تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 951 از 1211 اولاول ... 45185190194194794894995095195295395495596110011051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه sajjad147's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Amesderdam

پيش فرض

آقا کسی عکس حاج صفی نداره بزاره

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

منظور از سوال اول اون پایین بازی یه چند تا مربع هست که کنار اسم بازیکنها هست؟!

اونو چه جوری باید تغییر داد.؟!
    فکر نکنم در مورد اینکه مثلا قرمز یعنی بازیکن آماده هست و توضیح اینا مشکلی داشته باشی درسته؟. ولی در مورد اینکه چه جوری تغییر می کنه شما اگه مسترلیگ میرید جایی وجود نداره که بشه اونا تغییر بدی ولی فقط باید در طول بازی قبلی شما درست از بازیکن استفاده کنی ومثلا اگر بازیکن که خسته هست رو کل بازی بذاری توی زمین واصلا تعویضش نکنی بازی بعد حتما نا آماده میشه وهمین طور وقتی که بازیکن مصدوم بشه و بعد از اینکه مصدومیتش رفع شد بازیکن اولین هفته شاید آماده نباشه و رنگش آبی بشه.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

ولی من یه دفعه که بازی میکردم دیدم همه شدن قرمز؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی من یه دفعه که بازی میکردم دیدم همه شدن قرمز؟
    اگه منظورت توی مسترلیگ هستش که بعضی وقت ها پیش میاد این جوری بشه ولی مثل شماره های قبلی نمیشه با یک گزینه خاصی اونو تغییر بدی.ولی اگر بازی دوستانه یا همون Exhibition میری میتونی قبل از بازی از Options گزینه Condition را انتخاب کنی و اونارو تغییر بدی که برای مهمان و میزبان هر کدوم جدا داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

سلام

منظور از سوال اول اون پایین بازی یه چند تا مربع هست که کنار اسم بازیکنها هست؟!

اونو چه جوری باید تغییر داد.؟!
    سلام اینیرو که شما میگی مربوط میشه به تهاجمی یا دفاعی بازی کردن تیمت که قرمز تیمت رو کاملا هجومی میکنه و آخریش که فکر کنم آبیه تیمت رو کاملا دفاعی میکنه که پیشنهاد میکنم اون رو روی حالت سبز یا همون متعادل نگه داری و فقط دقایق ابتدایی بازی اونرو قرمز و در طول بازی و دقایق آخری سبزش کنی برای تغییر دادنش اگر با جویستیک بازی میکنی L2 رو میگیری و همزمان R1 که همون سرعت هستش رو میزنی اینطوری تیمت تهاجمی میشه و برای کاهش اون L2 رو میگیری و R2 میزنی اگر با صفحه کلید بازی میکنی باید Z رو نگه داری و بعد سرعت که فکر کنم E باشه(آخه من با پد xBox بازی میکنم و تا حالا با صفحه کلید بازی نکردم) رو میزنی تا حجومی بشه و با C هم اونرو کاهش میدی.

6. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی فکر کنم منظورش آمادگی بازیکنان بود چون گفتش که همه بازیکنان یه دفعه قرمز شدن.بعد راستی این نکته رو هم بگم که توی ability یک گزینه فکر کنم به نام condition وجود داره که هر چی بیشتر باشه یعنی بازیکن بیشتر وقتها دارای آمادگی خوبی است

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام اینیرو که شما میگی مربوط میشه به تهاجمی یا دفاعی بازی کردن تیمت که قرمز تیمت رو کاملا هجومی میکنه و آخریش که فکر کنم آبیه تیمت رو کاملا دفاعی میکنه که پیشنهاد میکنم اون رو روی حالت سبز یا همون متعادل نگه داری و فقط دقایق ابتدایی بازی اونرو قرمز و در طول بازی و دقایق آخری سبزش کنی برای تغییر دادنش اگر با جویستیک بازی میکنی L2 رو میگیری و همزمان R1 که همون سرعت هستش رو میزنی اینطوری تیمت تهاجمی میشه و برای کاهش اون L2 رو میگیری و R2 میزنی اگر با صفحه کلید بازی میکنی باید Z رو نگه داری و بعد سرعت که فکر کنم E باشه(آخه من با پد xBox بازی میکنم و تا حالا با صفحه کلید بازی نکردم) رو میزنی تا حجومی بشه و با C هم اونرو کاهش میدی.
    ممنون از دوستان

جوابم همین بود.

متشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

.1

.2

.3

.4

.5

همونطوری که در بالا میبینید حالتهای مختلف تیمه که شماره 1 هجومی کامله 2 یه نگاهیم به دفاع کردن دارن مثل بارسلونا که قربونش برم یه چیزایی بین 1و2 بازی میکنه 3 هم که یه بازیه متعادله که هم دفاع رو مد نظر دارند وهم حمله یعنی متعادله یه چیزی مثل تیمهای اینالیایی و 4 هم که دفاعیه و یه نیم نگاه هم به دروازه حریف دارند و 5 هم که دفاعی صفر که حتی مهاجمها هم تو دفاع شرکت میکنن درست مث تیمهایی که جلوی بارسلونا بازی میکنن.
    (در آخر بگم که اگر اسم بارسا رو زیاد بردم نه بخاطر اینکه تیم مورد علقمه نه بلکه میخواستم روشن یشین)
    راستی اینارو میشه از تو فرمیشن بصورت اوتوماتیک تنظیم کرد که اگر خواستین میزارمش تو پستای بعدی.
    Last edited by ArminxXx; 19-01-2010 at 23:53.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

حسین جون سلام یه سوال دارم این فیس پپ رو که گذاشتی باید چیکار کنم اینکه عکس بود؟؟؟

داره خودمونی میشه blAck fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

وقتی بازی آپ میکنم تو 99% ارور میه inistall fail دوبار امتحان کردم . از system settings>download مشکل از چیه ؟
    Last edited by blAck fire; 20-01-2010 at 03:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •