تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 952 از 1291 اولاول ... 45285290294294894995095195295395495595696210021052 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,511 به 9,520 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تبریک میگم خالی بندی بزرگی بود
    داداش سرعت رو توی مودم میبندن

این ماله 128 شما 600مگ هم بگیری 128 بیشتر نمیده اون هم کیلوبیت حالا چه جوری با 128کیلوبیت 2مگ دانلود میگیری خودت میدونی با خالی بندی هات
    از کجا به اینترنت وصل شدی فکر کردی همه مثل تو هستند؟
    اولا من 128 یک به یک دارم نه یک به هشت
    دوما سایت تست ماله بابام نیست بخوام دست کاریش کنم
    سوما از ایرانسل حقوق بگیر نیستم اینجا خوبیشو بگم
    تو بهتر بری یه سر به بیت اغا بزنی شاید کامروا شدی
    تست جدید میزارم صدتا دیگه خواستی میزارم برات:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از arashtn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

شما مودم usb گرفتید درسته؟ از طریق همون usb وصل میشید یا مودم فقط از طریق usb شارژ و با وای فای به اینترنت وصل میشد ؟

داره خودمونی میشه homayooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

5. این کاربر از homayooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا تو تهران چجوری 128 یک به یک بگیریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir-Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

مودم قابل حمل ایرانسل خوب هست؟
    سرعتش طوریاست؟ یکی از دوستان گفت خیلی بهتر ز adsl shatel هست. حالا می خوام ببینم ارزش هزینه کردن را داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

مودمی که در اختیار من بود UROAD-8000 نام داشت. نصب مودم تقریبا در چند دقیقه انجام شد. برای راهنمایی نصب مودم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم.

این مودم از باتری استفاده می کنه. پس نیازی به پریز برق نداشتم.
    - اندازه این مودم هم جوریه که تو جیب بغل پیرهن به راحتی جا میشه.
    این دو مورد رو میخوام بیشتر توضیح بدم. چون مزیت های این دو مورد به دردم خورد. اینکه این مودم بدون برق هم کار میکنه و تو جیب جا میشه، باعث شد من تو این دو هفته چند جا ازش استفاده کنم که با مودم های دیگه نمیتونستم:
    - منتظر یه ایمیل بودم. پشت ترافیک از روی موبایلم تونستم خیلی راحت به ایمیل جواب بدم. فکرش رو کنین. اگه اون لحظه اینترنت نداشتم باید ۴۵ دقیقه تا جایی که اینترنت داره صبر می کردم!
    - موقعی که پیاده روی می کردم، تو این فاصله کلی نرم افزار دانلود کردم، سایت هایم رو چک کردم و البته لیست todo رو بروز رسانی می کردم.
    - رفته بودم عروسی. از اون عروسی ها که فقط باید ۱ ساعت منتظر بمونی تا شام رو بیارن! واقعیت این بود که اونجا خیلی به دردم خورد. به خیلی از کارهای عقب مونده رسیدم!
    - وسط خیابون با یکی از همکار ها جلسه گذاشتیم. خیلی راحت با تبلت به اینترنت وصل شدیم و تقریبا به همه کارهامون رسیدیم.

البته چند مورد از اینها رو چند بار استفاده کردم. همینکه به راحتی میتونی با خودت جابجا کنی و نیاز به وصل شدن به برق خیلی نیاز نداره نکته مهم و کاملا کاربردی بود.
    دو مورد جالب دیگه هم در این مودم وجود داشت.
    - اون جایی که با همکارم بیرون رفته بودیم هردومون تونستیم با همین مودم به اینترنت وصل بشیم. یکی از تفاوت های مهم این اتصال به اینترنت با اینترنت موبایل همین مورد هست.
    - برای شارژ این مودم فقط به برق نیاز نداشتم! میشد با USB هم شارژش کرد. به همین دلیل جاهایی که لپ تاپ همراه داشتم یا اینکه میدونستم کامپیوتر خواهم داشت، با خودم فقط کابل USB همراه می بردم.

در مورد آنتن دهی سوال داشتم: تو این یک هفته جاهای مختلفی رو بررسی کردم. این موردی بود که میتونم انتقاد ازش داشته باشم. جاهای زیادی بود که به مشکل برخوردم! جاهایی بود که بهش امید بسته بودم ولی حالم رو گرفت!
    البته بعد از اینکه منطقی بررسی کردم دیدم این مشکل، مشکل این مودم نیست! مشکل کلی عدم تکمیل آنتن های وایمکس هست. چه با مودم جیبی و چه معمولی.
    به دلیل اینکه این مودم برای استفاده همراه هست، این اشکال حساسیت بیشتری ایجاد می کند. در هنگام حرکت با ماشین یا پیاده، قطع و وصل شدن اینترنت بعضی جاها زیاد میشه. با این حال در کنار مزیت هایی که بدست می آوردم میتونم بگم زیاد ناراحت این وضعیت نبودم!
    نکته آخر در بررسی ها مقدار نگهداری شارژ بود. از اونجایی که کار من همیشه وابسته به اینترنت هست، محاسبه این مورد هم برای من در ایجاد اشتیاق برای خرید اون موثر هست.

برای اینکه یک روز کامل بدون شارژ اینترنت نیاز داشته باشی، این مودم جواب کار رو نمیده! هر ۲ یا ۳ ساعت یکبار نیاز به شارژ داشتم. طبیعی هم هست. مودمی کوچکتر از موبایل، با باتری کوچیک بیشتر از این نمیتونه جواب بده.
    در نهایت جمع بندی من از این مودم:
    مزیت ها:
    - مودم کوچک و قابل حمل
    - بدون نیاز به برق
    - بدن افت کیفیت اینترنت
    - قابل استفاده بصورت گروهی
    - قابل شارژ با USB
    - زیبا و با کیفیت

معایب:
    - نگهداری شارژ کم
    - قطع و وصل شدن اینترنت در هنگام حرکت

دلیل من برای خرید اینترنت وایمکس ایرانسل با مودم UROAD-8000:
    - مودمی کوچکتر از موبایل!
    - بدون نیاز به برق
    - هدف استفاده بر روی موبایل با تبلت در هنگام رفت و آمد، خارج از محل کار و منزل.

9. 10 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مودمی که در اختیار من بود UROAD-8000 نام داشت. نصب مودم تقریبا در چند دقیقه انجام شد. برای راهنمایی نصب مودم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم.

این دو مورد رو میخوام بیشتر توضیح بدم. چون مزیت های این دو مورد به دردم خورد. اینکه این مودم بدون برق هم کار میکنه و تو جیب جا میشه، باعث شد من تو این دو هفته چند جا ازش استفاده کنم که با مودم های دیگه نمیتونستم:
    - منتظر یه ایمیل بودم. پشت ترافیک از روی موبایلم تونستم خیلی راحت به ایمیل جواب بدم. فکرش رو کنین. اگه اون لحظه اینترنت نداشتم باید ۴۵ دقیقه تا جایی که اینترنت داره صبر می کردم!
    - موقعی که پیاده روی می کردم، تو این فاصله کلی نرم افزار دانلود کردم، سایت هایم رو چک کردم و البته لیست todo رو بروز رسانی می کردم.
    - رفته بودم عروسی. از اون عروسی ها که فقط باید ۱ ساعت منتظر بمونی تا شام رو بیارن! واقعیت این بود که اونجا خیلی به دردم خورد. به خیلی از کارهای عقب مونده رسیدم!
    - وسط خیابون با یکی از همکار ها جلسه گذاشتیم. خیلی راحت با تبلت به اینترنت وصل شدیم و تقریبا به همه کارهامون رسیدیم.

