توصیه من به اونایی که اهل دانلود شبانه ان اینکه:
اگه میخوای شبی 4 تا 5 گیگ دانلود کنی بهتره سرویس 1mb بگیری چون خودم امتحان کردم که میگم
توصیه من به اونایی که اهل دانلود شبانه ان اینکه:
اگه میخوای شبی 4 تا 5 گیگ دانلود کنی بهتره سرویس 1mb بگیری چون خودم امتحان کردم که میگم
الان كه در خدمتتون هستم يعني ساعت نزديك 6 صبح هست از 1 دانلود رو شروع كردم تا الان حدود 100 مگ گرفته.
سرعت دانلود 5-6 كيلوبايت هست.
روز هم سرعت ديگه مثل گذشته 180-190 نيست.
اگه راهي به جز اينكه برق 220 ولت رو وصل كنم به سيم تلفن تا پارس آنلاين بتركه سراغ داريد ممنون ميشم بگيد.
لطفا راه پيشنهادي اخلاقي باشه(با فحش و ناسزا مخالفم)
من یادمه شما با 256 هم 5گیگ دانلود داشتی،کلا خوب دانلود میکنی نوش جونت![]()
از قدیم گفتن انقد ما شانس داریم که لب دریا هم میریم باید آب همراهمون ببریم.دارن تک تک سرورهای سایت های معروف دانلود رو فیل تر میکنن![]()
خوش به حال شما که حد اقل سرعت روزتون خوبه
بازهم مرده خورها دیشب ازم ترافیک کم کرده اند حرومشون بشه .دیشب سه بار کانکشن قطع شده
![]()
معجزه شده یک تست لحظه ای بالا
![]()
چه دروغــــــــــــــــی !!!
من تا حالا سرعتم از 130 بالاتر نرفته.این چی میگه؟؟؟؟ ( ولی پینگ رو درست گفت)
دوستان فضولی نباشه.شما شبا چی دانلود میکنید؟؟؟اگه فیلم از چه سایتی؟؟به منم معرفی میکنید.
هر چی تا حالا گذاشتم دانلئد شه.صبح که نگاه کردم تا نصفش بیشتر نرفته.قابلیت رزیوم هم نداره.برای همین مجبورم با تورنت دانلود کنم که سرعتش میاد پایین.
Last edited by Rhodes; 09-08-2011 at 09:58.
ديشب دانلودم هي صفر ميشد
دوستان هم محلي مشكلي ندارن...؟؟؟
خوب سرچ گوگلی بزن دیگه...
این همه سایت با قابلیت ریسیم
================================================== ========
دیشب دانلود بعد از 10 12 روزی کمی بهتر شد
یادش به خیر یه زمانی با 256 شب 3.5 تا 4 گیگی دانلود میکردیم
حالا با 512 درایم به بالای 2 گیگ راضی میشیم
تازه قرار بود امسال قیمت اینترنت پائین بیاد و پهنا افزایش پیدا بکنه پس چی شد؟؟؟؟؟
ترافیک 6تومنی شد 5تومن خوبه دیگه از این بهتر؟!
رفیق این زده 300 یعنی سرعت 30 هست و اگه بزنه 3000 یعنی سرعتت 300 هست.چون مبنای این سایت Kb هست ولی اسپید تست بر حسب Mb هست![]()
Last edited by amin_v30; 09-08-2011 at 11:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)