بیخیال اشتب شد
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بیخیال اشتب شد
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 07-06-2009 at 03:06.
گفتم بفرستند![]()
فقط حیف که سلاح سرد است
من که روی شوتینگ کار کردم حالا باید بفروشمش
در 1 ساعت کار این را بهم داد![]()
بدون شرح !!!!![]()
![]()
![]()
حیف که پس اوت شد : می خواستم تا گرون آخرش بگیرم 3 تا از شوتینگ هام رو تغییر داده بودم به جهت مخالف و باز هر چند در جهت مخالف بود ولی بازم زدش موندمچه طور این کار امکان پذیره
که من اونجاهایی که زدم را نشونه نگرفتم یعنی در دوئل دوم 3 تا شوتینگ هام را در جهت مخالف گذاشتم باز زدش
![]()
Last edited by vitamin2002; 07-06-2009 at 10:05.
ريپورت هاي من چرا پاك شده؟ يه مدت به يوزر سر نزني پاك ميشه؟
آره
به صورت اتوماتیک ریپورت ها بعد از یک مدت پاک میشن ...
dodging پایین و aim بالاا در جهت مخالف گذاشتم باز زدش
حالا چرا اسمشو پوشوندی !! تنها خوری ؟
==
حاجی تحویل نمیگیری !
پستهایی دادیم در وصف شما گر دریابی مارا خوشنود شویم ماها
نکنه ناراحتی ازم
اوضا بیریخ شد فک میکردم زبون حالیش میشه نه اینکه قاطی بشه.این سربازه دیروز بم اتک داد کلی هم لولش بیشتر بود نامرد بش گفتم dont do this again brothe.you must duel with soldieres. گفتش
Do wut again? Im try to make my money. Hey, ill drop by and maybe take a lil more money from you. Dont worry it will only happen once a week. Lol "dont do this again brothe.you must duel with soldieres." WOOOAAAAHHHH IM REAL SCARED!
بعد 10 دقه گفت Bet you I can kill `Eylia' in your town. Lets see! If I win I will continue attacking youand if I lose ill leave u alone. Let us see whats gonna happen :o
5 دقه بعد گفت Well i lost.... But U couldve guessed one thing. Im not a man of my word so im not leaving you guys alone. Have a nice day and ill visit you soon.
اینجا بود که اون پست اولیایی که حذفش کردمو دادم که بروبچ بریزین سر این پررو ولی بعد گفتم یه بار دیگه حالیش کنم شاید دوزاریش افتاد گفتم
see body this isnt my Basic town my town is silversnake fort and all of silveres are my town friends and i have friends who love kill bodies like you.
xFeral hajAmoo dracula-killer Eylia and M-Pro saeid67 khiar ...i cant write all of them so if you dont SCARED ... i dont tell them yet so dont do this agine brothe.
برگش گفت
WOAH THIS ISN'T MY MAIN WORLD! I DONT CARE! IF YOU WANA ENTER MY DOMAIN GO TO WORLD 1! IM NOT AFRAID OF SILVERSNAKE EITHER! I HAVE FRIENDS THERE! YOU REALLY THINK MY FRIENDS WILL ATTACK? LOL BIT ME ZEDEHAL! WE ARE STRONG ENOUGH TO DESTROY CYRUS THE GREAT AND YOUR ALLIES! MORE THAN HALF OF THEM ARE LOWER THAN ME! I HAVE CHECKED IN ON THOSE TOWNS AND THEY ARE STRONG, BUT THEY DONT HAVE ENOUGH LEVELS NEAR OURS TO DEFEAT US. NICE TRY LIL MAN AND TALK TO ME AGAIN WHEN YOU GOT SOMETHING IM INTRESTED IN. I HOPE YOU HAVE A NICE DAY. :]
5 دقه بعد گفت
Plus if you havnt notice the silversnake federation is hours away from here. Would it really be worth it to travel all this way to deal with us? I think not. And no offense or anything, but we have allies too you know.
شاید از جهتی راس بگه خوب فاصله سیلور تا اینجا خیلی زیاده ولی اینجاشو نفهمید که غیرت ایرانی زیادتر از این فاصلس درس میگم دیگه نه؟امروز رئیس شهرشون بم حمله کرد نصف خونمو برد چی میگین؟نام طرف eatmydust166![]()
اسمش را پوشوندم تا اسمش لو نره![]()
![]()
تا حالا در این 1 هفته آخر 1720 دلار ازش کش رفتم2-3 بار میزنم دوباره پس اوت می شه بعد 2 روز بعد اولین ثانیه ای که از پس اوت در میاد دوباره می زنمش
![]()
الانم یادداشت کردم که کی پس اوت شده تا بعد 48 ساعت دوباره بزنمش این فرد در یک شهری است که روح هیچ کس ازش خبر ندارهفکر همه مشغوله به میدیل ها ولی من شهر های اطراف نقشه را هم هر از گاهی می رم و آتاک می زنم الان 3 نفر در لیست سیاهم است که هر 48 ساعت بهشون آتاک می زنم
البته 4 تا بود ولی تقریبا 10 روزه دیگه نمی تونم بزنمش چون لول دوئل خیلی رفته بالا و نمی تونم بزنمش
از اون فکر کنم اگه دروغ نباشه 3000 تا اینا گرفتم
![]()
از دوستانی که لول دوئلشون از 39 - 40 کمتره بهم پیغام خصوصی بده تا اسمش را بدم بره بهش آتاک بزنه و مطمئن باشه که حتما یه 300 تا 400 در هر بار آتاک گیرش می یاد![]()
والا برای لول من خیلی کوچیکند و گزینه دوئل برای من برای هر 4 تاشون خاموشهوگرنه سرعت من 294 % است و به راحتی در 3 ساعت می تونستم بیام نابودشون کنم ولی حیف که لول دوئل اونا برای من خیلی کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)