تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 952 از 1024 اولاول ... 4528529029429489499509519529539549559569621002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,511 به 9,520 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه omidrey's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اما کی میتونه و چه کسی چنین توانایی رو داره که فقط با خوندن کتاب درسی یه رتبه زیر 5000 بیاره؟
    من با تو موافقم . ولی خداییش قبول نداری اگر کسی بیاد خود کتاب درسی را کامل بخونه و تمرین ها و مثال ها را حل کنه و تست های 10 سال قبل را بزنه رتبه زیر 5000 میآره؟
    البته توجه کنید این بر میگرده به چگونه درس خوندن تو دبیرستان . طرف وقتی نمیدونه مشتق arctgx چی میشه , چط.ر میخواد بفهمه کتاب منظورش چیه یا برای تمرین راهکار بده ؟
    در ضمن در تحصیل دانش آموز باید خلاق باشه و خودش سعی کنه ابتکار خرج کنه !
    معلم ریاضی من بهمون میگفت شما اگر شبی 5 تا مساله ریاضی را خودتون حل کنید و مو شکافی کنید (یعنی نه اینکه 5 دقیقه دیدی نشد بری جواب را نگاه کنی بعد بگی آهان یاد گرفتم ) در طی زمان دیدتون وسیع میشه و میدونید با مسائل چه جوری دست و پنجه نرم کنید .
    نمونش همین ریاضی امسال است . دیدید تا یکم سوالات را از استایل همیشگیش خارج کردن همه ریب زدن!
    قبول داری؟

دوستی داشتم آقای همایی , سنجش آخر فیزیک را 92 زد و بعدش هم کار کرد تا به 100 برسه . تست نبود از زیر دستش رد بشه و حل نشه ! فکر میکنید فیزیک امسال چندتاش را زد ؟ همش 30 از 45 تا ! حالا غلط هم که بماند !
    این نشون میده دیدش قوی نبوده !
    Last edited by omidrey; 03-07-2010 at 09:33.

2. 5 کاربر از omidrey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من با تو موافقم . ولی خداییش قبول نداری اگر کسی بیاد خود کتاب درسی را کامل بخونه و تمرین ها و مثال ها را حل کنه و تست های 10 سال قبل را بزنه رتبه زیر 5000 میآره؟
    البته توجه کنید این بر میگرده به چگونه درس خوندن تو دبیرستان . طرف وقتی نمیدونه مشتق arctgx چی میشه , چط.ر میخواد بفهمه کتاب منظورش چیه یا برای تمرین راهکار بده ؟
    در ضمن در تحصیل دانش آموز باید خلاق باشه و خودش سعی کنه ابتکار خرج کنه !
    معلم ریاضی من بهمون میگفت شما اگر شبی 5 تا مساله ریاضی را خودتون حل کنید و مو شکافی کنید (یعنی نه اینکه 5 دقیقه دیدی نشد بری جواب را نگاه کنی بعد بگی آهان یاد گرفتم ) در طی زمان دیدتون وسیع میشه و میدونید با مسائل چه جوری دست و پنجه نرم کنید .
    نمونش همین ریاضی امسال است . دیدید تا یکم سوالات را از استایل همیشگیش خارج کردن همه ریب زدن!
    قبول داری؟
    ای قربون آدم چیز فهم

طرف وقتی مشتق arctan رو نمیدونه, تو دبیرستان هم بهش نگفتن, تو کتاب هم که معمولا خیلی خلاصه شده نوشتن, پس باید از کجا بره یاد بگیره؟

خداییش نمودار Tan رو من نمیسال دوم به بعد فهمیدم چطوریه. من از دبیرستان مفهموم مشتق رو خوب فهمیدم اون هم به خاطر این بود که معلم هر ثانیه یه بار میومد میگفت: مشتق برای شیب مماس خوبه, مشتق به ازای طول نقطه, برابرست با شیب خط مماس.

دیگه نمیدونم چی بگم.

درسته, من کم کاری رو از خودم هم میدونم. اما نمیگم همش تقصیر منه.

خیلی بعید میدونم. خیلی خیلی...!

4. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دلم پر نیست! دبیرای رستگار هم بد نبودن! میگی نه ، برو دوباره لیست رتبه های قلمچی رو نگاه کن تا ببینی از همون شهری که رستگار ازش در اومد ، الان یه رتبه ی دیگه داره در میاد! حالا چه جوری میخوای منو راضی بکنی که از یه منطقه تو دو سال پشت سر هم دو تا نخبه در میان؟ کی گفته رستگار امکانات نداشت؟ جز اینه که خودش گفته؟ آخه جان من بگو کسی که کتاب کمک آموزشی نداشته باشه میتونه درساشو صد بزنه؟
    شما منطقه یکی ها که گناهی ندارین! منم اگه اونجا بودم همینجوری درس میخوندم که شما میگی و اصلا به کسی کاری نداشتم! اینجا هم که هستم بیکار نیستم که! رتبم تو منطقه 3 خوبه! من واسه رتبه ی کشوری درس میخونم ، نه منطقه! ولی باز به شما ها نمیرسم! اما میگم اگه امکانات داشتیم که بهتر بود!
    بابا خودتون را با اینجور افراد مقایسه نکنید , رستگار نابغه بود اون معدل کتبیش هم 19 بود تو منطقه 3 ! من که منطقه 2 هستم چنین معدلی ندارم !
    اونا استثنایی هستند و از هر 200 - 300 هزار تا یک نفر اونجوری است ! شما اگر 1/5 رستگار هم زحمت کشیدید ها باهاش رقابت کنید !
    تلاش + هوش خوب = موفقیت

6. این کاربر از omidrey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

13

دوستی داشتم آقای همایی , سنجش آخر فیزیک را 92 زد و بعدش هم کار کرد تا به 100 برسه . تست نبود از زیر دستش رد بشه و حل نشه ! فکر میکنید فیزیک امسال چندتاش را زد ؟ همش 30 از 45 تا ! حالا غلط هم که بماند !
    این نشون میده دیدش قوی نبوده !
    این نشون نمیده که دیدش قوی نبوده! نشون میده که دست طراحا خیلی قوی بوده! بابا انصافا حق بذار ، نا مردی طرح کرده بودن سوالا رو دیگه! نه؟ نا مردی نبود؟ گرچه میدونم ما به دید خلاق خیلی نیاز داریم ، ولی کنکور دید خلاق نمیخواد! دید رقابتی میخواد! قبل از رقابت همه تمرین میکنن و تمرین هستش که رتبه رو خوب میکنه!
    هرچه خرخون تر ، بهتر!

8. این کاربر از CSNH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درسته, من کم کاری رو از خودم هم میدونم. اما نمیگم همش تقصیر منه.
    تقصیره تو هم نیست . تقصیره آموزش پرورش هست که هر ابلهی را میاد میکنه معلم . اونم معلم کجا؟ دبیرستان !!!

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

این نشون نمیده که دیدش قوی نبوده! نشون میده که دست طراحا خیلی قوی بوده! بابا انصافا حق بذار ، نا مردی طرح کرده بودن سوالا رو دیگه! نه؟ نا مردی نبود؟ گرچه میدونم ما به دید خلاق خیلی نیاز داریم ، ولی کنکور دید خلاق نمیخواد! دید رقابتی میخواد! قبل از رقابت همه تمرین میکنن و تمرین هستش که رتبه رو خوب میکنه!
    هرچه خرخون تر ، بهتر!
    درسته ولی تو این جور کنکور های رقابتی دید خلاق تر داشته باشی میتونی بیشتر مسائل را حل کنی به شرطی که علاوه بر دید خلاق درس هم خوب بلد باشی و با مفهوم های دقیق درسی انس گرفته باشی ! اونوقت هم سرعت عمل میاد , هم دقت میاد , هم آرامش میاد , هم اینکه میتونی خیلی خوب جلو بزنی از بقیه !
    مثال میزنم . الان خیلی ها میرن کلاس زبان و مثلا بعد 3-4 سال برای خودشون یل میشن . چنین شخصی در جلسه کنکور دیگه ترسی از سوالات زبان نداره که ! هر چقد هم بپیچونن سوالات را دیگه زیر 80 نمیزنه ! این یعنی تسلط!
    و کلید موفقیت در کنکور هم تسلط است!

10. این کاربر از omidrey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مهسا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هیچکس ! اینجا منطقه ریاضیدانان جوان است !
    پس کسی نیست منو درک کنه!!!!!!

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پس کسی نیست منو درک کنه!!!!!!
    بگو رفیق !
    هر چه میخواهد دل تنگت بگو
    گوش میکنیم !
    از مشاوره های من و همکارانم بهره ببرید !

---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------

بچه ها من میخواهم برم !
    سکان هدایت را به همکارانم CSNH, online_amin میسپارم !

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

11

درسته ولی تو این جور کنکور های رقابتی دید خلاق تر داشته باشی میتونی بیشتر مسائل را حل کنی به شرطی که علاوه بر دید خلاق درس هم خوب بلد باشی و با مفهوم های دقیق درسی انس گرفته باشی ! اونوقت هم سرعت عمل میاد , هم دقت میاد , هم آرامش میاد , هم اینکه میتونی خیلی خوب جلو بزنی از بقیه !
    مثال میزنم . الان خیلی ها میرن کلاس زبان و مثلا بعد 3-4 سال برای خودشون یل میشن . چنین شخصی در جلسه کنکور دیگه ترسی از سوالات زبان نداره که ! هر چقد هم بپیچونن سوالات را دیگه زیر 80 نمیزنه ! این یعنی تسلط!
    و کلید موفقیت در کنکور هم تسلط است!
    حرفات کاملا مورد تایید منه! منتها میگم با بیشتر کار کردن هم میشه اونجوری شد! مثلا من تو عمرم یه بار هم کلاس زبان نرفتم ، ولی زبانم به همون خوبیه که شما میگی. میگم این هم یکی از راههای موفقیته!

14. این کاربر از CSNH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

كنكور جوري نيست كه بگي نه حتما بايد كلاس رفت و كلي كتاب تست حل كرد تا رتبه اورد...!
    اگه كسي فقط كتابا رو بخونه بدونه كلاس رفتن اما دقيق و كامل به نظر من حداكثر ميتونه 3 تا 4 هزار بياره!!
    از 3 هزار پايين تر ديگه رقابت زيادتر ميشه و ديگه هركي نكته يا هاي بيشتري رو بدونه يا مفهومو خوب فهميده باشه درصدش بالاتر ميشه!

قبل از رقابت همه تمرین میکنن و تمرین هستش که رتبه رو خوب میکنه!
    دقيقا! و هركي preparation بهتري داشته باشه رتبه بهتري ميگيره!
    Last edited by shifter; 03-07-2010 at 09:57.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

حرفات کاملا مورد تایید منه! منتها میگم با بیشتر کار کردن هم میشه اونجوری شد! مثلا من تو عمرم یه بار هم کلاس زبان نرفتم ، ولی زبانم به همون خوبیه که شما میگی. میگم این هم یکی از راههای موفقیته!
    آفرین من هم میخواستم همینو بگم!
    یک عده میان میگن ما ریاضی کلاس نرفتیم بلد نیستیم ! الان شما کلاس زبان نرفتی ولی خیلی تسلط داری!
    بقیه دروس هم همینه .
    هرچقدر بیشتر کار کنید بیشتر مسلط تر میشید و نتیجه اینکه در کنکور هم موفق میشید !

17. این کاربر از omidrey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •