تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 952 از 1805 اولاول ... 452852902942948949950951952953954955956962100210521452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,511 به 9,520 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اصلا قیاس مع الفارقه! نباید شاتل رو کنار مخابرات گذاشت. اونها حداقل به تعهداتی که به کاربر دادند پایبندند و اونطور نیست که همه رو از دم خفه کنند (فعلا). ولی یادمه زمانی که از این مخابرات طرح بعثت داشتم چقدر سرعتش ناپایدار بود و سرعت تک کانکشنش هم که فاجعه بود (در صورتیکه پایداری در کیفیت سرویس از اصلی ترین تعهدات یک شرکت ارائه دهنده اینترنته)

ولی این موردی که میگید به فردای خودمون اطمینان نداریم کاملا درسته ولی نباید کله خودمون رو هم زیر برف کنیم. یادمه زمانی که طرح بعثت هنوز تازه راه افتاده بود دانلود شبانه اش از ساعت 12 تا 8 صبح بود و سرعتش در حد 300 یا 400 کیلوبایت بود و شبانه میشد 8-7 گیگ دانلود کرد. اون زمان هر چی ما میگفتیم با این وضع مصرف بی حد و اندازه شما آخر این طرح بعثت هم فاتحه اش خونده ست کسی گوشش بدهکار نبود و همین حرف تکراری ای رو میزدن که "اگر الان دانلود نکنیم و فردا هم که محدود بشه دیگه دستمون از همه جا کوتاهه پس تا جاییکه میشه باید نهایت (سوء) استفاده رو کرد!" اما در حقیقت شرکت ها در صورتیکه ببینند روی سیستم هاشون فشار نمیاد محدودیتی رو اعمال نمیکنند در حقیقت هیچ دلیلی برای محدود کردن نیست. متاسفانه همیشه عده ای سوء استفاده گر وجود دارند که کاربران دیگه باید چوب اونها رو بخورند و همیشه این افراد انگشت شون به سمت بقیه ست و زمین و زمان رو مقصر خراب بودن اوضاع میدونن و غافل از اینکه با سه انگشت خودشون رو نشونه گرفتن! (منظورم صرفا مخابرات یا اینترنت نیست. این نوع فرهنگ در اقلیتی وجود داره که اکثریت استفاده رو دارند!)
    آخه این چه حرفیه شما میزنید ؟؟! با این حرفتون دارید حق رو به مخابرات میدید . مگر اینترنت منابع طبیعی زمین که وقتی بهش وصلیم مصرف بی حد و اندازه نداشته باشیم ؟!! خب یکی لازم داره شبانه اگر بتونه ۷-۸ گیگ که هیچ ۱۰ گیگ دانلود میکنه . اپن شرکنی که خدمات رو ارایه می ده باید جلوتر فکر تقاضای مصرف کننده هاش باشه نه اینکه مشتری ها دغدغه این رو داشته باشن که کم مصرف کنند تا به سیستم های شرکت فشار نیاد !

2. 9 کاربر از jacket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ولی چیزی که در مورد اینترنت خودمون واضحه اینه که کاربرها دقیقا از جنس سرویس دهنده ها هستن . اگه واقعا هر دو طرف رو زیر ذره بین بزاری میبینی هر دو طرف طمع دارن .
    این چند ساله با اینکه تو همه چیز تورم بیداد کرده اما توی بحث اینترنت فقط کمی گرون شده . با توجه به این همه تحریم توی این سالها من فقط دیدم که قیمت اینترنت مخابرات افزایش پیدا کنه .
    خوب این از دو دیدگاه میتونه بررسی بشه .

اول از دید سرویس گیرنده هست . واقعا همین هزینه ADSL که در واقع مسئولین اصلا اعتقاد ندارن که هزینه ی زیادی هست کمر کاربرها رو میشکنه و وقتی با اینترنت خارج از ایران مقایسه میشه میبینن که هم از لحاظ محتوایی محدود شدن و هم از لحاظ هزینه دارن هزینه بیشتری رو میدن .
    و همین حس محدود شدن خودش باعث میشه که به سمت اینترنت بیشتر متمایل بشن . شما نگاه کنی الان خیلی از کاربرهای اینترنت توی ایران حجم اکثر دانلودهاشون مربوط به دانلود فیلم و سریال یا حتی بازیه . خوب کجای دنیا این همه حجم دانلود مربوط به این سه قلم میشه . در حالی توی خارج اکثر این موارد به صورت فیزیکی یا کلا رایگان تهیه میشه .
    دوم از دید سرویس دهنده . به خاطر کپی رایت و فرار از برخورد قانونی معمولا چنین منابعی در سرورهای خارج از کشوره و همین وارد کردن ترافیک از خارج کشور و در واقع همون اینترنت جهانی (نه اینترانت که ارزونتر در میاد) واسه سرویس دهنده گرونتر در میاد . و با توجه به این همه تورم توی این سالها سرویس دهنده ها حق نداشتن قیمتشون رو خیلی بالا ببرن در حالی که با توجه به تورم اینها صددرصد با این وضعی که گفتم ضرر میکنن . پس میان از طرف دیگه کیفیت رو کاهش میدن و وقتی میبینن این کاهش کیفیت واسشون سود داشت ناخوداگاه عادت میکنن به همچین کاری .

پس تا این رفتارها وجود داره هیچ چیز درست نمیشه . یکی دوتا هم نیست . واقعا زیاده این بی فرهنگیه کاربرهای ایرانی و تمامش هم ریشه اش توی محدودیتیه که روی ملت قائل میشن و فکر هم نمیکنم به همین راحتی درست بشه حتی با برداشتن این همه محدودیت . چون دیگه به این اخلاقها عادت کردیم .

الان دیگه حتی برای یک بازی مردم میرن اونو دانلود میکنن به جای اینکه دو یا 3 تومن برن از مغازه بخرن . حالا یا فکر میکنن ارزونتر واسشون در میاد یا مثل من اعتماد ندارن به این مغازه ها و dvdهاشون .
    یا حتی برای فیلم و سریال . ملت حتی فیلمها و سریالهای ایرانی رو هم دانلود میکنن . به خارجی ها که اصلا رحم نمیکنن . کار ما کاربرهای اینترنت شده جمع اوری ارشیو فیلمهای خارجی . سریالها . کنسرتها (قابل توجه امید ) یا ... که میبینی بعد از چندین سال چندین ترابایت فقط ارشیو جمع کردن . حتی میبینی تلویزیون یک ایتمی رو پخش میکنه ملت باز میرن همون رو بدون سانسور دانلود میکنن .
    درسته ایرانی ها پایین ترین سرعت اینترنت رو توی دنیا دارن ولی من فکر میکنم جزو پر مصرف ترین کاربرای دنیا هستیم ما .
    حرف شما درسته . ما پر مصرف ترین هستیم نسبت به سرعتمون . شاید تو اروپا و آمریکا انقدر دانلود فیلم نداشته باشن اما خیلی چیزهای دیگه هست که ما نداریم . دیدن برنامه های آنلاین ، بازی های آنلاین . الان اونجا از ذخیره ابری استفاده میشه که حتی ما فکرمون هم سمتش نمیره با این سرعت ها
    Last edited by jacket; 14-12-2013 at 16:43.

4. 9 کاربر از jacket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

ولی چیزی که در مورد اینترنت خودمون واضحه اینه که کاربرها دقیقا از جنس سرویس دهنده ها هستن . اگه واقعا هر دو طرف رو زیر ذره بین بزاری میبینی هر دو طرف طمع دارن .
    این چند ساله با اینکه تو همه چیز تورم بیداد کرده اما توی بحث اینترنت فقط کمی گرون شده . با توجه به این همه تحریم توی این سالها من فقط دیدم که قیمت اینترنت مخابرات افزایش پیدا کنه .
    خوب این از دو دیدگاه میتونه بررسی بشه .

اول از دید سرویس گیرنده هست . واقعا همین هزینه ADSL که در واقع مسئولین اصلا اعتقاد ندارن که هزینه ی زیادی هست کمر کاربرها رو میشکنه و وقتی با اینترنت خارج از ایران مقایسه میشه میبینن که هم از لحاظ محتوایی محدود شدن و هم از لحاظ هزینه دارن هزینه بیشتری رو میدن .
    و همین حس محدود شدن خودش باعث میشه که به سمت اینترنت بیشتر متمایل بشن . شما نگاه کنی الان خیلی از کاربرهای اینترنت توی ایران حجم اکثر دانلودهاشون مربوط به دانلود فیلم و سریال یا حتی بازیه . خوب کجای دنیا این همه حجم دانلود مربوط به این سه قلم میشه . در حالی توی خارج اکثر این موارد به صورت فیزیکی یا کلا رایگان تهیه میشه .
    دوم از دید سرویس دهنده . به خاطر کپی رایت و فرار از برخورد قانونی معمولا چنین منابعی در سرورهای خارج از کشوره و همین وارد کردن ترافیک از خارج کشور و در واقع همون اینترنت جهانی (نه اینترانت که ارزونتر در میاد) واسه سرویس دهنده گرونتر در میاد . و با توجه به این همه تورم توی این سالها سرویس دهنده ها حق نداشتن قیمتشون رو خیلی بالا ببرن در حالی که با توجه به تورم اینها صددرصد با این وضعی که گفتم ضرر میکنن . پس میان از طرف دیگه کیفیت رو کاهش میدن و وقتی میبینن این کاهش کیفیت واسشون سود داشت ناخوداگاه عادت میکنن به همچین کاری .

پس تا این رفتارها وجود داره هیچ چیز درست نمیشه . یکی دوتا هم نیست . واقعا زیاده این بی فرهنگیه کاربرهای ایرانی و تمامش هم ریشه اش توی محدودیتیه که روی ملت قائل میشن و فکر هم نمیکنم به همین راحتی درست بشه حتی با برداشتن این همه محدودیت . چون دیگه به این اخلاقها عادت کردیم .

الان دیگه حتی برای یک بازی مردم میرن اونو دانلود میکنن به جای اینکه دو یا 3 تومن برن از مغازه بخرن . حالا یا فکر میکنن ارزونتر واسشون در میاد یا مثل من اعتماد ندارن به این مغازه ها و dvdهاشون .
    یا حتی برای فیلم و سریال . ملت حتی فیلمها و سریالهای ایرانی رو هم دانلود میکنن . به خارجی ها که اصلا رحم نمیکنن . کار ما کاربرهای اینترنت شده جمع اوری ارشیو فیلمهای خارجی . سریالها . کنسرتها (قابل توجه امید ) یا ... که میبینی بعد از چندین سال چندین ترابایت فقط ارشیو جمع کردن . حتی میبینی تلویزیون یک ایتمی رو پخش میکنه ملت باز میرن همون رو بدون سانسور دانلود میکنن .
    درسته ایرانی ها پایین ترین سرعت اینترنت رو توی دنیا دارن ولی من فکر میکنم جزو پر مصرف ترین کاربرای دنیا هستیم ما .

اینکه چرا بیشتر ترافیک نت کاربران اینترنت پرسرعت ایران رو فیلم و سریال تشکیل میده بخشی برمیگرده به صدا وسیما. در خارج تلویزیون های کابلی و خصوصی وجود دارند که برنامه های محبوب کاربران رو(اعم از کانال های فیلم و سریال،اسپورت، مستند،کودک و...) در قالب یک پکیج ارائه میکنند. و مشترکین از بین دهها بسته اونی که مطابق با سلیقه اونهاست رو باپرداخت هزینه کمی بدست میارند و نیازی به دانلود ندارند. اما اینجا ماه*واره که غیر قانونیه برنامه های صدا وسیما هم اگه تولیدات داخلی رو قلم بگیریم باقی میمونه چند تا فیلم و سریال و انیمیشن مشهور جهانی که ناقص پخش می کنند.

چند وقت پیش تلویزیون فیلم تهاجم رو گذاشته بود که قبلش اورجینالش رو دیده بودم. جدای از سانسور های متداول و اون وصله پینه های رنگی که رو دست و پای بازیگران میزنند، در یه سکانس حتی دیالوگها رو هم عوض کرده بودند منو میگی (حالا دیالوگ اصلی چیز بدی هم نداشت) پس با این اوصاف تنها سرگرمی افراد میشه اینترنت تا از طریق اون و دانلود فیلم های روز دنیا خلاء صدا و سیما رو پرکنند.

اما در مورد بازیها، الان روز بروز از عرضه نسخه فیزیکی فاصله میگیریم همین الان میلیون ها گیمر در دنیا از طریق سه شبکه Xbl,Psn,Steam بازیها رو دانلود میکنند منتها فرقشون با ایران اینه که یه سی دی کی اورجینال هم کنارش میخرند تا استفادشون قانونی باشه.

دیگه ترافیک یک تا دو گیگ در روز در دنیا پیش پا افتادس و بحثی سرش نیست ولی اینجا سرویس میفروشند با ترافیک مثلا 2 الی 6 گیگ برای یک ماه

آره با الگوی مصرف فعلی اگه الان کل ترافیک ژاپن و آمریکا رو بدهند به ایران واسه یه مدت کم میاد آخه ملت میخوان کل محتوای سرویس هایی مثل رپید شیر، مگا آپلود و... رو روی هاردشون تخلیه میکنند ولی بعد یه مدت براشون طبیعی میشه.

در مورد کپی رایت اتفاقا دانلود از سرورهای ایرانی راحت تره شما جدیدترین نرم افزار ها و بازیهای روز دنیا رو بصورت -- شده به همراه فیلم آهنگ و.. میتونی در سایت های دانلود ایرانی پیدا کنی و اینا هستند تا وقتی فضا کم بیارند ولی سرورهای خارجی گاهی بفاصله چند ساعت فایل آپلود شده رو حذف میکنند اونایی هم که نمیکنند محکوم به پرداخت خسارتهای چند میلیون دلاری میشن.
    ولی چون ایران معاهده مالیکت معنوی رو امضا نکرده پس خیلی راحت میشه تمام اون محتوا رو روی سرورهای ایرانی بدست آورد

پاورقی: از مغازه که DVD می خری تازه باید حداقل چند ساعت بگردی تو نت تا یه کرک سالم و بی عیب بهمراه آخرین پچ ها والحاقات واسش پیداکنی
    Last edited by omid_zendegi; 14-12-2013 at 13:45.

6. 15 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

مخابرات خیلی اینترنتش سرعت داره آیپی مدیا هم سرویس میده
    فکر کنم ی فیلم ۲ ساعته بخواهیم ببینیم ۳ ساعت فقط تصویر فریز داشته باشه

8. این کاربر از Armani2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام من طلایی دارم از وقتی گرفتم شبانه رو 90 بود الان یک هفته هست آمده رو 230-240 چطوریه سرعتارو افزایش دادن؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا چه ربطی داره آخه هرکس هر استفاده ای که میخاد از اینترنت میکنه استفادشم شخصیه به کسی چه ربطی داره !
    یکی دانلود میکنه آرشیو جمع میکنه یکی میخاد فیلم ببیینه یکی میخاد .............
    Last edited by amin1374; 14-12-2013 at 17:26.

11. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

آقا چه ربطی داره آخه هرکس هر استفاده ای که میخاد از اینترنت میکنه استفادشم شخصیه به کسی چه ربطی داره !
    یکی دانلود میکنه آرشیو جمع میکنه یکی میخاد فیلم ببیینه یکی میخاد .............
    عزیزم فکر کنم اشتباهی نقل قول کردی
    احیانا شما قصد نداشتی جواب این پست رو بدی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منظورم این قسمتشه
    کار ما کاربرهای اینترنت شده جمع اوری ارشیو فیلمهای خارجی . سریالها . کنسرتها (قابل توجه امید ) یا ... که میبینی بعد از چندین سال چندین ترابایت فقط ارشیو جمع کردن . حتی میبینی تلویزیون یک ایتمی رو پخش میکنه ملت باز میرن همون رو بدون سانسور دانلود میکنن .
    Last edited by omid_zendegi; 14-12-2013 at 17:37.

13. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزم فکر کنم اشتباهی نقل قول کردی
    احیانا شما قصد نداشتی جواب این تاپیک رو بدی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا کلا الان درستش میکنم

15. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

چرا کلا الان درستش میکنم
    بابا عجب سرعت عملی تا اومدم بخش مورد نظر رو اضافه کنم حذفش کردی خدا نکنه من با تو چت کنم جا میمونم که.
    Last edited by omid_zendegi; 14-12-2013 at 17:32.

17. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا عجب سرعت عملی تا اومدم بخش مورد نظر رو اضافه کنم حذفش کردی خدا نکنه من با تو چت کنم جا میمونم که.

خب مخاطب مهم نیست مهم اینه که نباید بیایم مقایسه کنیم فیلمی که ما اینجا به هزار بدبختی (دورزدن فیلتر بگیر بیا بالا)
    دانلود میکنیم رو تو خارج با اون سرعت بالا استریمینگ میکنن لذت میبرن تازه دق دفه حجم ندارن!
    و یک چیز دیگه هم اینه که درامد اونا با ما یکیه یک کارمند خیلی خیلی ساده تو آمریکا کم کم چند سال پیش 3000 دلار میگیره اینجا چی؟

نرم افزار هم همینطوره طرف خرید این نرم افزار ها واسش به اندازه پولی هست که ما میدیم میریم چیپس میخریم (حس) اینجا همون نرم افزارو اینجا بخای بخری هم این که نسخه جدید پیدا نمیشه هم این که به اندازه نسخه اصلیش بهت میندازن کسیو میشناسم رفته 20 تومن داده آنتی ویروس کرکی خریده!
    Last edited by amin1374; 14-12-2013 at 21:03. دليل: تیکه خلاف قوانین ویرایش شد

19. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •