نام لاتین : Red Dead Redemption
پلتفرم : ps3 , xbox 360
یه بازی به سبک gta وسترن هستالبته ماشین نداره بجاش اسب داره
این بازی رو بازی سازان به عنوان بازی برگزیده سال 2010 اعلام کردند![]()
نام لاتین : Red Dead Redemption
پلتفرم : ps3 , xbox 360
یه بازی به سبک gta وسترن هستالبته ماشین نداره بجاش اسب داره
این بازی رو بازی سازان به عنوان بازی برگزیده سال 2010 اعلام کردند![]()
Last edited by lordspeed; 22-06-2011 at 15:38.
این gta که دارین دربارش حرف میزنین دیگه چیه؟؟؟؟؟gta به سبک قدیم هم مگه هست؟؟؟![]()
OK فهمیدم ، یه چند تا Trailer ازش دیده بودم
این سیو gta حدود 50 درصدش رو کسی داره
سلام!
من نسخه Xbox این بازی رو بازی کردم یک جورایی مثل GTA 3 می زد.یعنی خیلی نورش کمه.
ولی پلیس هاش خیلی قوی شدن زیاد نمیشه مقاومت کرد محاصرت میکنن...بعد از همه طرف میریزن سرت....ولی 3 نوع هلیکوپتر داشت که برا تنوع هم که شده خوبه تانکشم خیلی واقعی هست با APC مو نمیزنه....تو GTA 5 تانک آبرام بود که فقط شکلش شبیه بود بقیه خصوصیاتش فقط این بود که بمب مینداخت....
قاطعیت تانک فقط تو GTA 4 که یادم نمی یاد یک بار هم منفجر بشه تانک جاودان بود!
فقط GTA 5 رو با یک نرم ووو افزاری می شد آنلاین بازی کرد....این نرم افزار داره؟اگه داره لطفا لینکش رو بدید
ممنون
!!!!
GTA IV مثل GTA 3 بود؟
مگه GTA 5 اومده؟
تا حالا داشتیم چی میگفتیمgta 5
![]()
بله منظورتون رو فهمیدم فقط خواستم تاکید کنم که پروژه بعد از GTA IV و DLC هاش سرخپوست مرده بود و لس آنجلس نویر پروژه بعد سرخپوست و آخرینش امیدوارم دیگه پروژه بعدی GTA V بشه ککم کم نگرانش میشم
GTA به سبک قدیم میشه سرخپوست مرده! بهترین بازی 2010 و از نظر من بهترین گیم ساخته شده تا این لحظه
سلام دوستان میشه راهنمایی بفرمایید
من Gta تا یه سری مرحله جلو بردم بعد حواسم نبود سیو هامو یه جا بریزم و وقتی ویندوز عوض کردم فهمیدم
حالا میشه سیو 10 ماموریت جلو تر رو نصب کنم
در ضمن فکر کنم نشدنی باشه به خاطر وجود برنامه Live جای هست و راهی هست که سیو از جایی دانلود کنم و سیو رو بریزم؟
ممنون
توی گوگل سرچ کنی میتونی Save همراه با Xlive گیر بیاری ولی احتمال اینکه روی یه سیستم دیگه عمل کنن خیلی کمه
دوستان اگر با مشکل لرزش دوربین مواجه هستید directx خود را عوض کره و یاdirectx2010 را نصب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)