آقا کسی عکس حاج صفی نداره بزاره![]()
آقا کسی عکس حاج صفی نداره بزاره![]()
فکر نکنم در مورد اینکه مثلا قرمز یعنی بازیکن آماده هست و توضیح اینا مشکلی داشته باشی درسته؟. ولی در مورد اینکه چه جوری تغییر می کنه شما اگه مسترلیگ میرید جایی وجود نداره که بشه اونا تغییر بدی ولی فقط باید در طول بازی قبلی شما درست از بازیکن استفاده کنی ومثلا اگر بازیکن که خسته هست رو کل بازی بذاری توی زمین واصلا تعویضش نکنی بازی بعد حتما نا آماده میشه وهمین طور وقتی که بازیکن مصدوم بشه و بعد از اینکه مصدومیتش رفع شد بازیکن اولین هفته شاید آماده نباشه و رنگش آبی بشه.
ولی من یه دفعه که بازی میکردم دیدم همه شدن قرمز؟
اگه منظورت توی مسترلیگ هستش که بعضی وقت ها پیش میاد این جوری بشه ولی مثل شماره های قبلی نمیشه با یک گزینه خاصی اونو تغییر بدی.ولی اگر بازی دوستانه یا همون Exhibition میری میتونی قبل از بازی از Options گزینه Condition را انتخاب کنی و اونارو تغییر بدی که برای مهمان و میزبان هر کدوم جدا داره.
سلام اینیرو که شما میگی مربوط میشه به تهاجمی یا دفاعی بازی کردن تیمت که قرمز تیمت رو کاملا هجومی میکنه و آخریش که فکر کنم آبیه تیمت رو کاملا دفاعی میکنه که پیشنهاد میکنم اون رو روی حالت سبز یا همون متعادل نگه داری و فقط دقایق ابتدایی بازی اونرو قرمز و در طول بازی و دقایق آخری سبزش کنی برای تغییر دادنش اگر با جویستیک بازی میکنی L2 رو میگیری و همزمان R1 که همون سرعت هستش رو میزنی اینطوری تیمت تهاجمی میشه و برای کاهش اون L2 رو میگیری و R2 میزنی اگر با صفحه کلید بازی میکنی باید Z رو نگه داری و بعد سرعت که فکر کنم E باشه(آخه من با پد xBoxبازی میکنم و تا حالا با صفحه کلید
بازی نکردم) رو میزنی تا حجومی بشه و با C هم اونرو کاهش میدی.
ولی فکر کنم منظورش آمادگی بازیکنان بود چون گفتش که همه بازیکنان یه دفعه قرمز شدن.بعد راستی این نکته رو هم بگم که توی ability یک گزینه فکر کنم به نام condition وجود داره که هر چی بیشتر باشه یعنی بازیکن بیشتر وقتها دارای آمادگی خوبی است
ممنون از دوستان
جوابم همین بود.
متشکر
.1
.2
.3
.4
.5
همونطوری که در بالا میبینید حالتهای مختلف تیمه که شماره 1 هجومی کامله 2 یه نگاهیم به دفاع کردن دارن مثل بارسلونا که قربونش برم یه چیزایی بین 1و2 بازی میکنه 3 هم که یه بازیه متعادله که هم دفاع رو مد نظر دارند وهم حمله یعنی متعادله یه چیزی مثل تیمهای اینالیایی و 4 هم که دفاعیه و یه نیم نگاه هم به دروازه حریف دارند و 5 هم که دفاعی صفر که حتی مهاجمها هم تو دفاع شرکت میکنن درست مث تیمهایی که جلوی بارسلونا بازی میکنن.
(در آخر بگم که اگر اسم بارسا رو زیاد بردم نه بخاطر اینکه تیم مورد علقمه نه بلکه میخواستم روشن یشین)
راستی اینارو میشه از تو فرمیشن بصورت اوتوماتیک تنظیم کرد که اگر خواستین میزارمش تو پستای بعدی.
Last edited by ArminxXx; 19-01-2010 at 23:53.
حسین جون سلام یه سوال دارم این فیس پپرو که گذاشتی باید چیکار کنم اینکه عکس بود؟؟؟
وقتی بازی آپ میکنم تو 99% ارور میه inistall fail دوبار امتحان کردم . از system settings>download مشکل از چیه ؟
Last edited by blAck fire; 20-01-2010 at 03:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)