سلام
الان تو سایت سنجش اعلام نتایج ارشد فراگیر پیام نور رو زده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوزم گیج می زنم منی که اصلا کنکور ثبت نام نکردم کی باید ثبت نام کنم؟
هنوز خبر مربوط بهشو نزدن؟
سلام
الان تو سایت سنجش اعلام نتایج ارشد فراگیر پیام نور رو زده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوزم گیج می زنم منی که اصلا کنکور ثبت نام نکردم کی باید ثبت نام کنم؟
هنوز خبر مربوط بهشو نزدن؟
سلام
از 16 شهریور
محتوای مخفی: تقویم آموزشی پیام نور
من چند جا دیدم ثبت نام کنکور فراگیر رو توی مهر اعلام کرده بودند
از دوستان اگه کسی اطلاع دقیق داره اعلام کنه لطفا
Sent from my HUAWEI MT1-U06 using Tapatalk 4
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : مهلت ثبت نام و انتخاب واحد پذیرفته شدگان فراگیر ورودی مهرماه ۹۲ دانشگاه پیام نور برای تمامی پذیرفته شدگان تمدید شد.
مهلت ثبت نام و انتخاب واحد طبق اعلام سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور تا ۲۲ شهریور ماه ۱۳۹۲ ادامه خواهد داشت.
پیش از این نیز ثبت نام و انتخاب واحد پذیرفته شدگان تا تاریخ ۱۸ شهریور ماه اعلام شده بود که این زمان تا تاریخ ۲۲ شهریورماه ۱۳۹۲ تمدید گردید.
نکته ۱ - دانشجویان عزیز دقت داشته باشید : در حذف و اضافه نیز امکان انتخاب واحد بدون محدودیت امکانپذیر می باشد. پس اگر انتخاب واحد نکردید ، در زمان حذف و اضافه می توانید انتخاب واحد نمایید.
نکته ۲ - زمان ثبت نام فیزیکی (حضوری) هر مرکز متفاوت است و باید زمان آن را از سایت مرکز قبولی خود دریافت کنید.
نکته ۳ - تاریخ ثبت نام کلیه ورودی های جدید سراسری از ۳۰ شهریور به صورت غیر حضوری و از طریق سیستم گلستان انجام خواهد شد.
نکته ۴ - تاریخ حذف و اضافه نیمسال اول ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور براساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور از ۸ مهر آغاز و تا ۱۶ مهر ۹۲ ادامه خواهد داشت.
نکته ۵ - برنامه کلاسی خود را باید از سایت مرکز قبولی خود دریافت کنید.
نکته ۶ - ثبت نام و انتخاب واحد سایر دانشجویان ورودی قدیمی برای نیمسال ائل ۹۳-۹۲ نیز تا ۲۲ شهریورماه ۱۳۹۲ ادامه و تمدید گردیده است.
سلام
عزیز این رو اگه با دقت میدیدی نوشته بهمن 91 و مهر 92
مال سال گذشته نه امسال !
امسال میشه بهمن 92 و مهر 93 که هنوز خبری نیومده و زوده ...
دوستان اگه از 16 شهریور کلاس ها شروع میشه پس چرا سایت دانشگاه ما هنوز برنامه کلاسی رو برای دانلود نذاشته؟برنامه کلاسی نیمسال دوم 92-91 که زده برای ترم پیش هست دیگه درسته؟واسه ترم جدید میشه نیمسال اول؟
سلام
از سایت reg ، قسمت ثبت نام ، سربرگ برنامه هفتگی یکی چک کن ، اگه نبود ... باید همون سایت دانشگاه خودتون بزنه ...
برای ما رو که زدن و فردا هم صبح کلاس دارم ... یه سر برو دانشگاه وضعیت معلوم میشه !
احتمالا مثل خودم حال و حوصله رفتن به دانشگاه رو ندارهیه سر برو دانشگاه وضعیت معلوم میشه
خدایی یعنی چی آخه شهریور پاشی بری بشینی سر کلاسمن که به خودم تا مهر ماه استراحت دادم
هر کاری میخوان بکنن بزار بکنن
برنامه ی هفتگی سفید سفید بود.نگفتی مهدی برنامه ای که توی سایت دانشگاه میزنن باید بزنن نیمسال اول دیگه؟نیمسال دوم 91-92 برای ترم پیش بوده دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)