تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 951 از 966 اولاول ... 451851901941947948949950951952953954955961 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    معدل الف بودن جز 24 واحد مزیت دیگه ای داره؟!
    شنیدم تخفیف شهریه میدن ولی میگن باید دو ترم پشت سر هم باشه.مشروط هم نشده باشی
    برای تخفیف شهریه اش که پدر ادمو در میارن تا 100 200 تومن تخفیف بدن تازه اگه بدن اونم!
    برای دانشگاه های دولتی امکان ارشد مستقیم شدنم هست باید برای ازادم باشه فکر کنم

2. 2 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان آیا معرفی به استاد هم یک ترم تحصیلی محسوب میشه ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان آیا معرفی به استاد هم یک ترم تحصیلی محسوب میشه ؟؟

فکر نکنم ترم محسوب بشه چون شهریه اش نصف شهریه ثابته.
    خودمم دارم معرفی به استاد میکنم هنوز در جریال نیستم چظوری توی کارنامه ثبت میشه

5. 2 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من دو ترم در دانشگاه آزاد درس خوندم بعد دیگه درس رو رها کردم
    حالا میخوام برم تسویه کنم چقدر باید پول بدم که بتونم مدرک پیش دانشگاهیمو آزاد کنم
    با توجه به اینکه در سایت زده دانشجوی انصرافی هستم

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام ببخشید یه سوال دارم
    چرا تو دانشگاه ازاد هم میشه با کنکور هم بدون کنکور ثبت نام کرد؟منظورم که وقتی میشه بدون کنکور ثبت نام کرد پس دلیل گذاشتن کنکورش چیه؟ممنون

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام ببخشید یه سوال دارم
    چرا تو دانشگاه ازاد هم میشه با کنکور هم بدون کنکور ثبت نام کرد؟منظورم که وقتی میشه بدون کنکور ثبت نام کرد پس دلیل گذاشتن کنکورش چیه؟ممنون

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
    یکسری رشته ها متقاضیش بالاست هنوز باید سدی برای گزینش دانشجو داشته باشن پس کنکور داره
    یکسری رشته هام که متقاضیش پایینه بدون کنکوره

9. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال فوری دارم از خدممتون:

من ورودی بهمن هستم ترم اول،رشته من تجربی بوده.

الان روانشناسی انتخاب کردم،منتهی چون رشته رو مسول رشته انتخاب کرده،دو تا درس که پیش نیاز هست،یکی ریاضی پیش دانشگاهی و دومی زبان پیش رو انتخاب کرده برام.
    رفتم پیشش که من که مدرک پیش دارم همه این دروس رو با نمره عالی پاس کردم الان دوباره چرا باید انتخاب کنم،برگشت گفت این به اونها ربطی نداره و باید بگذرونیشون!!
    زیربار نرفت.
    خواستم بدونم درست گفته؟چی کار باید بکنم؟

در ضمن در مورد سرکلاس رفتن هم یه توضیحی بدین لطفا،مثلا چن جلسه غیبت موجه هست یا اصلا استاد به استاد فرق میکنه؟

ممنون.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان اخیرا یه بخشنامه اومده که میگه درصورت انصراف از یک واحد و رفتن به واحد دیگه نمره های بالای 10 تطبیق میخوره!(قبلا بالای 12 تطبیق میخورد فقط)
    کسی در این باره چیزی میدونه؟

***یکی از دوستای خودم با همین بخشنامه ترم پیش از شیراز رفت زرقان ولی یکی از بچه های دیگه رفت استهبان ولی واسش تطبیق ندادن!!(گفتن بعدا مدرک بهت نمیدن)
    این ترم شخصا که مراجعه کردم زرقان گفتن هنوز بخشنامه تمدید نشده در صورتی که دانشگاه مرودشت با همین بخشنامه داره ثبت نام میکنه***
    حالا میخاستم بدونم از دوستان کسی در این باره چیزی میدونه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by unknown47; 31-01-2016 at 13:35.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام من دو ترم در دانشگاه آزاد درس خوندم بعد دیگه درس رو رها کردم
    حالا میخوام برم تسویه کنم چقدر باید پول بدم که بتونم مدرک پیش دانشگاهیمو آزاد کنم
    با توجه به اینکه در سایت زده دانشجوی انصرافی هستم
    سلام ورودی چه سالی هستین و از چه نیم سالیی غیبت کردین؟

سلام دوستان یه سوال فوری دارم از خدممتون:

من ورودی بهمن هستم ترم اول،رشته من تجربی بوده.

الان روانشناسی انتخاب کردم،منتهی چون رشته رو مسول رشته انتخاب کرده،دو تا درس که پیش نیاز هست،یکی ریاضی پیش دانشگاهی و دومی زبان پیش رو انتخاب کرده برام.
    رفتم پیشش که من که مدرک پیش دارم همه این دروس رو با نمره عالی پاس کردم الان دوباره چرا باید انتخاب کنم،برگشت گفت این به اونها ربطی نداره و باید بگذرونیشون!!
    زیربار نرفت.
    خواستم بدونم درست گفته؟چی کار باید بکنم؟

در ضمن در مورد سرکلاس رفتن هم یه توضیحی بدین لطفا،مثلا چن جلسه غیبت موجه هست یا اصلا استاد به استاد فرق میکنه؟

ممنون.
    سلام
    ببینید رشته روانشناسی از زیر گروه تجربی تیست برای همین شما چون غیر مرتبط هستین یعنی انسانی نبودین برای همین یه سری دروس پیشنیاز رو باید بگذرونین،اگر چارت اموزشی رشتتون رو ببنید دو تا دروس پیشنیاز داره تعدادی از واحد ها برای دارای پیش دانشگاهی و تعدادی برای بدون پیش دانشگاهی.چارت رو هم از انتشارات دانشگاه میتونین بگیرین

بعضی از اساتید هستن که غیبت براشون ملاک نیست و در اخر هم شمارو حذف نمیکنن ولی بعضی دیگه میگن تا 3 جلسه یا 5 حلسه غیبت کنین حذف میشین یا از نمرتون کم میکنن(نمره ای رو برای حضور غیاب منظور کردن) این دیگه بستگی به استاد داره

سلام
    دوستان اخیرا یه بخشنامه اومده که میگه درصورت انصراف از یک واحد و رفتن به واحد دیگه نمره های بالای 10 تطبیق میخوره!(قبلا بالای 12 تطبیق میخورد فقط)
    کسی در این باره چیزی میدونه؟

***یکی از دوستای خودم با همین بخشنامه ترم پیش از شیراز رفت زرقان ولی یکی از بچه های دیگه رفت استهبان ولی واسش تطبیق ندادن!!(گفتن بعدا مدرک بهت نمیدن)
    این ترم شخصا که مراجعه کردم زرقان گفتن هنوز بخشنامه تمدید نشده در صورتی که دانشگاه مرودشت با همین بخشنامه داره ثبت نام میکنه***
    حالا میخاستم بدونم از دوستان کسی در این باره چیزی میدونه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

همین چیزی که میگین توی ایین نامه اموزشی هم هست و اگر 80 درصد مطالب دروس یکی باشه تطبیق میخوره ولی طبق چیزی که من از خود کارشناس اموزش سازمان کل دانشگاه ازاد شنیدم چیزی هست که دست دانشگاه هست و نظر مدیر گروه و اموزش!! خودمم دچار همین معظل شدم و دانشگاهم زیر بار نرفت تا حالا!!! با اینکه توی دانشگاه های دیگه دوستام این کارو کردن!

چیزی که باید بدونین اینکه واحدهای دانشگاه ازاد از ی قرون پول یه واحد نمیگذره برای همین برای تطبیق کردن بهانه های بنی اسرائیلی میارن!

13. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام ورودی چه سالی هستین و از چه نیم سالیی غیبت کردین؟

سلام
    ببینید رشته روانشناسی از زیر گروه تجربی تیست برای همین شما چون غیر مرتبط هستین یعنی انسانی نبودین برای همین یه سری دروس پیشنیاز رو باید بگذرونین،اگر چارت اموزشی رشتتون رو ببنید دو تا دروس پیشنیاز داره تعدادی از واحد ها برای دارای پیش دانشگاهی و تعدادی برای بدون پیش دانشگاهی.چارت رو هم از انتشارات دانشگاه میتونین بگیرین

بعضی از اساتید هستن که غیبت براشون ملاک نیست و در اخر هم شمارو حذف نمیکنن ولی بعضی دیگه میگن تا 3 جلسه یا 5 حلسه غیبت کنین حذف میشین یا از نمرتون کم میکنن(نمره ای رو برای حضور غیاب منظور کردن) این دیگه بستگی به استاد داره

سلام،
    خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتین و پاسخ.

چن سوال دیگه هم داشتم:

موقع انتخاب واحد گفته توسیستم که نباید از سقف تعیین شده در هر ترم واحد بیشتر یا کمتر برداریم/اگر ترمی 20 واحدی باشه و ما بخوایم 18 واحد برداریم بعنوان مثال این مشکل ساز میشه؟
    مورد دوم گفته شده که باز موقع انتخاب واحد باید دروس ارایه شده در هر ترم رو برداریم،بعنوان مثال من در این ترم اگر طبق برنامه ترمی پیش برم دو تا از کلاس هام تداخل پیدا میکنن با هم در نتیجه مجبورم یکی رو حذف کنم،حالا بعد از حذف درسی نیست از این ترم بردارم،اگر از دروس ترم های بعد انتخاب کنم مشکلی پیش میاد؟

مورد بعدی ،در لیست دروس ارایه شده در مقابل بعضی نوشته عادی و در مقابل برخی هم نوشته مثلا هفته اول یا دوم،اینها به چه معنی هستن؟

و در آخر یه توضیحی در مورد مسول رشته میشه بدین،وقتی میشه اکثر کارها رو از طریق سامانه و اینترنتی انجام داد،چرا اکثر دانشجوها حضوری میرن پیش مسول رشته؟

ببخشید زیاد شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •