هزینه اولیش چقدره?
در طی سال چقدر قعطی داره?
1 مگ مخابرات چطوره?یکی از بچه ها سفارش داده میگفت امتحان کرده خیلی خوب بوده...ولی من که فکر نمیکنم.حداقل به درد بازی آنلاین نمیخوره...نظر شما چیه?
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
هزینه اولیش چقدره?
در طی سال چقدر قعطی داره?
1 مگ مخابرات چطوره?یکی از بچه ها سفارش داده میگفت امتحان کرده خیلی خوب بوده...ولی من که فکر نمیکنم.حداقل به درد بازی آنلاین نمیخوره...نظر شما چیه?
Last edited by mehrshadmmm; 14-08-2013 at 19:47.
ايشون دو سال پيش گرفتن هزينه اوليش 400 تومن پول آنتن و 50 تومن هم پول نصب بودش، قطعي ام خيلي كم داره .
مخابرات اون منطقه تعريفي نداره .
Last edited by attaghi; 14-08-2013 at 19:58.
منم دو سال پیش گرفتمش که بعد از یک سال هزینم همین شد حدودا...200تومان اولیه بود با 20 گیگ حجم...که بعد از یک سال حجم گرفتن شد 400تومان...
داداش سرویست چیههمیشه همینطوره
امروز دوباره چندساعت قطع کردن بعدش دوباره شد این. جالبه حروم لقمه ها میگن مشکل از خودته . اره خودم قطع می کنم پینگ و میبرم بالا سرعت میارم پایین. با واحد شکایات و پشتیبانی تماس می گیری مغزشون از یه گوساله کمتره میگن خطت خرابه و ..........
هیچ وقت نت ایران درست نخواهد شد هیچ وقت .
![]()
فن آوا همه سروریس هاش محدودههمیشه همیطوره ولی این با 2 تا انتن وایرلسه اگه همه اش پر بود خیلی بیشتر از اینه
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم نخوره....صلوات
![]()
Last edited by amir000098; 14-08-2013 at 22:31.
اتفاقا اونی که تو دفتر داریم سرعتش از اینم بیشتر فقط چون شب نیستیم نمیتونم ازش استفاده کن ، یه سری تست کردم تا 900 هم رفت.
البته این وایمکسه
اینو 1 ماهه گرفتم اونی که تو دفتر هست رو 6 ماهه
قیمتش هم از آسیاتک کمتره! 6 ماهش فکر کنم 190 درومد برامون دقیق یادم نیست. فقط مودمش یه مقدار گرونتره دیگه.
سرویسش هم بصورت اسمی دومگه.
شما زنگ زدید براتون سرعت بالاتر ببندن؟
من امروز زنگ زدم گفت بیشتر از دومگ نمیبندیم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)