تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 952 از 2014 اولاول ... 4528529029429489499509519529539549559569621002105214521952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,511 به 9,520 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: پرسپولیس با ادامه روند مثبت خود قهرمان آسیا خواهد شد.
    حسین
    کلانی در گفتگویی در خصوص دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان خاطر نشان ساخت: یکی اززیباترین بازی های لیگ را توسط دو تیم بزرگ کشور دیدیم و این دو تیمتوانستند با ارائه یک بازی زیبا هواداران خود را راضی کنند.
    وی افزود: پرسپولیس خوشبختانه به روزهای اوج خود نزدیک شده است و با ادامه این روندمی تواند به قهرمانی در آسیا و لیگ ایران دست پیدا کند.
    بازیکن اسبقتیم فوتبال پرسپولیس در خصوص عملکرد خط دفاع این تیم گفت: بازیکنان بسیار خوبی در خط دفاع پرسپولیس حضور دارند اما این بازیکناننیاز به هماهنگی بیشتر دارند تا بتوانند با یکدیگر هماهنگی تر کار کنند.
    کلانیبا اشاره به عملکرد دی کارمو تصریح کرد: در حال حاضر نمی توانم در مورداین بازیکن اظهار نظر کنم زیرا باید به او فرصت دهیم تا بتواند خود را باجو ایران هماهنگ کند.
    وی افزود: پرسپولیس در شرایط بسیار خوبی قراردارد و هواداران باید با حمایت های خود از این تیم در بین بازیکنان ایجادانگیزه کنند تا بتوانند به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنند

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فرصت دادن به دی کارمو معنا ندارد
    حمید درخشان : کیفیت بازی نیکبخت استثنایی است // خوشحال می شوم بتوانم به سایپا کمک کنم

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دی کارمو برای بالا بردن کیفیت فوتبال پرسپولیس به این تیم ملحق شده و فرصت دادن به وی معنا ندارد .

"حمید درخشان" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، خاطرنشان ساخت: بازیکن خارجی باید از لحاظ فنی و تاکتیکی 10 کلاس بالاتر از بازیکنان حاضر در لیگ ما باشد و در این در شرایطی است که دی کارمو هیچ فرقی با بقیه نفرات پرسپولیس ندارد بلکه دروازه خالی را هم باز نمی کند.
    وی در خصوص روند صعودی پرسپولیس اظهار داشت : بعد از دو شکست تلخ و از دست دادن 6 امتیاز ، خوشبختانه کادرفنی یکسری اشکالات مشهود در خط دفاعی را مرتفع کرده است.
    کاپیتان سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: البته باید مشکلات تدافعی پرسپولیس برای حضور موفق در جام باشگاه های آسیا به طور کلی رفع شود تا روی اشتباهات مبتدیانه گل نخورند و حرفی برای گفتن داشته باشند.
    وی با تاکید بر شم بالای گلزنی نیکبخت برابر سپاهان افزود: نیکبخت بازیکن با کیفیت و ارزشمندی است که وجودش برای قطبی و حتی تیم ملی می تواند یک وزنه بزرگ باشد که فوق العاده در موقعیت گلزنی قرار می گیرد و گل می زند.
    درخشان تصریح کرد: مطمئنم پرسپولیس اگر با همین روندی که مقابل برق و سپاهان بازی کرد به مصاف سایر رقبا برود می تواند بار دیگر قهرمانی لیگ را بدست آورد.
    وی در خصوص پذیرفتن سرمربیگری سایپا بیان کرد: در حال حاضر هیچ صحبت جدی ای در این خصوص از طرف باشگاه سایپا با من نشده ولیکن از اینکه بتوانم به باشگاه سایپا کمک کنم خوشحال می شوم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دفاع پرسپولیس هماهنگ نیست
    کلانی: پرسپولیس قهرمان آسیا خواهد شد// دی کارمو نیاز به فرصت دارد

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: پرسپولیس با ادامه روند مثبت خود قهرمان آسیا خواهد شد.

"حسین کلانی" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، در خصوص دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان خاطر نشان ساخت: یکی از زیباترین بازی های لیگ را توسط دو تیم بزرگ کشور دیدیم و این دو تیم توانستند با ارائه یک بازی زیبا هواداران خود را راضی کنند.
    وی افزود: پرسپولیس خوشبختانه به روزهای اوج خود نزدیک شده است و با ادامه این روند می تواند به قهرمانی در آسیا و لیگ ایران دست پیدا کند.
    بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص عملکرد خط دفاع این تیم به ایسکانیوز گفت: بازیکنان بسیار خوبی در خط دفاع پرسپولیس حضور دارند اما این بازیکنان نیاز به هماهنگی بیشتر دارند تا بتوانند با یکدیگر هماهنگی تر کار کنند.
    کلانی با اشاره به عملکرد دی کارمو تصریح کرد: در حال حاضر نمی توانم در مورد این بازیکن اظهار نظر کنم زیرا باید به او فرصت دهیم تا بتواند خود را با جو ایران هماهنگ کند.
    وی افزود: پرسپولیس در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و هواداران باید با حمایت های خود از این تیم در بین بازیکنان ایجاد انگیزه کنند تا بتوانند به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نبی اله باقری ها در گفتگو با ایسکانیوز:
    عماد رضا روی من خطا کرد// انتقاد از خط دفاع پرسپولیس عادلانه نیست!

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مدافع تیم پرسپولیس پس از بازی مقابل تیم سپاهان در خصوص گل دوم این تیم گفت:عماد رضا روی من خطا کرد اما این خطا از چشمان داور دور ماند.

نبی اله باقری ها در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ،گفت: بازی خوبی بود و ما بهتر از سپاهان کار کردیم آنها در برخی مواقع خطا می کردند و داور نمی دید اما به هر حال ما پیروز میدان بودیم.
    وی در ادامه اظهار داشت:بازیکنان پرپولیس در این بازی شایستگی های این تیم را نشان دادند و موقعیت های زیادی را روی دروازه حریف ایجاد کردند.
    مدافع تیم پرسپولیس در خصوص عملکرد خط دفاع این تیم به ایسکانیوز گفت:ما هفته به هفته بهتر می شویم و در این دو بازی سعی کردیم که نقاط ضعف خود را پوشش دهیم چرا که بسیاری از انتقادات روی خط دفاع پرسپولیس است و به نظر من این انتقادات تا حدود زیادی صحیح و عادلانه نیست.
    باقری ها در پایان افزود: ما در حال پیگیری تمرینات خود هستیم و بازی سختی را در شیراز در مقابل مقاومت خواهیم داشت که امیدوارم تمام بازیکنان بهتر از بازی با سپاهان ظاهر شده و بتوانیم به پیروزیهایمان ادامه دهی

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علی رغم شایعات بازگشت مهاجم پرسپولیس
    ابراهیم توره در مراکش است

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: ابراهیم توره مهاجم سنگالی تیم پیروزی تهران که از هجده مهر از ایران خارج شده و خبری از او نبود در مراکش به سر می برد و به زودی به تهران باز خواهد گشت.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، در پی تماس باشگاه پیروزی با فیفا و تهدید به شکایت از توره ، مدیر برنامه های این بازیکن سنگالی اعلام کرد توره ناپدید نشده و هم اکنون در مراکش به سر می برد.
    توره از روز هجده مهرماه یک روز پس از بازی تیم پیروزی با ابومسلم از باشگاه مرخصی سه روزه گرفت تا برای دیدار با خانواده اش به سنگال برود اما دیگری خبری از او نشد و شایعاتی مبنی بر تلاش وی برای پیوستن به تیم های دیگر از جمله امارات بر سر زبان ها افتاد اما مدیر برنامه های توره تاکید کرد این بازیکن هیچ مذاکره ای با تیم های اماراتی انجام نداده و به تعهدش نسبت به پیروزی پیابند است.
    مدیر برنامه های توره در خصوص شکایت تیم پیروزی به فیفا و یا کسر مبلغ قرارداد این بازیکن نیز گفت : او هنگامی که باشگاه پیروزی سه ماه دستمزدش را نداد اعتراضی نکرد و به این تیم علاقه مند است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مجید فرخزادی در گفتگوی اختصاصی با ایسکانیوز:
    قرار نیست از هیئت مدیره جدا شوم// توره گم نشده که بخواهد پیدا شود!

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: برخلاف شایعات اخیر قرار نیست از هیئت مدیره تیم جدا شوم و تا زمانی که به من نیاز باشد در خدمت پرسپولیس هستم.

"مجید فرخزادی" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: در رسانه ها صحبت هایی از قول من در خصوص دی کارمو به چاپ رسیده است که تمامی آنها کذب محض است زیرا به عنوان عضو هیئت مدیره هیچ گاه به خود اجازه نمی دهم در امور فنی دخالت کنم.
    وی افزود: خوشبختانه تیم روند خوبی را سپری می کند و می تواند با ادامه این روند به اهداف بزرگ خود دست پیدا کند.
    عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص وضعیت خط دفاع پرسپولیس گفت: متاسفانه ضعف هایی در خط دفاع احساس می کنیم اما بازهم بهترین کسی که می تواند در این مورد نظر دهد کادر فنی تیم است.
    وی با اشاره به وضعیت رحمان رضایی تصریح کرد: اگر قطبی صلاح بداند تلاش خواهیم کرد تا این بازیکن را جذب کنیم اما جذب این بازیکن به نظر قطبی وابسته است.
    فرخزادی در مورد وضعیت الونگ اظهار داشت: الونگ به احتمال فراوان تا نیم فصل آماده بازی نخواهد شد.
    وی در خصوص عدم بازگشت توره به پرسپولیس گفت: برخلاف خبر هایی که در مطبوعات چاپ می شود توره گم نشده که بخواهد پیدا شود و منتظر هستیم تا با بازگشت او به کشور و توضیحاتی که به مدیر عامل تیم می دهد وضعیت این بازیکن را مشخص کنی

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

واحدی نیکبخت درگفتگو با ایسکانیوز:
    باید سپاهان را با گل های بیشتری می بردیم //برخی ها دوست ندارند رابطه ام با قطبی خوب باشد

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم پرسپولیس پس از برد این تیم مقابل سپاهان اصفهان گفت: علیرغم موقعیت های زیاد باید سپاهان را با گل های بیشتری شکست می دادیم.

علیرضا واحدی نیکبخت در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد:بازی خوبی را مقابل سپاهان انجام دادیم وتوانستیم با برتری محسوس خود در این دیدار این تیم را شکست دهیم و روند خوب خود را ادامه دهیم.
    وی ادامه داد:سپاهان تیم قوی و ریشه داری است و ما هر سال بازی های سخت و حساسی را با این تیم انجام داده ایم و من خوشحالم که توانستیم بار دیگر این تیم را در تهران مغلوب کرده و هواداران خود را راضی کنیم.
    نیکبخت واحدی در مورد عملکرد پرسپولیس طی هفته های اخیر اظهار کرد:به نظر م اگر همین طور ادامه دهیم می توانیم نوار پیروزی هایمان را دنبال کرده و به هدف اصلی خود یعنی قهرمانی در لیگ و آسیا دست پیدا کنیم.
    مهاجم پرسپولیس در خصوص همبازی خود دی کارمو و عملکرد وی گفت: برای من فرقی نمی کند که چه کسی در زمین بازی کند و یا به چه کسی پاس می دهم ،مهم این است که ما در کار تیمی موفق باشیم .اما در مورد دی کارمو باید بگویم بازیکن بسیار خوبی است و باید به او زمان داد تا در تیم جا بیفتد.
    نیکبخت در رابطه با شایعات اخیر اذعان کرد: خیلی وقت است که به تمام حواشی و شایعات پیرامون خودم و قطبی پایان دادم اما انگار بعضی ها دوست ندارند من و قطبی را در کنار هم ببینند وقصد حاشیه سازی برای پرسپولیس دارند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیر حاج رضایی در گفتگو با ایسکانیوز:
    قطبی نمی تواند از دی کارمو حمایت کند// امیدوارم سپاهان به روزهای اوج بازگردد

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کارشناس فوتبال کشورمان گفت: با توجه به عملکرد ضعیف دی کارمو قطبی نمی تواند از او حمایت کند.

"امیر حاج رضایی" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: بازی فوق العاده زیبایی از جانب دو تیم مشاهده کردیم و علت زیبایی این بازی گل زود هنگام تیم پرسپولیس بود.
    وی افزود: سپاهان سازمان دفاعی بسیار خوبی دارد و ساختار گلزنی این تیم وابسته به ضد حملات است.
    وی در خصوص عملکرد تیم پرسپولیس به ایسکانیوز گفت: پرسپولیس در این دیدار نشان داد محافظه کارتر بازی می کند و به عقیده من این شکل بازی عاقلانه تر است.
    وی در خصوص عملکرد ضعیف خط دفاع پرسپولیس تصریح کرد: در این دیدار با اضافه شدن نبی الله باقری ها، دفاع پرسپولیس منظم تر عمل کرد و با این روند و اضافه شدن الونگ می توان به آینده خط دفاعی تیم پرسپولیس امیدوارتر بود.
    مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران در خصوص عملکرد دی کارمو تصریح کرد: عملکرد دی کارمو برای من به یک معما تبدیل شده است و قطبی نمی تواند از عملکرد ضعیف این بازیکن دفاع کند فقط امیدوارم این بازیکن با تحمیل دلال ها به پرسپولیس اضافه نشده باشد.
    حاج رضایی در خصوص عملکرد نیکبخت خاطر نشان کرد: نیکبخت نشان داد با کم کردن حاشیه ها می تواند به یکی از با ارزش ترین بازیکنان تاریخ ایران تبدیل شود و واقعا حیف است این بازیکن با ارزش با حاشیه سازی برای خود با روزهای اوجش فاصله بگیرد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رای به پرسپولیس در انتخاب محبوب ترین تیم دنیا

]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دادن امتیاز به کلوب محبوب ترین تیم آسیا فراموش نشه

به بالای صفحه اصلی کلوب پرسپولیس رفته

ستاره اول از سمت راست را بزنید و ثبت امتیاز کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فرشاد پیوس در گفتگو با ایسکانیوز:
    توره و خیرخواه یک سر و گردن بالاتر از دی کارمو هستند

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن اسبق پرسپولیس گفت: مدیران پرسپولیس هیچ گاه به پیشکسوتان خود احترام نگذاشته اند و به نوعی می توان گفت آنها غریب پرست هستند.

"فرشاد پیوس" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطرنشان ساخت: در دیدار مقابل سپاهان دو نیمه متفاوت را از پرسپولیس مشاهده کردیم اما در مجموع دیدار بسیار زیبایی را از دو تیم دیدیم.
    وی افزود: پرسپولیس در مقابل سپاهان از فرصت های خود بهتر استفاده کرد و شاید تنها برتری پرسپولیس در این دیدار همین موضوع بود.
    بازیکن اسبق پرسپولیس در ادامه به ایسکانیوز گفت: از لحاظ فنی پرسپولیس نتوانست نکته مثبتی را به نمایش بگذارد اما بازیکنان این تیم از تمامی موقعیت های خود به خوبی استفاده کردند و توانستند پیروز میدان شوند.
    پیوس با اشاره به عملکرد ضعیف دی کارمو در دیدار های اخیر پرسپولیس تصریح کرد: توره و خیرخواه یک سر وگردن بالاتر از این بازیکن هستند و حتی به عقیده من اگر قطبی از تیم های پایه خود بازیکن بیاورد می تواند موفق تر باشد.
    وی با تمجید از عملکرد نیکبخت تصریح کرد: نیکبخت به همراه پتروویچ بهترین بازیکن زمین بود و نشان داد می تواند منجی پرسپولیس در لحظات سخت باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •