برای تخفیف شهریه اش که پدر ادمو در میارن تا 100 200 تومن تخفیف بدن تازه اگه بدن اونم!
برای دانشگاه های دولتی امکان ارشد مستقیم شدنم هست باید برای ازادم باشه فکر کنم
برای تخفیف شهریه اش که پدر ادمو در میارن تا 100 200 تومن تخفیف بدن تازه اگه بدن اونم!
برای دانشگاه های دولتی امکان ارشد مستقیم شدنم هست باید برای ازادم باشه فکر کنم
دوستان آیا معرفی به استاد هم یک ترم تحصیلی محسوب میشه ؟؟
فکر نکنم ترم محسوب بشه چون شهریه اش نصف شهریه ثابته.
خودمم دارم معرفی به استاد میکنم هنوز در جریال نیستم چظوری توی کارنامه ثبت میشه
سلام من دو ترم در دانشگاه آزاد درس خوندم بعد دیگه درس رو رها کردم
حالا میخوام برم تسویه کنم چقدر باید پول بدم که بتونم مدرک پیش دانشگاهیمو آزاد کنم
با توجه به اینکه در سایت زده دانشجوی انصرافی هستم
سلام ببخشید یه سوال دارم
چرا تو دانشگاه ازاد هم میشه با کنکور هم بدون کنکور ثبت نام کرد؟منظورم که وقتی میشه بدون کنکور ثبت نام کرد پس دلیل گذاشتن کنکورش چیه؟ممنون
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
یکسری رشته ها متقاضیش بالاست هنوز باید سدی برای گزینش دانشجو داشته باشن پس کنکور داره
یکسری رشته هام که متقاضیش پایینه بدون کنکوره
سلام دوستان یه سوال فوری دارم از خدممتون:
من ورودی بهمن هستم ترم اول،رشته من تجربی بوده.
الان روانشناسی انتخاب کردم،منتهی چون رشته رو مسول رشته انتخاب کرده،دو تا درس که پیش نیاز هست،یکی ریاضی پیش دانشگاهی و دومی زبان پیش رو انتخاب کرده برام.
رفتم پیشش که من که مدرک پیش دارم همه این دروس رو با نمره عالی پاس کردم الان دوباره چرا باید انتخاب کنم،برگشت گفت این به اونها ربطی نداره و باید بگذرونیشون!!
زیربار نرفت.
خواستم بدونم درست گفته؟چی کار باید بکنم؟
در ضمن در مورد سرکلاس رفتن هم یه توضیحی بدین لطفا،مثلا چن جلسه غیبت موجه هست یا اصلا استاد به استاد فرق میکنه؟
ممنون.
سلام
دوستان اخیرا یه بخشنامه اومده که میگه درصورت انصراف از یک واحد و رفتن به واحد دیگه نمره های بالای 10 تطبیق میخوره!(قبلا بالای 12 تطبیق میخورد فقط)
کسی در این باره چیزی میدونه؟
***یکی از دوستای خودم با همین بخشنامه ترم پیش از شیراز رفت زرقان ولی یکی از بچه های دیگه رفت استهبان ولی واسش تطبیق ندادن!!(گفتن بعدا مدرک بهت نمیدن)
این ترم شخصا که مراجعه کردم زرقان گفتن هنوز بخشنامه تمدید نشده در صورتی که دانشگاه مرودشت با همین بخشنامه داره ثبت نام میکنه***
حالا میخاستم بدونم از دوستان کسی در این باره چیزی میدونه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by unknown47; 31-01-2016 at 13:35.
سلام ورودی چه سالی هستین و از چه نیم سالیی غیبت کردین؟
سلام
ببینید رشته روانشناسی از زیر گروه تجربی تیست برای همین شما چون غیر مرتبط هستین یعنی انسانی نبودین برای همین یه سری دروس پیشنیاز رو باید بگذرونین،اگر چارت اموزشی رشتتون رو ببنید دو تا دروس پیشنیاز داره تعدادی از واحد ها برای دارای پیش دانشگاهی و تعدادی برای بدون پیش دانشگاهی.چارت رو هم از انتشارات دانشگاه میتونین بگیرین
بعضی از اساتید هستن که غیبت براشون ملاک نیست و در اخر هم شمارو حذف نمیکنن ولی بعضی دیگه میگن تا 3 جلسه یا 5 حلسه غیبت کنین حذف میشین یا از نمرتون کم میکنن(نمره ای رو برای حضور غیاب منظور کردن) این دیگه بستگی به استاد داره
سلام
همین چیزی که میگین توی ایین نامه اموزشی هم هست و اگر 80 درصد مطالب دروس یکی باشه تطبیق میخوره ولی طبق چیزی که من از خود کارشناس اموزش سازمان کل دانشگاه ازاد شنیدم چیزی هست که دست دانشگاه هست و نظر مدیر گروه و اموزش!! خودمم دچار همین معظل شدم و دانشگاهم زیر بار نرفت تا حالا!!! با اینکه توی دانشگاه های دیگه دوستام این کارو کردن!
چیزی که باید بدونین اینکه واحدهای دانشگاه ازاد از ی قرون پول یه واحد نمیگذره برای همین برای تطبیق کردن بهانه های بنی اسرائیلی میارن!
سلام،
خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتین و پاسخ.
چن سوال دیگه هم داشتم:
موقع انتخاب واحد گفته توسیستم که نباید از سقف تعیین شده در هر ترم واحد بیشتر یا کمتر برداریم/اگر ترمی 20 واحدی باشه و ما بخوایم 18 واحد برداریم بعنوان مثال این مشکل ساز میشه؟
مورد دوم گفته شده که باز موقع انتخاب واحد باید دروس ارایه شده در هر ترم رو برداریم،بعنوان مثال من در این ترم اگر طبق برنامه ترمی پیش برم دو تا از کلاس هام تداخل پیدا میکنن با هم در نتیجه مجبورم یکی رو حذف کنم،حالا بعد از حذف درسی نیست از این ترم بردارم،اگر از دروس ترم های بعد انتخاب کنم مشکلی پیش میاد؟
مورد بعدی ،در لیست دروس ارایه شده در مقابل بعضی نوشته عادی و در مقابل برخی هم نوشته مثلا هفته اول یا دوم،اینها به چه معنی هستن؟
و در آخر یه توضیحی در مورد مسول رشته میشه بدین،وقتی میشه اکثر کارها رو از طریق سامانه و اینترنتی انجام داد،چرا اکثر دانشجوها حضوری میرن پیش مسول رشته؟
ببخشید زیاد شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)