تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 951 از 1298 اولاول ... 45185190194194794894995095195295395495596110011051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

کدام مرکز مخابراتی و کدام پیش شماره هستید؟؟
    فکر کنم مرکز چمران باشیم مرکزمون توی 24 متری دومه پیش شماره 566

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فکر کنم مرکز چمران باشیم مرکزمون توی 24 متری دومه پیش شماره 566
    مرکز شما که همان چمران است ، اولاً به این صحبتها که اگر پارتی و آشنا داشته باشید پورت میدهند توجه نکنید سیستم رزرو و تخصیص پورت مخابرات کلاً از روی پلوتو هست و
    هیچکس دسترسی بیشتر از آنچه روی پلوتو می بینید ندارد ، یکسری پورتهای رزرو برای پورت خراب هم هست که به هیچکس نمی دهند
    شما صبح سه شنبه اول وقت(ساعت 7:30 تا 8) روی رزرو پلوتو امتحان کنید انشاءالله جواب می گیرید و پورت رزرو می کنید

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تا آنجا که من میدانم این مورد ربطی به ساعت خاصی ندارد ، شما در هر ساعتی بیشتر از 15 دقیقه از اینترنت استفاده نکنید و کانکشن شما idle باشد قطع می شوید
    در حالی که دارم دانلود میکنم یدفعه سر ساعت مشخصی لینک میپره
    من میگم شاید با BRAS یا روتر تنظیم کردن که سر فلان ساعت لینک بپره چون از صبح تا شب مودم روشنه و لینک نمیپره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کدام مرکز هستید شما؟؟

در حالی که دارم دانلود میکنم یدفعه سر ساعت مشخصی لینک میپره
    من میگم شاید با BRAS یا روتر تنظیم کردن که سر فلان ساعت لینک بپره چون از صبح تا شب مودم روشنه و لینک نمیپره

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کدام مرکز هستید شما؟؟
    من مخابرات استان خوزستان هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه سوال دیگه
    من وارد قسمت رزرو و امکان سنجی که میشم بعد هر کدوم از طرح های کمپین پاییز و تابستان و میزنم میگه پیش شماره وارد شده معتبر نیست اما وقتی که طرح های اعتباری مخصوص حرفه ای ها رو باهمون شماره و پیش شماره که میزدم میزنم میگه شمارتون اوکی هست و چراغ سبز میده!
    حالا من واسه اینکه طرح یک ماهه کمپین تابستان و پاییز با سرعت دو مگ و انتخاب کنم باید چیکار کنم؟
    لطفا راهنمایی.....
    راستی طرح اعتباری حرفه ای هم یک ماهش رایگانه شباش؟ میترسم کمپین نشه اونوقت مجبورم برم سمت این

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آها ، من اطلاعی از تنظیمات BRAS آنها ندارم ، بطور معمول اینجور شیطنتها را روی BRAS می کنند ، از نظر من هم کار شایسته ای نیست
    مشترک را نباید سر دانلود شبانه اذیت کرد
    من مخابرات استان خوزستان هستم

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آها ، من اطلاعی از تنظیمات BRAS آنها ندارم ، بطور معمول اینجور شیطنتها را روی BRAS می کنند ، از نظر من هم کار شایسته ای نیست
    مشترک را نباید سر دانلود شبانه اذیت کرد
    والا چی بگم دلمون خونه از دست اینا
    تازه این هیچه اومدن گروه گروهمون کردن برا هر گروه 2یا 3رنج ipگذاشتن بخاطر همین روزا پینگ میشه 800ms شبا هم فقط رو یه رنج ip بخاطر همین اگر شبا لینک بپره همه میفتن رو یه ipکه بخاطر تراکم زیاد جمعیت رو یه ipسرعت و پینگ میره رو هوا من شبا ipعوض نمیکردم و از این طریق دورشون میزدم ولی این 3روزه تنظیم کردن که تو ساعات رایگان لینک بپره
    در صورتی که اینقدر پهنای باندشون خوبه که قبلا که ipها رو محدود نکرده بودن سرویس 10مگ میگرفتم سرعت شبانش بدون دانلود منیجر 1.2مگابایت بود پینگش هم 130بود
    نمیدونم این کار چه سودی واسشون داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

امکان دارد موقع تعریف کردن سرویس کمپین این سرویس را برای پیش شماره های خاصی فعال نکرده باشند
    سرویسها همه مشخصاتش در ماهانه و چند ماهه یکی است : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سوال دیگه
    من وارد قسمت رزرو و امکان سنجی که میشم بعد هر کدوم از طرح های کمپین پاییز و تابستان و میزنم میگه پیش شماره وارد شده معتبر نیست اما وقتی که طرح های اعتباری مخصوص حرفه ای ها رو باهمون شماره و پیش شماره که میزدم میزنم میگه شمارتون اوکی هست و چراغ سبز میده!
    حالا من واسه اینکه طرح یک ماهه کمپین تابستان و پاییز با سرعت دو مگ و انتخاب کنم باید چیکار کنم؟
    لطفا راهنمایی.....
    راستی طرح اعتباری حرفه ای هم یک ماهش رایگانه شباش؟ میترسم کمپین نشه اونوقت مجبورم برم سمت این

10. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

مرکز شما که همان چمران است ، اولاً به این صحبتها که اگر پارتی و آشنا داشته باشید پورت میدهند توجه نکنید سیستم رزرو و تخصیص پورت مخابرات کلاً از روی پلوتو هست و
    هیچکس دسترسی بیشتر از آنچه روی پلوتو می بینید ندارد ، یکسری پورتهای رزرو برای پورت خراب هم هست که به هیچکس نمی دهند
    شما صبح سه شنبه اول وقت(ساعت 7:30 تا 8) روی رزرو پلوتو امتحان کنید انشاءالله جواب می گیرید و پورت رزرو می کنید
    من شماره مشتری رو از کجا بیارم حالا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •