تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 951 از 1291 اولاول ... 45185190194194794894995095195295395495596110011051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز این مودم هم مثه مدل قبلی از طریق پورت یو اس بی فقط شارژ میشه و اتصال به اون فقط از طریق وای فای ممکن هستش.
    در حال حرکت هم اینترنت فعال است اما از آنجا که به جز رایتل(تا پایان دوره انحصار) بقیه اپراتورهای وایمکس اجازه ارائه خدمات وایمکس موبایل(در حرکت) رو ندارن حین جابجایی و خروج از محدوده یک آنتن و ورود به محدوده آنتن بعدی برای لحظاتی ارتباط شما قطع شده و دوباره برقرار میشه که البته بسته به پوشش مناطق مختلف فرق می کنه چون تو شبکه نقاط کور یا پوشش ضعیف هم داریم.
    مشخصات مودم جدید رو می تونید روی سایت اینترنتی تولید کننده کره ای اون مرور کنید. مودم قبلی هم مشخصاتش روی همین سایت در دسترس هستش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون
    پس اينكه تو سايت ايرانسل نوشته "قابلیت اتصال به اینترنت از طریق پورت USB" دروغ نوشته؟
    يه سوال ديگه هم دارم اينكه كسايي كه اين مدل رو داشتن, آيا اين مدل بخوبي مدل هاي داخلي مثل wixfmm-130 , توي خونه سيگنال ميده يا نه؟ يعني ميشه هم براي بيرون از خونه ازش استفاده كرد و هم داخل خونه؟
    Last edited by mostafadc; 06-07-2013 at 00:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان این سرعت دانلود شبانه ایرانسل چنده ؟؟؟ راست میگن بسته به سرعتی هست که میگیری؟من میخوام 2مگ ماهی 12 گیگ بخرم.شبانه داره ؟؟؟ سرعتش شبانه روی چنده کم و زیاد میشه ؟ ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ممنون
    پس اينكه تو سايت ايرانسل نوشته "قابلیت اتصال به اینترنت از طریق پورت USB" دروغ نوشته؟
    يه سوال ديگه هم دارم اينكه كسايي كه اين مدل رو داشتن, آيا اين مدل بخوبي مدل هاي داخلي مثل wixfmm-130 , توي خونه سيگنال ميده يا نه؟ يعني ميشه هم براي بيرون از خونه ازش استفاده كرد و هم داخل خونه؟
    من دوباره هم روی سایت تولیدکننده این مودم مشخصاتش رو چک کردم و هیچ حرفی از اتصال به اینترنت از طریق پورت یو اس بی نزده و فقط تأکید کرده تا 10 وسیله به صورت همزمان از طریق وای فای می تونن وصل بشن یه این مودم. اما حق با شماست روی سایت ایرانسل ادعا شده از طریق پورت یو اس بی هم به اینترنت وصل میشه. اینو باید از کسانی که مودم رو خریدن بپرسید که واقعا این قابلیت در مودم هست یا نه؟
    من مدل قبلی اون رو حدود 14 ماهه دارم و با یه سرویس یه مگابیت نامحدود از اون استفاده می کنم و تا به حال میشه گفت از عملکردش راضی بودم و تنها یه بار از گارانتی برای تعویض شارژرش استفاده کردم. این دو مدل ظاهراً فرق آنچنانی با هم ندارن جز اینکه مدل جدید باریک تر بوده و آنتن دهی قوی تری داره هر چند که من از آنتن دهی مدل فعلی هم راضی هستم.

4. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir-Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

دوستان سرویس نامحدود ایرانسل خوب هست؟ مثلا سرویس 256 نامحدود؟
    محدودیت دانلود داره یا نه؟
    سرویس 256 نامحدود شاتل را پیشنهاد می کنید یا همین سرویس از ایرانسل را؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت 2 مگ ایرانسل

7. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این سرعت دانلود شبانه ایرانسل چنده ؟؟؟ راست میگن بسته به سرعتی هست که میگیری؟من میخوام 2مگ ماهی 12 گیگ بخرم.شبانه داره ؟؟؟ سرعتش شبانه روی چنده کم و زیاد میشه ؟ ممنون.
    من دارم. شب و روز فرقی نداره برام سرعتش سرعت دانلودش معمولا روی 260 کیلوبایته و گاهی اوقات بصورت لحظه ای نوسان داره

9. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

من دارم. شب و روز فرقی نداره برام سرعتش سرعت دانلودش معمولا روی 260 کیلوبایته و گاهی اوقات بصورت لحظه ای نوسان داره
    دمت گرم بعد سرور خارجی تورنت یا رپید باز سرعت دانلود فرقی داره ؟ چه عجب یک کاربر ایرانسل درباره سرعت یک چیزی گفت !!! یک هفته صبر کردیم چون پیام خصوصی که نمیتونم بدم کاربر ازمایشی که شدیم ( این کاربر آزمایشی یعنی چی ؟! میخواد پسی ورود امتحان ورود کنکور و ... هم بزاره کجا باید برای کاریر ازمایشی شکایت کنیم )

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمت گرم بعد سرور خارجی تورنت یا رپید باز سرعت دانلود فرقی داره ؟ چه عجب یک کاربر ایرانسل درباره سرعت یک چیزی گفت !!! یک هفته صبر کردیم چون پیام خصوصی که نمیتونم بدم کاربر ازمایشی که شدیم ( این کاربر آزمایشی یعنی چی ؟! میخواد پسی ورود امتحان ورود کنکور و ... هم بزاره کجا باید برای کاریر ازمایشی شکایت کنیم )
    راستش با تورنت کار نکردم اما سرور های خارجی هم سرعتم فرقی نمیکنه و تو ساعات رایگان هر شب حدود 6 گیگ دانلود میکنم

12. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان من چی کار کنم این 256 یه مقدار سرعت بالاتر به من یده؟؟
    دوستم 128 شاتل داره سرعتش تا 120 میره
    اونوقت مال من به زور 32-33 میرسه!!
    نمیدونم سرعت من استاندارده یا سرعت اون؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

سرور خارجی تورنت یا رپید باز سرعت دانلود فرقی داره ؟ )
    دوستان و مدیرانی که ایرانسل دارن لطفا این سوال رو جواب بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •