تر قران به دادم برسيد . PSP ديگه بالا نمياد !يه غلطي كردم اومد از اين تم هاي CTF نصب كنم . رفتم حافظه FLASH0 اون فايل هاي تم رو ريختم . بعدش نيومد . دكمه R و X رو با هم نگه داشتم و دستگاه رو روشن كردم . وقتي دستگاه اومد بالا يهو هنگ كرد و خاموش شد .
حالا كه روشن ميكنم چراغ سبزه 10 ثانيه روشن ميشه بدون اينكه تصوير بياد خاموش ميشه
SLIM 2000 هست دستگاهم . تر خدا بگيد چي كار كنم . دستم به دامنتون .
تر قرآن بگيد
نباید از روی آموزشایی که به دستگاه شما ربطی نداره بری.
من زیاد در مورد PSP های بریک شده نمی دونم.
می دونم چه حسی داری. حدس می زنم امشب اصلا خوابت نبره ولی کاریش نمیشه کرد.
زیاد ناراحت نباش. ایشالا درست میشه.
علی آقا اومد.....
پس من ميرم دراز بكشم . كمرم شكست . به اين اميد ميخوابم كه صبح ، قبل اينكه برم سركار ببينم علي آقا اينجا بهم گفته باشه كه چي كار كنم . از همتون ممنونم . خيلي گل هستين . . . دوستتون دارم . فقط واسم دعا كنيد
سلام 16130 عزیز
علی من هستم.
از شانس بده تو من هرشب on بودم.امشب خونه نبودم تازه رسیدم.
شما دقیقا بگو چیکار کردی.از چه آموزشی استفاده کردی.(آموزش را از این فروم برداشتی یا نه)
فقط خواهشا دقیق بگو چیکار کردی و از کدام آموزش رفتی تا راهنماییت کنم.
لینک آموزش و تمی که استفاده کردی را برام بفرست.
اینطور که تو پستت هات خوندم psp از این مدل جدید ها هست که با CHikHEN کپی خور میشه.درسته؟
آخه توی کدام یک از آموزش ها نوشته شده تم های ctf را داخل فلش 0 دستگا بریزید؟
راستی به دلیل اینکه محدودیت حجمی اینترنتم رو به پایان هست (زیر 10 مگابایت) روز ها نمیتونم On شم تا دوباره اینترنتم را شارژ کنم.هر شب 1 به بعد تا 2-3 on هستم.
خواهش میکنم.
خیر شما مموری اصلی با 5 سال گارانتی ایران رهجو بگیر هیچ مشکلی پیدا نمیکنه.(به فرض هم اگر طوری شد 5 سال گارانتی دارد راحت عوض میکنی.البته اگر مموری اصلی تهیه کنی احتمال خراب شدنش زیر 1 درصد هست)
Last edited by choory; 17-08-2009 at 00:29.
سلام
کسی می دونه پی اس پی با لب تاپ چطوری به اینتر نت وصل می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید
سلام.
شما میخواهید اینترنت دیال آپ را توسط وایرلس لپ تاپ شیر کنید سپس با psp بهش کانکت بشید؟
اگر دیال آپ دارید بهتره بیخال بشید.
البته نشد نداره.توی انجمن BC یک اموزش برای اینکار هست.البته psp فقط به Access Point متصل میشه و کارت وایرلس لپتاپ باید قابلیت تبدیل به Access Point را داشته باشه.(بعضب از مدل های خاص این قابلیت را دارند)به یک برنامه جانبی هم نیاز هست.
در صورتی که اینترنت وایرلس دارید من پیشنهاد میکنم یک Access Point تهیه کنید یا مودم را عوض کنید.ارزان ترین Access Point و مودم وایرلس دار حدود 70-75 تومن هست.
سلام.
شما میخواهید اینترنت دیال آپ را توسط وایرلس لپ تاپ شیر کنید سپس با psp بهش کانکت بشید؟
البته نشد نداره.توی انجمن BC یک اموزش برای اینکار هست.البته psp فقط به Access Point متصل میشه و کارت وایرلس لپتاپ باید قابلیت تبدیل به Access Point را داشته باشه.(بعضب از مدل های خاص این قابلیت را دارند)به یک برنامه جانبی هم نیاز هست.
در صورتی که اینترنت وایرلس دارید من پیشنهاد میکنم یک Access Point تهیه کنید یا مودم را عوض کنید.ارزان ترین Access Point و مودم وایرلس دار حدود 70-75 تومن هست.
من اون آموزش رو خوندم و مشکلش اینه که برنامه ای که باید روی لپتاپ یا pc نصب بشه برای ویستا نیست و فقط روی xp نصب می شه
سلام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)