بسته رو بخری درجا فعال میشه الویت با بسته های زمان داره بعد سرویس
بسته رو بخری درجا فعال میشه الویت با بسته های زمان داره بعد سرویس
دوستان شاتل محدودیتی واسه سرویس گرفتن داره ؟ یعنی خطم بر فرض مثال تا 8 مگ بکشه میتونم 16 مگ بگیرم ؟ ( بخاطر استفاده از حجم )
مشکلی نداره فقط باید از طریق صدای مشتری در ecare یک درخواست بفرستید که به خاطر استفاده از ترافیک بیشتر 16 مگ گرفتم و با رضایت خودم خطم بر روی 8 مگابیت تنظیم شود.غیر از این راهی نداره حتی تلفنی هم نمیشه چون یا خط رو روی 16 میزارن یا هر 5 دقیقه یک بار با شما تماس میگیرن که درخواست کتبی بفرستید.
من خودم سرویس 8 مگ گرفتم ولی روی 4 مگ ستش کردم ، پس میتونید اینکارو بکنید نیازبه کار خاصی نداره فقط رنگ بزنید ... موفق باشید![]()
سلام
سیگنال به نویز من خیلی کم شده و تقریبا نصف شده از پریز برق تا مخابرات چک شده
به نظرم مشکل از شاتل و تجهیزاتش هست و برای همین هم میگه مشکل نداره و 11 و 12 هم خوبه تا هفته پیش 22 یا 24 بود
جریان چیه؟ چه سیاستی هست؟
برا من گاهی اوقات میکشه پایین سینک مجدد dsl مشکل رو رفع میکنه.
مورد بعدی که برام جالب بود روی همین خط های وب داشتم 8 مگ snr روی 10 بود تخلیه کردم شاتل گرفتم روی ریت 17 مگ snr 12 هست :|
بعد های وب به من میگفت خطت نیوز داره![]()
پیشنهاد زمسنانی رو چطوری میشه گرفت؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال چرا من با هر باز خاموش و روشن کردن مودم نویز خطم و همچنین ریتم بالا و پایین میشه مشکل از کجاست؟
سلام
یه سوال از دوستان شاتلی داشتم
دوست من حجم سرویش غیرحجمیش یک هفته زودتر تموم شده . دیروز رفته و دوباره تمدید کرده ولی گفتن تا زمان سرویس قبلیت تموم نشه سرویس جدید فعال نمیشه و توی این یک هفته یا باید حجم بخری یا با سرعت 128 استفاده کنی . یعنی نمیشه بیخیال اون یک هفته شد و سرویس تمدید شده فعال شد ؟
باید زنگ بزنه به واحد فروش (اشتباها پشتیبانی رو نگیره) بگه سرویس فعلی رو بسوزونه و بعد خودکار سرویس جدید فعال میشه
سرویس سوزوندن بعد میتونه از بسته جدیده استفاده کنه میتونه 1525 انجام میده
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)