البته چند مورد از اینها رو چند بار استفاده کردم. همینکه به راحتی میتونی با خودت جابجا کنی و نیاز به وصل شدن به برق خیلی نیاز نداره نکته مهم و کاملا کاربردی بود.
    - اون جایی که با همکارم بیرون رفته بودیم هردومون تونستیم با همین مودم به اینترنت وصل بشیم. یکی از تفاوت های مهم این اتصال به اینترنت با اینترنت موبایل همین مورد هست.
    - برای شارژ این مودم فقط به برق نیاز نداشتم! میشد با USB هم شارژش کرد. به همین دلیل جاهایی که لپ تاپ همراه داشتم یا اینکه میدونستم کامپیوتر خواهم داشت، با خودم فقط کابل USB همراه می بردم.

در مورد آنتن دهی سوال داشتم: تو این یک هفته جاهای مختلفی رو بررسی کردم. این موردی بود که میتونم انتقاد ازش داشته باشم. جاهای زیادی بود که به مشکل برخوردم! جاهایی بود که بهش امید بسته بودم ولی حالم رو گرفت!
    البته بعد از اینکه منطقی بررسی کردم دیدم این مشکل، مشکل این مودم نیست! مشکل کلی عدم تکمیل آنتن های وایمکس هست. چه با مودم جیبی و چه معمولی.
    به دلیل اینکه این مودم برای استفاده همراه هست، این اشکال حساسیت بیشتری ایجاد می کند. در هنگام حرکت با ماشین یا پیاده، قطع و وصل شدن اینترنت بعضی جاها زیاد میشه. با این حال در کنار مزیت هایی که بدست می آوردم میتونم بگم زیاد ناراحت این وضعیت نبودم!
    نکته آخر در بررسی ها مقدار نگهداری شارژ بود. از اونجایی که کار من همیشه وابسته به اینترنت هست، محاسبه این مورد هم برای من در ایجاد اشتیاق برای خرید اون موثر هست.

برای اینکه یک روز کامل بدون شارژ اینترنت نیاز داشته باشی، این مودم جواب کار رو نمیده! هر ۲ یا ۳ ساعت یکبار نیاز به شارژ داشتم. طبیعی هم هست. مودمی کوچکتر از موبایل، با باتری کوچیک بیشتر از این نمیتونه جواب بده.
    مزیت ها:
    - مودم کوچک و قابل حمل
    - بدون نیاز به برق
    - بدن افت کیفیت اینترنت
    - قابل شارژ با USB
    - زیبا و با کیفیت

معایب:
    - نگهداری شارژ کم

- بدون نیاز به برق

دوست عزیز از پستی که گذاشتی تشکر می کنم
    در کل خیلی خوبه
    مخصوصا برای همچین جاهایی که گفتی
    ولی استفاده ی خاص خودش رو داره

11. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مزیت ها:
    - مودم کوچک و قابل حمل
    - بدون نیاز به برق
    - بدن افت کیفیت اینترنت
    - قابل شارژ با USB
    - زیبا و با کیفیت

معایب:
    - نگهداری شارژ کم

- بدون نیاز به برق

عالی بود مرسی از پست شما خیلی وقت بود دنبال ی کاربر از مودم همراه بودم بازم تشکر

13. 4 کاربر از bankggs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما مودم usb گرفتید درسته؟ از طریق همون usb وصل میشید یا مودم فقط از طریق usb شارژ و با وای فای به اینترنت وصل میشد ؟
    بله /از طریق یو اس بی وصل میشه وشارژ میشه وای فای نداره

15. این کاربر از arashtn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان عزیز این درسته که سرعت شبانه با روزانه در وایمکس یکی هست دقیقا من میخوام 2مگ بگیریم .یا سرعت شبانه بسته به منطقه هست.خواهشن راهنمایی کنید.خواهشن چند نفری که دارن بگن من میخوام بخرم در اصفهان هم سکونت دارم.کسی هست شبانه داشته باشه اما سرعتش پایین باشه؟؟؟plz

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •