تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 953 از 1045 اولاول ... 4538539039439499509519529539549559569579631003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,521 به 9,530 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

متخصصین وورد اصلا چنین چیزی امکان پذیر است یا نه ؟ من خیلی کارم فوری و واجب است من یک فایل تکست دارم با این ساختار amin:ali hamid:mohsen این دو نقطه ها را با قابلیت جایگزینی همه رو تبدیل به فاصله میکنم حالا میخوام ردیف اول رو توی یک فایل داشته باشم ردیف دوم رو توی یک فایل دوباره توضیح میدم به ذهنم خودم رسید ردیف اول رو توی یک باکس با خط کشیدن قرار بدم و محتوای ردیف را در یک فایل تکست ذخیره کنم و همینطور ردیف دیگه ولی به نظر نمیشه یا من بلد نیستم خواهشا اگه کسی بلد دریغ نکنه که پروژه هام خوابیده
    سلام دوست عزیز یک روش هست شاید بتونه کمکتون کنه (البته اگه فایلتون همین تکست باشه و با همین فرمت که گفتید)یا حداقل خیلی دروقتتون صرفه جویی کنه برنامه Notepad2 را دانلود کن حالا فایل متنی را با این برنامه باز کن اگر تونستی که خطی که بلندترین طول را داره پیدا کنی که هیچ اگر هم نه که خیلی راحت کاراکتر : را با مثلا 50 تا از همین کاراکتر replace کن حالا کلیدهای alt+z را تا جایی که آخرین حرف از ابتدا : حذف بشه کلیک کن (با اینکار حروف از ابتدای تمام خطوط حذف خواهد شد) حالا تعداد کاراکترهای باقیمانده : را با جای خالی پر کن اینجوری ستون دوم را بدست میاری حالا برای بدست آوردن ستون اولین همین کارها را انجام بده و از کلید alt+u استفاده کن امیدوارم کمکت کنه البته خودم بلد نیستم ولی با regular experssion هم احتمالا میتونی اینکار را انجام بدی توی همین برنامه که گفتم داره

2. این کاربر از javad78987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

با عرض پوزش، درگیر پروژه کارشناسی خودم هستم التماس دعا برای دفاعیه

سلام در ورد فونت Irannastaligh استفاده کردم و وقتی فایل رو با save as pdf ورد تبدیل به پی دی اف می کنم فقط همین فونت در فایل پی دی اف به صورت نستعلیق نشان داده نمیشه و به صورت یک فونت شبیه tahoma میفته علت چیه ؟با چه نرم افزاری باید پی دی اف کنم که این مشکل حل شه؟ مرسی
    شما موقع دخیره فایل بصورت PDF باید گزینه ی زیر رو فعال کنید، احتمالا مشکلتون برطرف میشه... این میاد فونت ها رو بصورت عکس میکنه اگر نتونه ذخیره کنه:
      محتوای مخفی: عکس کمی بزرگ 

سوال درباره ورد 2010
    آیا میتوان برنامه ورد را به فایل pdf تبدیل کنیم
    بله، توی عکس بالا نشون دادم، از گزینه ی Save یا Save As... قابل انتخاب هست...

استفاده تکراری از یک تصویر
    برای اینکه از یک عکس به صورت تکراری استفاده کنیم ولی فضا فقط یک بار اشغال شود آیا راه حلی وجود دارد
    مثلا من یک قاب برای عکسهای موجود در یک فایل ورد می خواهم استفاده کنم . حدود صد عکس وجودا دارد اگر هر بار این قاب را روی هر عکس بگذارم مسلما فایل حجیم خواهد شد. آیا امکان این وجود دارد حجم فایل فقط یک بار استفاده شود.
    ورد خودش این قابلیت رو داره که از عکس فقط یکبار استفاده کنه، چون ساختار فایل های ورد تقریبا مثل یک فایل HTML هست با این تفاوت که ساختار XML داره... یعنی شما میتونید فایل ورد رو با یه برنامه فشرده ساز مثل WinRAR باز کنید و تمام محتویاتش رو ببینید. عکس/فونت/استایلها بصورت XML، تمام متن و ...
    من تو ورد 2010، یک عکس رو وارد کردم و 20 بار ازش کپی گرفتم تو متن، سایز فایل از 70کیلوبایت، شد 82 کیلوبایت یعنی مشکلی نداره.

سعی کنید از فایلی که وارد کردید به ورد، همونجا کپی بگیرید نه اینکه یک فایل رو چند بار وارد کنید. گرچه بازم فکر نکنم خیلی تغییری بکنه.

چرا وقتی توی ورد فهرست می سازم، عنوانهایی که تو یه سظح قرار دارن فرورفتگی متفاوتی پیدا می کنن؟

این مشکلات توی فهرستهای اتوماتیک به زبان فارسی خیلی دیده میشه، نمیدونم مشکلش چیه، ولی با چندبار دستکاری و Undo زدن، میشه مشکلش رو بصورت دستی و بعد Update Field درست کرد... مثلا بعضی اوقات باید از خط بعدی پاک کنی، بعضی اوقات یکی دو Tab از همون خط یا خط قبلی...

با سلام به همه دوستان
    امروز فایل ورد رو به من دادند و ازم خواستند که یه خط به انتهای یکی از سطرها اضافه کنم .
    اما به محض اینکه من خط رو می کشیدم یه علامت لنگر به خط اضافه می شد و کلی دردسر برای تنظیم جای خط درست می کرد.
    من چطوری می تونم این لنگر رو از خط جداکنم که درد سر درست نکنه؟
    لطفا یه کمی هم در مورد این لنگر توضیح بدید ؟(تا جایی که من یادمه برای اینکه یک عکس رو به یه متن وصل کنند از اون استفاده می شد .اما از کجا فعال و غیر فعال می شد یادم نیست)
    اول اینکه، اون لنگر دلیلی داره وجودش، و همونه که باعث به هم ریخته شدن همه چیز میشه، این دلیلش:

از قسمت Word > Options > Display هم میتونید اون لنگر رو نمایش ندید وگرنه کار خودش رو میکنه.
    البته راه بهتر اینه که بجای کشیدن یک خط بصورت شکل، شما یک Horizontal Line درج کنید، بصورت زیر:
      محتوای مخفی: عکس کمی بزرگ 

سلام به همه
    حدود 50 تا جمله حکیمانه دارم که می خوام تو هدرهای یک کتاب 300 صفحه ای به صورت رندوم قرار داده بشه به نظرتون بهترین راهکار چی هست؟
    کار شما شدنی هست ولی چند تا مشکل هست:
    1) هر چیزی توی هدر تکرار میشه، به جز اینکه از یک کد خاص استفاده کنید در هر هدر و قبل از نوشته.
    2) نیاز به کد نویسی داره، هر کی بلده بتون کمک کنه... نمیدونم امکان پذیره یا نه، ولی چیزی که به نظر من میاد، استفاده از یک آرایه برای رشته هست که هر عنصر آرایه یکی از جملات رو داشته باشه و در هر صفحه، یکی از آرایه ها بصورت تصادفی نوشته بشه...
    ولی در کل خودتون تصادفی رو ایجاد کنید و بالای هر صفحه درج کنید، بهتره.... یعنی اون مرحله ی دوم رو بصورت دستی انجام بدید.

درود

تو Word 2013 وقتی اسکرول بار رو بالا یا پایین می برم صفحه ها حرکت نمی کنند تا اینکه وقتی من مثلا اسکرول بار را به صفحه مثلا 6 می برم بلافاصله صفحه 6 رو میاره. به
    File > Option > General رفتم و دیدم گزینه Enable Live Preview خاموش و غیر فعال و روی آیکون i که روبروی این گزینه است ماوس را نگه داشتم ببینم tooltip چی میگه که این پیغام رو نمایش می ده:
    "Previews have been automatically disabled based on Terminal Server
    settings, connection speed, or animation settings on this machine."

بعد روی My Computer یا This PC (تو ویندوز 8 که من دارم) راست کلیک کردم و به مسیر زیر رفتم:

Properties > Advanced System Settings و سربرگ Advanced رو انتخاب کردم و روی دکمه Settings از قسمت Performance کلیک کردم و همه قسمتها رو فعال کردم و بعد OK و حتی Restart هم کردم ولی هنوز مشکل باقیه و گزینه Enable Live Preview خاموش و غیر فعاله.

کامپیوتر من شبکه نیست. ویندوز من x64 بیتی 8 هست. بیت دفندر اوریجینال دارم. و یه مدتی این مشکل بروز کرده. موندم از کجا درست کنم چون خیلی با Word کار می کنم و بالا و پایین بردن اسکرول بار بدون اینکه صفحات حرکت کنند واقعا احمقانه و اعصاب خرد کن هست.

سپاس
    فقط اسکرول اینجوریه؟ یا تمام جهت ها و Page Up و Page Down هم اینجوری هستن؟
    درایور گرافیک نصبه؟

متخصصین وورد اصلا چنین چیزی امکان پذیر است یا نه ؟
    من خیلی کارم فوری و واجب است
    من یک فایل تکست دارم با این ساختار
    amin:ali
    hamid:mohsen
    این دو نقطه ها را با قابلیت جایگزینی همه رو تبدیل به فاصله میکنم حالا میخوام ردیف اول رو توی یک فایل داشته باشم ردیف دوم رو توی یک فایل
    دوباره توضیح میدم به ذهنم خودم رسید ردیف اول رو توی یک باکس با خط کشیدن قرار بدم و محتوای ردیف را در یک فایل تکست ذخیره کنم و همینطور ردیف دیگه
    ولی به نظر نمیشه یا من بلد نیستم
    خواهشا اگه کسی بلد دریغ نکنه که پروژه هام خوابیده
    توی اسپیولر میذارم زیاد جا نگیره:
      محتوای مخفی: مراحل انجام کار 
    کار شما نسبتا آسونه، کافیه از بخش Insert > Table > Convert text to table با انجام تنظیمات خاصی، این کار رو انجام بدید:
    فرض کنیم، همه ی اسامی رو بصورت همون Hamid:Maryam و ... وارد کردید:
    عکس با توضیحات وارد شده:

1) اول متن رو انتخاب کنید
    مراحل 2و 3 رو انجام بدید.
    4) تو این بخش، تعداد ستون ها رو انتخاب کنید، سطرها اتوماتیک حدس زده میشن، با توجه به محتویات هر سطر متنی...
    5) تو این بخش باید چیزی که بعنوان جدا کننده ستونها استفاده کردید، انتخاب کنید، مثلا من از : استفاده کردم، شما میتونید Tab رو انتخاب کنید، ولی : بهتره...
    6) اوکی

وقتی OK زدید، جدول ساخته میشه:

در اینجا میتونید با بردن موس بالای هر ستون و ظاهر شدن نشانگر کل ستون رو انتخاب کنید و به روش نشان داده شده، تمام ستون رو Merge کنید، مثلا بعد از مرج کردن، بخش سمت راست، مثل سمت چپی میشه:

4. 5 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

وقتی روی فایل ورد 2013 از قسمت file/info/protect ..
    رمز روی فایل ورد گذاشتیم
    چطوری بعدا اون رو حذف یا تغییر بدیم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

وقتی روی فایل ورد 2013 از قسمت file/info/protect ..
    رمز روی فایل ورد گذاشتیم
    چطوری بعدا اون رو حذف یا تغییر بدیم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

آموزشی در نت هست که کامل تمام چهار تب اخر ورد رو توضیح بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

تب های
    references-mailings-review-view

ممنون

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتونستم فقط به دکمه تشکر قناعت کنم، بی نهایت متشکرم میدونستم یک راهی همیشه برای اینطور کارها وجود داره
    شما الان بی نهایت کار من رو اسان کردی و تمامی این عملیات در کسری از دقیقه صورت میگیره و خیلی هم دقیق عالی شد عالی و دقیقا همون کاری که میخواستم
    ایشالا در پایان نامه کارشناسی موفق باشی و سطوح بالاتر هم برسی و اونجا هم موفق باشی

برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از لطف تو هم ممنونم، این برنامه رو اتفاقا دارم ولی به فکرم نرسیده بود با استفاده از اون این کار رو انجام بدم، با روشی که دوست خوبمون سروش خان گفت عملیات راحت تر شد به روش شما نیازی نیست ولی واقعا شما هم زحمت کشیدی مرسی.

9. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zibagol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    در کامپیوتر یکی از دوستان تایپ اعداد با مشکل مواجه شده است و به جای تایپ اعداد ، "بسم الله" درج می شود.
    با تغییر فونت هم نتیجه ای حاصل نشد!

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    مشکلی دارم که رفته روی اعصابم. چرا توی تایپ فارسی با تایپ گیومه " " ، فونت می ره روی Times New Roman ؟ راهی برای حلش هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من چند تا مشکل تو وورد دارم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

1- اولا اینکه شماره سرفصلها تو فهرست بعضیاش فارسی و بعضیاش انگلیسی است مثل شکل زیر، چی کار کنم همش فارسی شه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- چطور میتونم عنوان فصلها رو بدون شماره قبلش در صفحه اول هر فصل مثل عکس زیر کنم
    ولی در فهرست مثل عکس زیر ظاهر بشه

3- چطور می تونم فهرست بندی شکلها رو همانند شکل زیر بکنم

یعنی قبل از شماره شکلها، دیگه کلمه شکل رو ننویسه
    آقا کار ما راه نیفتاد کسی جوابی نداره

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا کار ما راه نیفتاد کسی جوابی نداره
    جواب سوال اولتون:
    اول طبق شکل زیر توی option وردتون برین:

حالا از منوی Advanced گزینه ی numeral را روی system تنظیم کنید. ( arabic: اگر عدد انگلیسی هم تایپ کنید عدد رو فارسی نشون می ده. Contex: اگه عدد را فارسی هم تایپ کنید انگلیسی نشون میده. system: هر طوری که عدد را تایپ کنید عدد را به همون زبانی که تایپ کردین نشون می ده)

جواب سوال دومتون:
    راستش من اصلا متوجه سوالتون نشدم! خب قبل از هر فصل عنوانشو تایپ کنیددیگه. چه ربطی به فهرست داره؟

جواب سوال سومتون:
    شما جدولی 1 در 2 را بکشید و از قسمت design بالای صفحه این تم را به جدولتون بدین.

نکته بسیار مهم: در ادامه جواب سوال اولتون باید بگم، شما اگر تنظیمات وردتون را روی system هم بذارین فقط توی ورد خودتون اعداد را فارسی می بینید. اگر این ورد را روی کامپیوتری دیگه باز کنید که تنظیماتش مثلا روی contex باشه اونوقت اعداد را انگلیسی نشون می ده. پس اگر خواستید این متنتون را جایی دیگه پرینت بگیرین حواستون باشه تنظیمات وردش طوری باشه که اعداد رو فارسی نشون بده
    Last edited by sara_program; 05-10-2014 at 08:17.

14. 3 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •