسه پاک کردنش باید سیستمو ریستارت کنم میگم بکن دوباره روز از نو روزی از نو ،دوباره میگه یه چیز دیگه هم هست باید ریستارت کنم یا باید بگم نه که پاکش نمیکنه اگه بگم آره که باید تا روز دیگه یه سیستم بخرم از بس میگه ریستارت کن

مورد دوم اینکه اینم مثل کومودو وقتی به وی پی ان وصل میشم دیگه سند و ریسیو ندارم --من نمیدونم چرا هر چی آنتی ویروس نصب میکنم با این وی پی ها مشکل پیدا کنم---چه جوری میتونم بهش بگم که این وی پی خوبه و هیچ مشکلی نداره و بزار کارمون رو بکنیم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

با سلام

من اینترنت سکورتی 2011 کسپر و نصبیدم و آپدیت کردم

فقط هی میگه ویروس هستو من واسه پاک کردنش باید سیستمو ریستارت کنم میگم بکن دوباره روز از نو روزی از نو ،دوباره میگه یه چیز دیگه هم هست باید ریستارت کنم یا باید بگم نه که پاکش نمیکنه اگه بگم آره که باید تا روز دیگه یه سیستم بخرم از بس میگه ریستارت کن

مورد دوم اینکه اینم مثل کومودو وقتی به وی پی ان وصل میشم دیگه سند و ریسیو ندارم --من نمیدونم چرا هر چی آنتی ویروس نصب میکنم با این وی پی ها مشکل پیدا کنم---چه جوری میتونم بهش بگم که این وی پی خوبه و هیچ مشکلی نداره و بزار کارمون رو بکنیم ؟
    دوست عزیز برای مشکل اول شما وقتی هشدار میده روی گزینه DO NOT کلیک کنید تا مخرب ها را سرچ کنه و پس از این که تمام شد خودش خودکار ریمو میکنه و اگر دید باز مخب ها را ریمونکرد کسپر را باز کنید و روی گزینه FIX IT NOW کلیک کنید تا مشکل برطرف شود // گاهی اوقات هم همچنان قرمز میمونه که شما باید کسپر را یکبار exit کرده و باز اجرا کنید از استارت منو.

در مورد مشکل دوم شما یکی از دوستان هم مشکل شما را داشتند که هر راهی بود را رفتن ولی باز مشکل پابرجا بود و مشکل ایشون حل نشد.

وارد تنظیمات کسپر بشید

settings

firewall

settings

network

کانکشن وی پی ان را پیدا کنید و با یک کلیک راست بروی ان به قسمت trust انتقال بدید و یکبار دیگه تست کنید.

5. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست عزیز برای مشکل اول شما وقتی هشدار میده روی گزینه DO NOT کلیک کنید تا مخرب ها را سرچ کنه و پس از این که تمام شد خودش خودکار ریمو میکنه و اگر دید باز مخب ها را ریمونکرد کسپر را باز کنید و روی گزینه FIX IT NOW کلیک کنید تا مشکل برطرف شود // گاهی اوقات هم همچنان قرمز میمونه که شما باید کسپر را یکبار exit کرده و باز اجرا کنید از استارت منو.

در مورد مشکل دوم شما یکی از دوستان هم مشکل شما را داشتند که هر راهی بود را رفتن ولی باز مشکل پابرجا بود و مشکل ایشون حل نشد.

وارد تنظیمات کسپر بشید

settings

firewall

settings

network

کانکشن وی پی ان را پیدا کنید و با یک کلیک راست بروی ان به قسمت trust انتقال بدید و یکبار دیگه تست کنید.

من هر چی شبکه اونجا بود رو کلیک راست و trust رو زدم اما به هیچ وجه سند و ریسیو ندارم از 7-8 تا سایت رفتم کانکشن های رایگانشونو دانلود کردم اما.....

