منکه صبا دارم روزانه هم اصلا راضی کننده نیس قصد دارم به پارس آفلاین مهاجرت کنم :(
Sent from my C6903 using Tapatalk
منکه صبا دارم روزانه هم اصلا راضی کننده نیس قصد دارم به پارس آفلاین مهاجرت کنم :(
Sent from my C6903 using Tapatalk
500 کیلو بایت
سلام
کسی هست که با مودم ASUS AM 602 با صبانت مشکل داشته باشه؟
من از وقتی این مودم رو وصل کردم مشکل پیدا کردم
آره داشم واقعا راست میگی.واسه همینه خرج اینترنت داره واسم کمرشکن میشه.اما من چون وایمکس مبین نت با پهنای باند 2 مگ دارم و سرعت شبانه اش با روزانه اش یکی(هر دو 260 کیلوبایت در ثانیه واسه دانلود)دیگه شبانه صبانت رو بی خیال شدم.مطمئنا هیچوقت درستش نمیکنن.![]()
به یه نتیجه رسیدم،
اگر حجم باقیماندتون به زیر حدود 100 مگابایت برسه سرعت دانلود شبانه صبانت به شدت افت میکنه!
و اگر حجم باقی مانده خیلی کم باشه اگر در حال استفاده از اینترنت رایگانت شبانه هم باشید کنتور میندازه تا حجمتون رو صفر کنه!
راستی حدود یک هفتست دانلود شبانه من خیلی افت کرده و از 2 مگ به 512 رسیده! برای همه ایران اینطوره یا فقط برای شیرازه؟
برا من الان 5 روزه شبا داغون شده ! تبریز
من هم سرعت شبانه ام رسیده به 30. تهران
دوستانی که با سرعت شبانه مشکل دارند ، سرعت قراردادی و سرعت جدید شبانه شون رو اینجا بگن ،
تا معلوم بشه سرعت را کیلویی آورده اند پایین یا به تناسب سرعت قراردادی کم کرده اند.
من سرعت قراردادیم 512 هست ، شبانه حدود 30
اگه بخوایم تناسب ببندیم دقیقاً نصف سرعت نامی شده.
سرعت نامی من 1 مگابیت بود ولی شبا تا 2 مگابیت سرعت دانلود داشتم
اکانت ۲ مگ سرعت۳ هفته پیش ۶۰-۶۴ کیلوبایت ۲ هفته است ۱۷ کیلوبایت امشب سرعت رفته بالا ۲۱-۲۴ الان ۶:۹ صبح حدودا ۱۸۰ مگ دانلود شده شاید تا ۷ به ۲۰۰ برسه [
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sunmaster_7; 18-01-2014 at 07:00.
سرعت دانلود شبانه رو 30 هستش. الان هم تو ساعات رایگان تست کردم دانلود 30 بود. یعنی نصف سرعت قراردادی
هم بهم ندادند. کاشان هم هستم.سرویس 3 ماهه 2 مگ دارم حجم هم بالای 2 گیگ ولی بازم سرعت شبانه حداکثر 30 تا 40 هستش.
بازم خوبه من برای این سرویس 11ت+5ت پول رانژه دادم خیلی دلم نمیسوزه.(سرویس ویژه مشترکین جدید هستش که ارزونه) تا یه هفته دیگه درست نکنن سرعتها رو تخلیه کردم
چیه باو مسخره ست سرعت 30.
Last edited by fastfind; 18-01-2014 at 06:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)