فکر نکنم اینطوری باشهلان بیشتر مشترکا مخابرات زیاد شده هم نامحدود 256 قیمتش 16000سرعتشم بالای 100هست
2تا دوستام مخابرات دارن یکیشون 256، سرعتش بالاتر از 40 نمیره، نوسان شدید داره بین 10 و 40، شبا که کلا نمیشه وارد نت شد!!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
فکر نکنم اینطوری باشهلان بیشتر مشترکا مخابرات زیاد شده هم نامحدود 256 قیمتش 16000سرعتشم بالای 100هست
2تا دوستام مخابرات دارن یکیشون 256، سرعتش بالاتر از 40 نمیره، نوسان شدید داره بین 10 و 40، شبا که کلا نمیشه وارد نت شد!!!
مخابرات مازندران که همه رفتن نا محدود گرفتن تازه تک لینک بعضی ها 3 تا لینک میزان سرعتشون 350 میشه یا بالاتر.
قیمتشم که ارزونه.یکی از رفیقم تو 20 روز 300 گیگ دانلود کرد.
از999گیگی که مخابرات داده690گیگ براش موند
مازندرانو منم شنیدم ولی تهران و کرج سرویسای مخابرات افتضاحه
اگه مخابرات خودش بود سرعتش بالاتر بود
الان اومده با شرکت ضحی کیش یکی شدن چون نمیتونست مشترکاشو ساماندهی کنه خیلی زیاد شدن مشترکش.الان دیگه همه اومدن مخابرات.مخصوصا مازندران
شما که اونجایی چرا از مخابرا ت سرویس نمیگیری؟
دوستان
براتون امکانش هست که تست سرعت بزارید .
می خوام با سرعت خودم مقایسه کنم که اگه بهتر بود بایم آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا نام سرویستون رو هم بنویسید ، ممنون
من خودم مخابرات داشتم چون سرویش پایدار نیست یه روز خوبه 2 روز خراب برای یه ارتقا 2 هفته اینترنت نداشته حالا قطعیاش به کنار پشتیبانشیون زیر 0 من خودم مشکل داشتم 3 ماه تمام شکایت میکردم به بازرسی هیچی حتی خودم رفمیرفتم مخابرات میگفتن که شرکت زیر ساخت ربط داره.خلاصه با کلی بدبختی انصراف دادم با کلی بدبختی هم با مخابرات اومدم آسیاتک
البته الان سرعتم افت کرده قبلا 300 تا 400 بود
2مگ محدود
پس زیادم خوب نیست!!!
سرویس 512 حجمی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)