تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 951 از 2605 اولاول ... 4518519019419479489499509519529539549559611001105114511951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببین گفتم سوال رو باید اینجا بپرسم ، درست گفتی رفیق ، دستت طلا

خواهش میکنم دوست گرامی
    خدا رو شکر مفید واقع شد.

اول مهر هم گذشت سرعتها درست نشد!
    فقط بهانه ای بود برای گرون کردن

2. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اینم 1MB ما امروز وصل شد:

تا ببینیم تا فردا وضعیتش چطوره

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

رفع مشکلات سرعت اینترنت مخابرات/ افزایش 1.5 برابری ظرفیت پهنای باند اینترنت

عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران از رفع مشکل سرعت اینترنت پرسرعت مشترکان این شرکت به دلیل تخصیص پهنای باند مورد نیاز از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت خبر داد و گفت: ظرفیت پهنای باند اینترنت مخابرات تهران به زودی 1.5 برابر افزایش خواهد یافت.
    سمیع الله صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مشکلات سرعت در سرویس ADSL شرکت مخابرات استان تهران که باعث شکایت برخی مشترکان شده بود، اظهار داشت: در این راستا 3 کمیته برای بررسی سرعت اینترنت پرسرعت تشکیل شد تا ابعاد مختلف این سرویس برای حل مشکل بررسی شود.

وی با اشاره به تشکیل کمیته دسترسی، شبکه و گیت وی برای بررسی سرویس اینترنت پرسرعت از کامپیوتر مشترک تا اولین تجهیزات مخابراتی، از اولین مرکز تا آخرین مرکز تجهیزات مخابراتی و از گیت وی های مخابراتی به شبکه زیرساخت و اینترنت جهانی ادامه داد: بررسی صورت گرفته از سوی کمیته دسترسی – اکسس- حاکی از آن است که مشکلی در این بخش وجود نداشته و اینترنت مخابرات از لحاظ سرعت تفاوتی با سرویسی که شرکتهای اینترنتی ارائه می دهند، ندارد.

مهندس صادقی ادامه داد: بررسی های کمیته شبکه نیز در مورد تجهیزات مخابراتی نشاندهنده مشکلی در این بخش نیست چرا که با راه اندازی مترواترنت استانی در تهران، بسیاری از مشکلات این بخش رفع شده و تجهیزات شبکه ای ارتقا یافته است.

عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران، با اشاره به مشکلات سرعت اینترنت که براساس بررسی های صورت گرفته مربوط به بخش گیت وی – دروازه ورودی پهنای باند – می‌شود به مهر گفت: سال گذشته شرکت ارتباطات زیرساخت تنها 70 درصد پهنای باند مورد نیاز شرکت مخابرات استان تهران را تامین کرد و 30 درصد مابقی را 2 ماه پیش تحویل داد؛ براین اساس یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت مخابرات عدم تخصیص پهنای باند بود که هم اکنون مرتفع شده است.

وی از امضای قراردادی جدید برای ارتقای ظرفیت پهنای باند اینترنت با شرکت ارتباطات زیرساخت خبر داد و گفت: به زودی به ظرفیت فعلی پهنای باند این شبکه، بالغ بر 50 لینک STM1 افزوده می‌شود.

مهندس صادقی با بیان اینکه مخابرات استان تهران آمادگی افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت را دارد، تصریح کرد: هم اکنون ظرفیت پهنای باند اینترنت مخابرات تهران 100 لینک STM1 است و به مرور این ظرفیت 1.5 برابر خواهد شد و تاثیر این ارتقای ظرفیت در استفاده مشترکان از خدمات ADSL محسوس خواهد بود.

وی با تاکید بر آمادگی فنی مخابرات تا 3 برابر ظرفیت فعلی برای ارائه اینترنت پرسرعت خاطرنشان کرد: هم اکنون 450 هزار نفر در تهران و البرز از ADSL مخابرات استفاده می‌کنند و با رفع مشکل سرعت و کاهش ضریب اشتراک، پیش بینی می‌شود که شمار مشترکان این سرویس افزایش یابد.

به نقل از خبرگزاری مهر

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا یه سوال من تغییر پهنای باند دادم از سایت (128 به 256) بعدش گفتم دیگه روی قبض نیاد و اینترنتی پرداخت کنم... الان نوشته حجمی شده
    جریان چیه؟ نامحدودیم هنوز ؟ گزینه غلط کردمم نداره که برگرده به حالت قبلی

6. این کاربر از amir_rahmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان این سایت رو یه بررسی کنید ببینید می تونید بدون فیلتر شکن واردش بشید یا نه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    من nslookup میگیرم IPv6 بر میگردونه... فکر میکنم مشکل از همین جاست که تجیزات مخابرات هنوز با IPv6 همخوانی نداره، شایدم من اشتباه میکنم.
    ولی شما هم تست کنید ببینیم مشکل از کجاست، اگه حدس من درست بوده باشه ما داریم یه بخشی از سایت های اینرنتی رو به خاطر این نا هماهنگی از دست میدیم.

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا یه سوال من تغییر پهنای باند دادم از سایت (128 به 256) بعدش گفتم دیگه روی قبض نیاد و اینترنتی پرداخت کنم... الان نوشته حجمی شده
    جریان چیه؟ نامحدودیم هنوز ؟ گزینه غلط کردمم نداره که برگرده به حالت قبلی
    میشه جدا اینترنتی پرداخت کرد استان تهران؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

9. این کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این سایت رو یه بررسی کنید ببینید می تونید بدون فیلتر شکن واردش بشید یا نه ؟

کد:
    کد:
    من nslookup میگیرم IPv6 بر میگردونه... فکر میکنم مشکل از همین جاست که تجیزات مخابرات هنوز با IPv6 همخوانی نداره، شایدم من اشتباه میکنم.
    ولی شما هم تست کنید ببینیم مشکل از کجاست، اگه حدس من درست بوده باشه ما داریم یه بخشی از سایت های اینرنتی رو به خاطر این نا هماهنگی از دست میدیم.
    با آدرسhttps و بدون فیلتر شکن باز شد.
    ولی من هم این اشکال رو با سایتهای مثل KAT و ویکی زیاد مشاهده میکنم...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

میشه جدا اینترنتی پرداخت کرد استان تهران؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
    اینا نوشتن این فرم و پر کنی میشه بعد من پر کردم الان نوشته حجمی شده

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کد:
    کد:
    واسه منم بعضی سایتا باز نمیشه :( اینارم زدم باز نشد

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

با آدرسhttps و بدون فیلتر شکن باز شد.
    ولی من هم این اشکال رو با سایتهای مثل KAT و ویکی زیاد مشاهده میکنم...
    برای شما باز شد؟برای من ارور داد:
    404 - Not Found

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •