تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 952 از 1211 اولاول ... 45285290294294894995095195295395495595696210021052 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,511 به 9,520 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

.1

.2

.3

.4

.5

همونطوری که در بالا میبینید حالتهای مختلف تیمه که شماره 1 هجومی کامله 2 یه نگاهیم به دفاع کردن دارن مثل بارسلونا که قربونش برم یه چیزایی بین 1و2 بازی میکنه 3 هم که یه بازیه متعادله که هم دفاع رو مد نظر دارند وهم حمله یعنی متعادله یه چیزی مثل تیمهای اینالیایی و 4 هم که دفاعیه و یه نیم نگاه هم به دروازه حریف دارند و 5 هم که دفاعی صفر که حتی مهاجمها هم تو دفاع شرکت میکنن درست مث تیمهایی که جلوی بارسلونا بازی میکنن.

(در آخر بگم که اگر اسم بارسا رو زیاد بردم نه بخاطر اینکه تیم مورد علقمه نه بلکه میخواستم روشن یشین)

راستی اینارو میشه از تو فرمیشن بصورت اوتوماتیک تنظیم کرد که اگر خواستین میزارمش تو پستای بعدی.

یه سوال دیگه کنار همین مربع ها چهراتا گردالی هست که میتونی داخلشون علامت A B X Y (اگه درست گفته باشم ) رو بذاری.اون به چه دردی میخوره؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همونطوری که در بالا میبینید حالتهای مختلف تیمه که شماره 1 هجومی کامله 2 یه نگاهیم به دفاع کردن دارن مثل بارسلونا که قربونش برم یه چیزایی بین 1و2 بازی میکنه 3 هم که یه بازیه متعادله که هم دفاع رو مد نظر دارند وهم حمله یعنی متعادله یه چیزی مثل تیمهای اینالیایی و 4 هم که دفاعیه و یه نیم نگاه هم به دروازه حریف دارند و 5 هم که دفاعی صفر که حتی مهاجمها هم تو دفاع شرکت میکنن درست مث تیمهایی که جلوی بارسلونا بازی میکنن.
    (در آخر بگم که اگر اسم بارسا رو زیاد بردم نه بخاطر اینکه تیم مورد علقمه نه بلکه میخواستم روشن یشین)
    راستی اینارو میشه از تو فرمیشن بصورت اوتوماتیک تنظیم کرد که اگر خواستین میزارمش تو پستای بعدی.
    تازه من فهمیدم قضیه چیه به نظر من اینارو بیشتر باید بیرون بازی تغییر بدی و کاربرد اصلی اون جا هستش و من قبلا در موردش توضیح دادم.در درون بازی بیشتر به نظر من موقعی کاربرد که مثلا حتما نیاز به گل داری و کرنر داری مبزنی اونارو تا آخر می بری وبعد مثلا بازیکنان بیشتری به جلو میان.در ضمن دوست عزیز این مربع ها کار کل تیم رو در نظر می گیرن نه تک تک افراد رو ولی در قسمت تنظیمات Game plan می تونید برای هر بازیکنان سه تا گزینه دفاعی یا هجومی یا متعادل رو انتخاب کنید.

یه سوال دیگه کنار همین مربع ها چهراتا گردالی هست که میتونی داخلشون علامت A B X Y (اگه درست گفته باشم ) رو بذاری.اون به چه دردی میخوره؟
    دوست عزیز این ها برای استراتژی تیم است که باید قبل از بازی تاکتیک های و استراتژی های مختلف رو تنظیم کنی.اگه خواستین کلا در مورد قسمت تاکتیک ها به طور کامل توضیح میدم.چون این محبث خیلی طولانی هست.

3. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جون سلام یه سوال دارم این فیس پپ رو که گذاشتی باید چیکار کنم اینکه عکس بود؟؟؟
    بیا آرمین جان از این لینک چهره پپ رو بگیر ( پپ میگم باهاش پسرخالم شدیما )
    این لینک مال سایت filefront هستش .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

محتویاتشو توی پوشه dt0c کیت سرور بریز .

......

وحید خان توی این چند روزه بعضی از جزئیات مسترلیگو توضیح داد منم یکی دو مورد به نظرم جالب رسید گفتم توی تاپیک بزارم هرچند که احتمالا همگی ازش مطلع بودن .

تازه من فهمیدم قضیه چیه به نظر من اینارو بیشتر باید بیرون بازی تغییر بدی و کاربرد اصلی اون جا هستش و من قبلا در موردش توضیح دادم.در درون بازی بیشتر به نظر من موقعی کاربرد که مثلا حتما نیاز به گل داری و کرنر داری مبزنی اونارو تا آخر می بری وبعد مثلا بازیکنان بیشتری به جلو میان.
    نه وحید جان در زمان کرنرها از این قسمت میشه تا سه بازیکن رو به جلو کشید .

5. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید خان توی این چند روزه بعضی از جزئیات مسترلیگو توضیح داد منم یکی دو مورد به نظرم جالب رسید گفتم توی تاپیک بزارم هرچند که احتمالا همگی ازش مطلع بودن .
    خواهش می کنم دوست عزیز.شما استاد ما هستی
    منظورم این نبود.این جا که شما گفتی 3 تا بازیکن فقط از دفاع ها رو میتونی بگی بیان جلو.ولی اگر بخوای بازیکن بیشتری بیان باید توی بازی همون طوری که ArminxXx گفت باید اون مربع ها تا آخر ببری.من امتحان کردم.

7. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

4

PES_2010_Editor_v1.8.1 چهجوری راش بندازم وقتی open میکنم هیچی نیست؟
    شما باید فایل PES2010_EDIT.bin رو باز کنید.اگه در پوشه save این فایل نبود به قسمت ادیت از داخل بازی برو و یه تغییر بده بعد بیا بیرون و سیو کن تا این فایل ساخته بشه.
    وقتی بازی آپ میکنم تو 99% ارور میه inistall fail دوبار امتحان کردم . از system settings>download مشکل از چیه ؟
    ممکنه بخاطر کیت سرور یا پچ نصبی باشه ابتدا اونهارو غیر فعال کنین.و یا حتی فایلهای خود بازی که می تونید با استفاده از install original که در انجمن ادیت هست فایلهای بازی رو بصورت اورجینال دربیارید.

تازه من فهمیدم قضیه چیه به نظر من اینارو بیشتر باید بیرون بازی تغییر بدی و کاربرد اصلی اون جا هستش و من قبلا در موردش توضیح دادم.در درون بازی بیشتر به نظر من موقعی کاربرد که مثلا حتما نیاز به گل داری و کرنر داری مبزنی اونارو تا آخر می بری وبعد مثلا بازیکنان بیشتری به جلو میان.در ضمن دوست عزیز این مربع ها کار کل تیم رو در نظر می گیرن نه تک تک افراد رو ولی در قسمت تنظیمات Game plan می تونید برای هر بازیکنان سه تا گزینه دفاعی یا هجومی یا متعادل رو انتخاب کنید.

دوست عزیز این ها برای استراتژی تیم است که باید قبل از بازی تاکتیک های و استراتژی های مختلف رو تنظیم کنی.اگه خواستین کلا در مورد قسمت تاکتیک ها به طور کامل توضیح میدم.چون این محبث خیلی طولانی هست.
    نه عزیزم،اون مربع ها مربوط به attack balance میشه که اتفاقا برای تغییر در جریان بازیست و قبل بازی فقط میتونید تعیین کنید که اتوماتیک باشه یا نه.و در گیم پلی تیم خیلی تاثیر داره.من که زیاد از این قابلیت استفاده میکنم.

همه تقریبا درست توضیح دادین ولی کمی سوتفاهم شده...حالا من اونها رو جداگانه توضیح مختصر میدم:
    *برای اینکه هر بازیکن رو بطور مجزا تعیین کنید که دفاعی،هجومی یا متعادل بازی بکنه از قسمت set formation-->player index و کارت C01 می تونید استفاده کنید.
    *برای جلو آمدن تا سه بازیکن از بین مدافعین در زمان کرنر(چه حالت تیم دفاعی باشه،چه هجومی)از قسمت set piece setting-->player to join attack بازیکنان مورد نظر رو انتخاب کنید.(عکسی که حسین جان گذاشته بود)
    *در قسمت attack balance (همون مربع های رنگی کنار نام بازیکنان) حالت کل تیم انتخاب میشه که هرچی بالاتر باشه تیم هجومی تره و برعکس.مثلا وقتی ضربه استگاهی یا کرنر می زنید اگه روی نارنجی باشه،تمامی هافبک ها و اگه قرمز باشه چندتا از مدافعین هم به محوطه جریمه تیم حریف اضافه میشن.این قسمت بطور معمول روی حالت manuel هست و تغییر کاملا بعهده گیمر.ولی برای اتوماتیک کردن اون می تونید از قسمت assisted setting-->attack balance بسته به نوع بازیتون،یکی از گزینه هارو انتخاب کنین.
    این قابلیت ها در کنار استفاده از استراتژی ها،یه مدیریت رو در کل بازی در اختیار شما میذاره که با اضافه شدن کارتهای بازیکنان در این نسخه،انعطاف بازی خیلی بیشتر و جذابتر شده.حتما از این قابلیتها استفاده کنید تا مثل یک مربی در جریان بازی تیم رو در حالتهای مختلف هدایت کنید.

9. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ___lord___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام خدمت اساتيد فن به خصوص وحيد كه واقعا تو اين تاپيك زحمت ميكشه

دوستان يه سوال ؟
    در مقابل تيم هايي مثه رئال و بارسا كه واقعا قوي ساخته شدن چطور ميشه پيروز شد ؟

چطور ميشه مهاجماي اين تيم ها رو كنترل كرد؟

و يه سوال ديگه ؟
    در مقابل كسي كه سيستم بازيش نفوذ با بازيكنان پر سرعت مثه( رونالدو و مسي) از جناحين و يه پاس به عقب و گل .............
    چطور و يا چه سيستمي ميشه جلوشونو گرفت

كمكم كنيد تا بيشتر از اين بازنده نباشم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    یک سوال و یک نکته
    اول سوالمو بپرسم . همونطوریکه میدونید پد دسته ps3 طوری ساخته شده که بجای 8 جهت میتونه از 16 جهت حمایت کنه حالا من میخوام بدونم این ویژگی این دسته فقط توی کنسول ps3 به اجرا درمیاد یا با اتصال این دسته به کامپیوتر میشه از این ویژگی توی کامپیوتر هم استفاده کرد .
    من مدتی میشه که برای کنترل بازیکنا از آنالوگ چپ استفاده میکنم علت این مساله اینه که توی بعضی از موقعیتها استفاده از جهتهای فرعی تر خیلی بهم کمک میکنه اما بدلیل اینکه حداقل 10 ساله که با پد دسته کار میکنم و بهش عادت کردم نمیتونم زیاد با آنالوگ راحت باشم بهمین خاطر تصمیم گرفتم یک دسته ps3 بخرم حالا کسی میتونه به سوالی که پرسیدم جواب بده .
    اما نکته ای که میخواستم بگم اینه که جدیدا مشاهده شده بعضی از کاربران اظهار میکنن سیوهاشون بعضی وقتا لود و اجرا نمیشه این مساله جدیدا برای منم اتفاق افتاده اما راه حلشو پیدا کردم . مشکل از دو تا فایل کیت سروره کسانیکه این مشکل رو دارن میتونن با مراجعه به تاپیک کیت سرور juce که لینکشو پایین گذاشتم و دریافت اون دوتا فایل که ایشون جدیدا توی تاپیکش گذاشته این مشکل رو حل کنند .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه arman-prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شاید این جمعه یکی به ماهم پاسخ بده .... شاید ...
    بنده هنوز منتظرم !!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیزم،اون مربع ها مربوط به attack balance میشه که اتفاقا برای تغییر در جریان بازیست و قبل بازی فقط میتونید تعیین کنید که اتوماتیک باشه یا نه.و در گیم پلی تیم خیلی تاثیر داره.من که زیاد از این قابلیت استفاده میکنم
    البته دوستان باید اینو بگم که هر کی یه جوری بازی می کنه من خودم کمتر از این attack balance استفاده می کنم و زیاد برای من کاربرد نداره مثلا این قسمت استراتژی که از قسمت Tactics باید اونو انتخاب کنی در شماره های قبلی هم بود و قسمت نسبتا مفیدی هست ولی من توی این شماره ازش استفاده نمی کنم چون نیازی بهش نمی بینم ولی اگر بازی یکمی سختر در شماره های بعدی بشه شاید این قسمت کاربرد داشته باشه.راستی اینو بگم که این قسمت team style که توی این شماره اضافه شده خیلی مفید هستش.مثلا من خودم الان جدیدا دارم با اودینزه میرم که یه تیم نسبتا متوسط هستش ولی من این قسمت team style تیمم رو از بارسلونا کپی کردم و الان واقعا تیمم خیلی خوب بازی می کنه و راحت تیمهایی مثل اینتر و یوونتوس رو می برم. در مورد این قسمت اگر کسی خواست میتونم کامل در مورد این گزینه ها توضیح بدم هر چند توی تصویر کوچک بالا خود کامپیوتر تقریبا توضیح داده.
    Last edited by vahidgame; 21-01-2010 at 13:53.

داره خودمونی میشه n W o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چیکار کنم تو مستر لیگ آمار ارقام بازیکنینو نشون بده مثلا گل ها بازی ها پاس ها ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •