سایت خارجی رو پیدا کردم بهش عدد line attenution download بدین بهتون میگه خطتون چند مگ میکشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت خارجی رو پیدا کردم بهش عدد line attenution download بدین بهتون میگه خطتون چند مگ میکشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واحد فروش قزوین زنگ زدم میگه نمیشه و دسترسی همچین کاری رو هیچ کس نداره. اون شماره سراسری رو که زنگ میزنم (موبایل و ثابت) دوباره به نمایندگی قزوین وصل میشه.......
Sent from my HTC One using Tapatalk
واسه من نمایندگی شهریار میسوزونه از طریق چت چی با واحد فروش تهران تست نزدی اونم؟
در صورتی که خط استاندارد های کشیده شدن تا محل مشترک رو داشته باشه !!! نکه با ی برف و بارون اب بره تو کانال های کابل تلفن و همه چیز بهم بریزه![]()
همین مشکل برای من پیش اومد که بدون زنگ زدن مشکل رو حل کردم!
شما وقتی تمدید سرویس می کنید یه قسمتی هست که میتونید یا به سرویس کنونی با سرعت 128 ادامه بدید یا اینکه سرویس رو بسوزونید و به دوره بعد کوچ کنید توی سایت مای شاتل زمانی که حجم ترافیک تمام میشه این گزینه ها میاد.... البته باید دید دوستتون روی سرعت 128 کلیک کرده یا نه...
سلام
روی ادامه با سرعت 128 زده و فعلا داره اونجوری مصرف میکنه . الان از سایت نمیشه دیگه ؟
با واحد فروش تهران آنلاین صحبت کردم گفت من دسترسی به استان ها رو ندارم . واحد فروش شهرمون هم آفلاین بود .........
خبریه باز
چقدر پکت لاست زیاد شده
سایتهای خارجی هم که باز نمیشن![]()
اینو دیگه نمیدونم ولی میدونم که واحد فروش میتونه سرویس رو ببره دوره بعد ، دروغ میگن که نمیتونن![]()
اعصاب خورد کن شدنا این پشتیبانیا
سرعت خطتت الان ریتش بالا میمونه ولی سرعت و نت عملا قطع فقط پینگ میده
تلگرام میاد بالا چن تا پی ام به زور میتونی اونموقع بدی برای من مثلا ۵۱۲ میشه بعد استانه مصرف ولی نت قطع میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)