این چه بدبختیه گیره من افتاده؟؟؟چی کارش کنم ؟توروخدا مشکل از هر جا هست به من بگید تا حلش کنم --ویندوزمم که 2 هفته نیست ریختم هم رو قبلیه هم رو این همین مشکلو داشتم کومودو هم که کسپر کردم از اون طرفم الان اینو trust زدم تو تاپیک کومودو هم گفتند چند نفری این مشکلو داشتند و حل نشده

پس ایراد از کجاااااااست ؟

با نرم افزار های فیلتر شکن هم بعضیاش مشکل داره با بعضیاش نداره ---نکنه ما رفتیم تو اینترنت ملی ؟خوب پس چه ربطی به آنتی ویروس داره؟؟

هر کی هر فکری به سرش میزنه بگه خواهشا

7. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من الان نود 32 نصب کردم مشکلم حل شد و دیگه وصل میشه

اما اصلا نسبت به نود حس خوبی ندارم 1 سال پیش نود داشتم سیستمم تا پای سوختن رفت

یعنی هیچ راهی نیست ؟چرا هر چی آنتیه خوبه با وی پی مشکل داره ؟پس چرا بقیه این مشکلو ندارند ؟

من همیشه از v p n های رایگان استفاده میکنم حالا اگه یکیش خوب از همون که کار میده استفاده میکردم اما مشکل اینجاست که هیچ کدومش با این کسپر و کومودو کار نمیده

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

10

سلام دوستان

من یه مشکل دارم امیدوارم بتونید واسم حلش کنید .

من outlook express 2007 دارم که اینترنت سیکیوریتی 8 روی کامپیوتر هست وقتی نامه برایم می آید یه پیغام میده مبنی بر پاک کردن یا دریافت نامه از فیلتر اسکن.

خوب سوال من اینجاست چتور میشه نامه هایی که با کاسپر پاک می کنیم رو برگردوند .

باتشکر
    دانا

باتشکر از دوستان گرامی درمورد حــــــــــــــــــــــــ ـــــــــل مشـــــــــــــــــــــــ ـــــکل بنده .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

من الان نود 32 نصب کردم مشکلم حل شد و دیگه وصل میشه

اما اصلا نسبت به نود حس خوبی ندارم 1 سال پیش نود داشتم سیستمم تا پای سوختن رفت

یعنی هیچ راهی نیست ؟چرا هر چی آنتیه خوبه با وی پی مشکل داره ؟پس چرا بقیه این مشکلو ندارند ؟

من همیشه از v p n های رایگان استفاده میکنم حالا اگه یکیش خوب از همون که کار میده استفاده میکردم اما مشکل اینجاست که هیچ کدومش با این کسپر و کومودو کار نمیده

من هم وی پی ان مجانی استفاده میکنم و کسپر یا حتی زمانی که کومودو داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.

والا من هرراهی که میشد به شما گفتم // دیگه راهی به ذهنم نمیرسه.

نود هم سوییتی نیست که ادم بهش اعتماد و اطمینان کافی بهش داشته باشه.

11. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من هم وی پی ان مجانی استفاده میکنم و کسپر یا حتی زمانی که کومودو داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.

والا من هرراهی که میشد به شما گفتم // دیگه راهی به ذهنم نمیرسه.

نود هم سوییتی نیست که ادم بهش اعتماد و اطمینان کافی بهش داشته باشه.

اره دقیقا توی کومودو هم همینو میگفتند اما میگفتند انگشت شمارند افرادی که این مشکلو دارندو حل بشو نیست

ممنون از راهنماییت-بازم دمت گرم

داره خودمونی میشه Vivah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان من از کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 2010 استفاده میکنم ، از وقتی سیستمم restore کردم ،اینتر سکیوریتی از کار افتاده (البته کی ان مشکلی نداره )و همش این پیغام میده :
    databases are corrupted
    وقتی هم آپدیتش میکنم بازم این پیغام میده ... و مشکل حل نمیشه
    میشه بگید باید چیکار کنم دوباره فعال بشه ، کلافه شدم
    لطفا کمکم کنید .......

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

تازگیا هی یه طوری میشه ما مزاحمتون شیم

Kaspersky Rescue Boot Disk این همون دیسک نجاته که وقتی سیستم شدید ویروسی میشه و دیگه بالا نمیاد از این طریق ویروس یابی میکنه ؟یعنی همون دیسک نجات ؟

این بهترین دیسک نجاته یا پیشنهاد بهتری هم دارید ؟

و سوال بعدی اینکه چه جوری باید ازش استفاده بکنم همین جوری رایت کنم بزارم تو dvd رام حله ؟یعنی خودش اسکن میکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •