تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 953 از 1126 اولاول ... 45385390394394995095195295395495595695796310031053 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,521 به 9,530 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام لطفا هاردت رو با HD tune اسکن کن و نتیجه را اعلام کن

------------
    خیر موزیک و ویدئو هام رو خوردم و الان گذاشتم ریکاور بشه ، به نظرتون کنسل کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خیر موزیک و ویدئو هام رو خوردم و الان گذاشتم ریکاور بشه ، به نظرتون کنسل کنم ؟
    کنسل کردم :-| میشه لینک دانلود این نرم افزار بهم بدید ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان یه هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم که تا دیروز کلی اطلاعات ازش تخلیه کردم ، فرمت کردم ، کلی اطلاعات دیگه توش ریختم و ... امروز که اومدم یه سری اطلاعات توش انتقال بدم یهو یه پیغامی داد و بعد برای فرمت کردن ازم پرسید و .... منم همه رو کنسل کردم ، سیستم رو یبار ریستارت ، کابل هارد رو تعویض و ادامه کار ... وقتی هارد رو به یه سیستم دیگه وصل کردم واسه خارج کردن اطلاعات یکی از پوشه ها پیغام زیر رو داد ...

رو سیستم قبلی که اطلاعات ازش منتقل شده بود هم همین ارور رو میده ، موقع check disk هم تا یه جایی میره و بعد ثابت میمونه :-(

قبلا هم یکی دوبار همینطوری شده بود ، مجبور شدم فرمت و بعدش ریکاوری کنم ولی اینبار اطلاعات مهمی توش هست و نمیتونم ریسک کنم :-(

میشه راهنمایی کنید - ممنون
    سلام اول از همه مجوزهای دسترسی به فولدر مورد نظر رو بررسی کنید اگه مشکل حل نشد به نظر من ریکاوری بهترین راه است

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام اول از همه مجوزهای دسترسی به فولدر مورد نظر رو بررسی کنید اگه مشکل حل نشد به نظر من ریکاوری بهترین راه است
    با نرم افزار icare data recovery انجام دادم ، تا حدودی رفته بود بعد کنسل کردم و فایل ها رو ذخیره کردم !! متاسفانه هیچ کدوم از عکس ها و فیلم هام باز نمیشه :-((

باید کامل انجامش بدم ، درسته ؟
    قبلش با هارد نباید کاری انجام بدم (مثلا فرمت : آخه قبلا یبار پارتیشن از بین رفته بود مجبور شدم یبار اquick فرمت کنم تا پارتیشن ایجاد بشه) ؟
    با همون کابل یو اس بی وصل هست درسته یا نیاز هست با ساتا به سیستم وصل بشه ؟
    نرم افزار بهتری هست یا این نرم افزار خوبه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام لطفا هاردت رو با HD tune اسکن کن و نتیجه را اعلام کن

------------
    همینه دیگه :

http://s5.picofile.com/file/8151713776/930824100.JPG

درسته ؟

داره خودمونی میشه TS.datarecovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد دیسک شما به زبان ساده بدسکتور دارد ، اما به احتمال قوی مشکلاتی در سیستم عامل هارد دیسک شما پدیدار آمده است. به نظر من اگر اطلاعاتتون براتون مهمه همین الان از سیستم جدا کنید و دستکاری بیشتر نکنید چون خرابی بیشتری به بار می آورد و از یک متخصص هارد کمک بگیرید

------------

8. این کاربر از TS.datarecovery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام میشه به من بگید چطور میتونم هاردمو تست کنم ببینم مشکل داره یا نه ، چون چند وقتیه بعضی موقع ها یه صدای جق جق ریز و خیلی کمی میده و من نمیدونم هاردمو بفرستم برای گارانتی یا مشکلی نداره ؟؟؟؟
    در ضمن هاردم اینترنال 2 ترابایت سی گیت هستش

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام میشه به من بگید چطور میتونم هاردمو تست کنم ببینم مشکل داره یا نه ، چون چند وقتیه بعضی موقع ها یه صدای جق جق ریز و خیلی کمی میده و من نمیدونم هاردمو بفرستم برای گارانتی یا مشکلی نداره ؟؟؟؟
    در ضمن هاردم اینترنال 2 ترابایت سی گیت هستش

از طریق نرم افزار hd tune تب health این نرم افزار میتونید از سلامت هارد مطلع شوید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان تا ظهر هاردم هیچ مشکلی نداشت و لپتاپم را خاموش کردم و آوردم خونه . شب دوباره روشن کردم درایو e از دسترس خارج شده بود و خطای غیرقابل دسترسی میداد .

با نرم افزار Crystal disk info چک کردم خطای Current Pending Sector Count میده ! این یعنی چی ؟

300 گیگ اطلاعات مهم داشتم . به اطلاعاتم میرسم یا نه ؟ توی نرم افزارهای مدیریت پارتیشن وضعیتش را not Formated زده !

خواهشا بگید چکار کنم .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان تا ظهر هاردم هیچ مشکلی نداشت و لپتاپم را خاموش کردم و آوردم خونه . شب دوباره روشن کردم درایو e از دسترس خارج شده بود و خطای غیرقابل دسترسی میداد .

با نرم افزار Crystal disk info چک کردم خطای Current Pending Sector Count میده ! این یعنی چی ؟

300 گیگ اطلاعات مهم داشتم . به اطلاعاتم میرسم یا نه ؟ توی نرم افزارهای مدیریت پارتیشن وضعیتش را not Formated زده !

خواهشا بگید چکار کنم .
    سلام یک عکس از disk managment سیستم بدید

این اروری که گفتید میتونه هم از بدسکتور باشه یا از سکتور delay باید یک اسکن معمولی با نرم افزار hdd regenerator انجام بشه تا وضعیت هارد مشخص بشه

در اون درایو مجوزهای دسترسی به درایو رو بررسی کنید و یک چک دیسک روش انجام بدید اگه درست نشد اطلاعات اون پارتیشن رو با نرم افزار easeus data recovery ریکاوری کنید

راه های تعمیر بدسکتور یکی استفاده از نرم افزار hdd regenerator است یکی فرمت سطح پایین
    میتونید اون پارتیشن رو wipe هم بکنید ببینید درست میشه یا نه البته قبلش اطلاعاتشو ریکاوری کنید

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •