با 70 امتیاز قهرمان می شویم
شیری: به خواست قطبی دفاع میانی بازی کردم // پرسپولیس، فوتبالی فراتر از لیگ بازی می کند
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: علی رغم قول های قطبی من هم معتقدم که اگر به این روند ادامه دهیم با 70 امتیاز قهرمان لیگ خواهیم شد.
مجتبی شیری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، در خصوص برتری 3 بر 2 برابر سپاهان خاطرنشان ساخت: از آنجایی که بازیکنان سپاهان برای ارائه فوتبال انتقامی قصد جبران از دست دادن قهرمانی فصل گذشته را داشتند پیش بینی چنین بازی سختی را می کردیم.
وی تصریح کرد: برای عقب نماندن از صدر جدول با تدابیرکادرفنی در نیمه دوم حرکات تهاجمی را در دستور کار خود قرار دادیم که روی شوت غیر قابل مهار نیکبخت به گل هم رسیدیم.
مدافع تیم پرسپولیس در خصوص بازی در دفاع میانی به ایسکانیوز گفت: با بیرون رفتن آتسو و حضور حیدری در دفاع راست به خواست قطبی در دفاع میانی بازی کردم.
وی با اشاره به تناقص در خط دفاعی بیان کرد: عدم تمرکزو شرایط بازی سبب اشتباهات فردی بازیکنان ما در خط دفاعی می شود که مطمئنم دربازی های آتی این نقیصه کاملا رفع می شود.
شیری تاکید کرد: فوتبالی که پرسپولیس مقابل سپاهان وبرق بازی کرد فراتر از لیگ بود و ادامه این روند ما را به قهرمانی داخلی و آسیایی امیدوار می کند.