سلام دوستان.
من از صبا adsl تازه گرفتم.
واسه استفاده از سرویس ریگان شبانه چه کانکشنی بسازم؟؟
(ینی یوزر و پس و شمارش چی باشه؟؟؟)
چون من فقط با روشن کردن مودم به نت وصل میشم.کانکشنی ندارم.
سلام دوستان.
من از صبا adsl تازه گرفتم.
واسه استفاده از سرویس ریگان شبانه چه کانکشنی بسازم؟؟
(ینی یوزر و پس و شمارش چی باشه؟؟؟)
چون من فقط با روشن کردن مودم به نت وصل میشم.کانکشنی ندارم.
با سلام
دوست عزيزم والله از مودم هاي داخلي خبري ندارم
و اصلا هم به درد نميخورن به نظرم
چون روي برد نصب ميشن و كلي دنگ و فنگ داره
----------
در مورد مودم Alfex پرسيدي
چون خودم دارم ميتونم راهنماييت كنم
همينقد بگم كه ازش راضي هستم و خيلي خوبه
من 30 تومن خريدم
و اما TP-Link و LinkSys هم خوب هستن و توصيه ميشن واستون
------------------
داشتن پورت لن خيلي تاثير داره توي سرعت - چون كلا پورت لن سرعتش خيلي بيشتر از يو اس بي هست
و هيچ قطعي هم نداره
توي سرعت دانلودتون خيلي تاثير داره
------------------
512 كيلوبايت براي سرعتتون هست ولي 512 كيلو بيت براي سرعت دانلودتون و حجم فايل هست و به سنجش سرعت اينترنت ارتباطي نداره
اينترنت 512 كيلوبايت معمولا به صورت ثابت بين 50 تا 65 كيلوبيت دانلود داره
موفق باشيد.
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
با سلام
شما بايد به داخل كنسول مودمتون بريد
192.168.1.1 و يوزر و پسورد admin رو بزنيد و وارد شيد
سپس به قسمت WAN بريد - حالا بايد كانكشنتون رو ببينيد اينجا كه از نوع PPPOE هست
همونجا يكي ديگه بسازيد از نوع PPPOE به اين ترتيب كه توي يوزر و پسوردش اكانت شبانه رو بزنيد
يعني:
يوزر: guest
پسورد: ngsnet
حال اين حالت رو ذخيره كنيد و زماني كه به تايم اينترنت شبانه رسيديد كانكشن قبلي رو غير فعال كنيد و از اين يكي استفاده كنيد
** هشدار: هيچ تغييري توي كانكشن قبلي ايجاد نكنيد كه هر تغييري باعث ميشه كلا اينترنتتون قطع شه و باز از اول بسازيد
*** براي استفاده از اينترنت معموليتون باز بايد كانكشن قبلي رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
ببینید یه یارو از صبا اومد همه چی رو وصل کرد بعد تو همون سایت 192.168.1.1 رفت و یه کارایی میکرد که من نمیفهمیدم.
شاید داشته همین کارارو میکرده؟
------------------------------------
من که نمیدونم دیگه چی کار کنم>
بدش وقتی میرم تو این سایته چه یوزر و پسی رو بزنم؟؟
هر چی میزنم قبول نمیکنه
Last edited by Steps-Rap; 07-09-2010 at 23:42.
مطمئنی مشکل از تلفنتون نیست؟ با یه تلفن دیگه امتحان کن ببین بازم نویز داره یا نه. راستی چند تا تلفن تو خونه هست؟ اگر بیشتر از یکیه ممکنه یکیشون رو خط نویز بندازه. هر کدومشون رو جدا جدا به خط وصل کن و امتحان کن.
نمیدونم صدای نویز تو تلفن شما چجوریه ولی اگر تمام تجهیزات و تنظیمات سمت شما درسته دیگه بر میگرده به مخابرات.
توی C.O (مرکز مخابراتی شما) هم DSL Filter هایی وجود داره که مثل اسپلیتر و میکروفیلتر شما عمل میکنه و صدا و دیتا رو از هم دیگه جدا میکنه. صدا میره به شبکه سوییچ تلفن و دیتا هم میره به DSLAM های موجود در C.O شما.
ممکنه اون فیلتر دی اس ال توی مرکز مخابراتی مشکل داشته باشه.
یه پیشنهاد اینکه مدولاسیون خط خودت رو اگر امکان پذیره عوض کن که البته برمیگرده به دی اسلم مرکز مخابراتی شما که ساپورت میکنه یا نه.
مدولاسیون خطتت رو در حالت G.dmt (چون حالت دیفالت دی اسلم همینه معمولا همینو ساپورت میکنه) و اگر امکانش هست روی G.Lite یا ADSL2 قرار بده. ADSL2 و G.Lite مزیتش اینه که بدون اسپلیتر هم کار میکنه، البته مثل هر مدولاسیون دیگه ای با اسپلیتر نتیجه بهتری میگیری.
در هر صورت بازم میگم که تو یه ارتباط سالم کوچکترین صدای نویزی نباید از تلفن به گوش برسه
اگر همه چی درسته به C.O خودت شک کن که از اینا بعد نیست تجهیزاتشون مشکل داشته باشه.
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
این سایتی که شما میگید آدرس مودم شماست. وقتی باهاش از طریق وب ارتباط برقرار میکنید تنظیمات خودش رو از طریق وب در اختیار شما میذاره تا تنظیمش کنید.
شما از این اطلاعات استفاده کن برای لاگین شدن به مودمت:
Username: admin
Password: admin
یا
Username: Admin
Password: Admin
آره.زنگ زدم با پشتیبانی هم حرف زدم.گفت رفتم تو قسمت wan بد نیو کانکشن بد یه چیز میز گفت ساختیم و مودمو ریست کردیم بد اومدیم بیرون.
بد گفت دو تا کانکشن تو کامپیوتر بساز.
یکی مال مصرف ممولی
یکیم واسه مصرف شبانه.
بدیش اینه دیگه هر وقت مودمو روشن کنم زرتی نمیره تو نت.
باید از pc هم کانکت کنم.
با سلام
با تشكر از راهنمايي شما!!!
ميخواستم بدونم دوستاني كه از مخابرات adslگرفتن بگن سرعت خوبه يا نه؟؟؟قطعي نداره؟؟؟
آخه ميخوام از مخابرات بگيرم
سلام
دوستان من حدود 2هفته هست مشكلي پيدا كردم كه اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
adsl من زير يك ساعت قطع ميشه يعني تو ويندوز 7 به حالت limited ميرود و سند و ريسيو نداره
كه فقط بايد مودم رو روشن خاموش كنم .
وايرلسش رو خاموش كردم - آي پي در حالت obtain هست اسپيليتر هم نصبه حتي تلفن هاي خانه را هم قطع كردم
ولي تغييري نكرد .من حدود 15 ماهه اكو 512 شاتل دارم و تا حالا دانلود هاي خوبي داشتم ولي نميدونم الان
چي كارم كنم ديگه شبا نمي تونم دانلود كنم . البته چراغ قرمز روشن نميشه فقط ديگه سند و ريسيو نداره و اون علامت
تعجب زرد رنگ مياد روي آيكون نت ورك.
دوستان اگه تجربه اي دارن يا ميتونن راهنمايي كنن ممنون ميشم.
با تشكر
کسی از دوستان نیست راهنمایی کنه؟!
الان هیچ کدوم از شرکتهای با برند معروف مودم اینترنال کار نمیکنه. جمع و جورتر از همون tp-link هم با اون شرایط من که ندیدم. یه مدل d-link داره که البته + adsl2 ساپورت نمیکنه.
سرعت ها رو هم به صورت کیلوبیت اسم میبرن. فقط سرعت دانلوده که به صورت کیلوبایته. فرقش در اینه که قیمت سرعت 512 کیلوبایت (4مگابیت) بالای 400-500 هزارتومن در ماه هست در حالی که 512 کیلوبیت از 20 تومن شروع میشه و برحسب ترافیک قیمت افزایش پیدا میکنه.
در مورد پورت لن چون یکی از کم دردسرترین پورتهای ارتباطی هست و با پایداری بالا؛ من توصیه میکنم از اون استفاده کنید. چون برای usb باید درایور مودم پیدا کنید و... ولی برای لن اینطور نیست و به غیر از درایور خود لن نیاز به هیچ درایور دیگه ای نیست.مادربردهای 7-8 سال به اینور این پورت رو به صورت دیفالت رو خودشون دارن در غیر این صورت قیمت یه کارت شبکه 7-8 تومنه میشه تهیه کرد.
آقا مشکل من حل شد
زنگ زدم به شرکت در قزوین
و vpi و vci را ازشون گرفتم
8 , 81
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)