والا نه. هارد اکسترنال. تو کیفم بوده. جایی که کارش عالی باشه آشنا دارین؟؟؟
باتشکر
والا نه. هارد اکسترنال. تو کیفم بوده. جایی که کارش عالی باشه آشنا دارین؟؟؟
باتشکر
مشهد هستید شما؟....
نه دوست عزیز. تهرانم.
والا من تهران نیستم از دوستان تهرانی کمک بگیر فکر کنم آقا عطا تهران باشند از ایشون بپرسید
سلام دوستان من یه هارد سیگیت 1 ترابایت و از نوع اداپتوری دارم
چند مدت پیش متوجه شدم که هارد بعضی وقتا کار نمیکنهیعنی اصلا روشن نمیشد، نه صدای موتور میاد و نه هیچ... انگار برقش خرابه شده،اهمتر ندارم که ببینم برق میاد یا نه!
امروز داشتم کار می کردم دستم به اداپتورش خورد، بعد متوجه شدم که از کار افتاده، یه بار قبل هم همین اتفاق افتاده بود
ایا کسی تا حالا به این مشکل بر خورده؟؟؟
من این هاردو خیل ی وقته دارم
به نظرتون مشکل از چیه؟
هارد خراب شده یا کابل ها و یا اداپتور؟
و در نهایت چطوری می تونم متوجه بشم؟نرم افزار و .. هست یا نه؟
و اطلاعاتم چی میشه؟
ممنون از راهنماییاتون
وقتی هارد رو وصل می کنم اول که سیستم رو روشن می کنم شاید دیتکت نشه ولی وقتی ریست می کنم میشناسه.فقط وقتی به سیستم وصل هست حتی ویندوز رو هاد دیگه هم وصل باشه.بالا نمیاد.تو داس کار می کنه
سلام ابتدا باید از سالم بودن کابل و آداپتور برق مطمئن بشید اگه بازم مشکل پابرجا بود میتونه از برد و موتور هارد و سوکت خود هارد هم باشه ولی به احتمال زیاد به نظر من مشکل شما از همون آداپتور و کابل هارد میتونه باشه
با سلام ، شما به راحتی می توانید فایل های خودتون رو غیر قابل بازیابی کنید
با استفاده از برنامه low level format یا برنامه HDD wipe این کار امکان پذیر است .
با سلام .
ابتدا هارد را از باکس خارج کنید و به سیستم وصل کنید و ببینید آیا روشن می شود یا نه .
در صورتی که روشن شود یعنی اینکه آداپتور شما مشکل داشته که با تعویض آداپتور مشکل شما حل خواهد شد در غیر اینصورت برد هارد شما دچار مشکل شده است که باید تعویض یا تعمیر شود.
دوستان یه هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم که تا دیروز کلی اطلاعات ازش تخلیه کردم ، فرمت کردم ، کلی اطلاعات دیگه توش ریختم و ... امروز که اومدم یه سری اطلاعات توش انتقال بدم یهو یه پیغامی داد و بعد برای فرمت کردن ازم پرسید و .... منم همه رو کنسل کردم ، سیستم رو یبار ریستارت ، کابل هارد رو تعویض و ادامه کار ... وقتی هارد رو به یه سیستم دیگه وصل کردم واسه خارج کردن اطلاعات یکی از پوشه ها پیغام زیر رو داد ...
رو سیستم قبلی که اطلاعات ازش منتقل شده بود هم همین ارور رو میده ، موقع check disk هم تا یه جایی میره و بعد ثابت میمونه :-(
قبلا هم یکی دوبار همینطوری شده بود ، مجبور شدم فرمت و بعدش ریکاوری کنم ولی اینبار اطلاعات مهمی توش هست و نمیتونم ریسک کنم :-(
میشه راهنمایی کنید - ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)