تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 951 از 1759 اولاول ... 451851901941947948949950951952953954955961100110511451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    والا من هر جوری که شما بگید تست کردم،چه جدا چه باهم.تمام راه هارو رفتم.ولی بازم اون صدای کم هست
    و وقتی که اطلاعات ترنسفر میشه یکم بیشتر میشه صداش.
    دوستان دیگه خواهشا تست کنند ببیند گوشی های تلفن خونتون وقتی که adsl در حال کار هست صدای نویز
    کم وجود داره یا نه ؟
    ممنون میشم.

سلام
    سیستم ADSL هر کس اگر
    تمام تجهیزاتش به درستی کار کنه نباید کوچکترین نویزی روی خط تلفنش وجود داشته باشه که در نتیجه اون صدای اضافه ای از تلفن شنیده بشه، چون تمام فرکانس ها تفکیک شدست و کسی به فرکانس دیگری کاری نداره که بخواد روش نویز بیافته.

نویزی که روی تلفن شماست ناشی از تداخل فرکانسی هست. اسپلیتر یکی از دوستانتون رو که روی خطش مشکلی نداره بگیرید و ببینید باز هم این مشکل پیش میاد یا نه.
    برای احتیاط میپرسم. شما باید برای هر تلفن یا فکس باید از یک میکروفیلتر یا اسپلیتر جداگانه استفاده کنید، اینکارو انجام دادید؟

غیر از اون ممکنه مودم شما مشکل داشته باشه و نتونه فرکانس ها رو به درستی تفکیک کنه، در نتیجه به فرکانس صفر تا چهار کیلوهرتز دسترسی پیدا میکنه و روی این بازه فرکانسی که مربوط به PSTN هست اختلال ایجاد میکنه و شما صدای خرخر روی گوشی تلفنتون میشنوید.
    مودم یکی از دوستانتون رو که مطمئن هستید سالمه رو قرض بگیرید و امتحان کنید ببینید باز هم این مشکل پیش میاد یا نه. اگر مشکل از مودم باشه شاید اگر یک اسپلیتر اضافه به مودم وصل کنید مشکل حل بشه، چون اسپلیتر مانع دسترسی مودم به فرکانس کاری PSTN میشه.

هر کسی صدای خرخر توی تلفنش داره یه جای کارش میلنگه و میتونه تو پایداری ارتباط ADSLش تاثیر گذار باشه. پیشنهاد میکنم اگر مشکل شدیدی دارن حتما پیگیری کنن.
    صدای تلفن بعد از روشن کردن مودم ADSL باید همون کیفیتی رو داشته باشه که خط تلفنتون حتی قبل از اینکه مشترک ADSL بشید داشته، یعنی بدون هیچگونه صدا و نویز.
    Last edited by XSS; 07-09-2010 at 21:19.

2. 2 کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خراب کاری کردم...من فکر کردم مشکل قطعی هر چند دقیقه 1 بارو با دستکاری تنظیمات میتونم حل کنم و زدم همه چیو خراب کردمl ... دمتون گرم نجاتم بدید و بگید چیکار کنم مشکلم حل شه ؟
    .
    رو مودمم 4 تا چراغ داره که همه ثابت روشن میمونن . فقط اونی که بالاش نوشته Internet قرمز میمونه ... خودمم نمیدونم چیکار کردم ... لطفا کمک کنید ... تنظیمات اینجارو هم دستکاری کردم .
    کد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - چه چیزایی این مشکلو به وجود میاره و مراحل برگشتن به حالت قبل چیه ؟در ضمن الان هم با Dial up اینارو نوشتم ...!!!

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام
    چطور باید از طریق usb مودم tplink 8811 در وین7 استفاده کنم ؟
    درایورو از رو سی دیش نصب کردم ولی کانکت نمیشه !
    لطفا یکی راهنمایی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان عزيز راهنمائي ميخواستم براي راه اندازي اينترنت در ويندوز سوند بايد مثل ايكس پي 192168.1.1 بهش بديم يا فرق داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مودم من td-8811 زمانی که کابل لن رو به لپتاپ وصل می کنم ویه کانکشن جدید درست می کنم هنگام اتصال ارور900 میده{thr ruotr is not ruuining} اما وقتی به کامپیوتر خونه وصل میکنم راحت به نت وصل میشه
    یکی جواب بده لطفا

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

شما باید درایور USB مودم را نصب کنی بعد وصل کنی به لپ تاپت . کانکشن هم اگه PPPOE هست نه ولی اگه BRIDGE هست باید کانکشن بسازید .

موفق باشید
    از کجا بدونم رو BRIDGE هست یا PPPOE ؟

و چجوری تغییرش بدم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    سیستم ADSL هر کس اگر
    تمام تجهیزاتش به درستی کار کنه نباید کوچکترین نویزی روی خط تلفنش وجود داشته باشه که در نتیجه اون صدای اضافه ای از تلفن شنیده بشه، چون تمام فرکانس ها تفکیک شدست و کسی به فرکانس دیگری کاری نداره که بخواد روش نویز بیافته.

نویزی که روی تلفن شماست ناشی از تداخل فرکانسی هست. اسپلیتر یکی از دوستانتون رو که روی خطش مشکلی نداره بگیرید و ببینید باز هم این مشکل پیش میاد یا نه.
    برای احتیاط میپرسم. شما باید برای هر تلفن یا فکس باید از یک میکروفیلتر یا اسپلیتر جداگانه استفاده کنید، اینکارو انجام دادید؟

غیر از اون ممکنه مودم شما مشکل داشته باشه و نتونه فرکانس ها رو به درستی تفکیک کنه، در نتیجه به فرکانس صفر تا چهار کیلوهرتز دسترسی پیدا میکنه و روی این بازه فرکانسی که مربوط به PSTN هست اختلال ایجاد میکنه و شما صدای خرخر روی گوشی تلفنتون میشنوید.
    مودم یکی از دوستانتون رو که مطمئن هستید سالمه رو قرض بگیرید و امتحان کنید ببینید باز هم این مشکل پیش میاد یا نه. اگر مشکل از مودم باشه شاید اگر یک اسپلیتر اضافه به مودم وصل کنید مشکل حل بشه، چون اسپلیتر مانع دسترسی مودم به فرکانس کاری PSTN میشه.

هر کسی صدای خرخر توی تلفنش داره یه جای کارش میلنگه و میتونه تو پایداری ارتباط ADSLش تاثیر گذار باشه. پیشنهاد میکنم اگر مشکل شدیدی دارن حتما پیگیری کنن.
    صدای تلفن بعد از روشن کردن مودم ADSL باید همون کیفیتی رو داشته باشه که خط تلفنتون حتی قبل از اینکه مشترک ADSL بشید داشته، یعنی بدون هیچگونه صدا و نویز.
    سلام
    والا صدایی که میگم خیلی کم هست.منظورم نسبت به زمانی هست که از اسپیلتر استفاده نمیکنم ولی
    بالاخره یک صدایی هست هرچند هم کم.
    والا راستش با 3 تا مودم تست کردم asus 602 , symphony 602 , linksys 120. همینطور هم از 3 نوع اسپلیتر.
    تمام حالت هارو هم تست کردم.دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
    شما نظرتون چیه؟چیز دیگه ای هم هست که بشه تست کرد؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

با سلام
    دوستان من ميخوام يه مودم adslوايرلس بخرم!بين اين سه مدل موندم!لطفا راهنمايي كنيد؟؟
    dlink 2640
    porsche 911
    tplink 8901
    ممنون ميشم كمك كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

آره نصب کردم - میشناسدش
    ولی بازم کانکت نمیشه
    ایا جایی ip نمی خواد وارد کنیم؟
    با سلام
    نه دوست عزيزم
    آي پي اينا چيزي نميخواد وارد كني
    چون خودش به صورت DHCP اتومات آي پي ميده و هر سري هم آي پي ت عوض رو عوض ميكنه
    تنظيمات مودم رو مطمئنيد درست انجام داديد خوب؟

سلام
    چطور باید از طریق usb مودم tplink 8811 در وین7 استفاده کنم ؟
    درایورو از رو سی دیش نصب کردم ولی کانکت نمیشه !
    با سلام
    اگه مودم رو كلا نميشناسه به سايت سازنده مودم بريد و درايور آپديت شده واسه ويندوز 7 رو دانلود و نصب كنيد
    اما ا گه ميشناسدش پس تنظيمات كنسول مودم رو انجام داديد براي اينترنت؟؟

دوستان عزيز راهنمائي ميخواستم براي راه اندازي اينترنت در ويندوز سوند بايد مثل ايكس پي 192168.1.1 بهش بديم يا فرق داره
    با سلام
    بله دوست عزيزم
    192.168.1.1 يا 192.168.0.1

از کجا بدونم رو BRIDGE هست یا PPPOE ؟

و چجوری تغییرش بدم ؟
    اگه مودم رو روشن ميكنيد و اتومات به اينترنت وصل ميشيد حالت PPPOEهست
    اما اگه مودم رو روشن ميكنيد و بايد از داخل كامپيوتر كانكشن رو فعال كنيد حالت Bridge هست
    براي تغييرش هم بايد داخل كنسول مودم بشيد و سپس در قسمت WAN حالت اتصال رو به اوني كه مد نظرتون هست تغيير بديد

با سلام
    دوستان من ميخوام يه مودم adslوايرلس بخرم!بين اين سه مدل موندم!لطفا راهنمايي كنيد؟؟
    dlink 2640
    porsche 911
    tplink 8901
    ممنون ميشم كمك كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Tp link پيشنهاد ميشه دوست عزيزم
    اما ALfex هم خودم دارم و راضي هستم ازش
    و قيمت مناسبي هم داره

خراب کاری کردم...من فکر کردم مشکل قطعی هر چند دقیقه 1 بارو با دستکاری تنظیمات میتونم حل کنم و زدم همه چیو خراب کردمl ... دمتون گرم نجاتم بدید و بگید چیکار کنم مشکلم حل شه ؟
    .
    رو مودمم 4 تا چراغ داره که همه ثابت روشن میمونن . فقط اونی که بالاش نوشته Internet قرمز میمونه ... خودمم نمیدونم چیکار کردم ... لطفا کمک کنید ... تنظیمات اینجارو هم دستکاری کردم .
    کد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - چه چیزایی این مشکلو به وجود میاره و مراحل برگشتن به حالت قبل چیه ؟در ضمن الان هم با Dial up اینارو نوشتم ...!!!
    با سلام
    دوست عزيزم شما به نظر ميرسه مودم رو بد كانفيگ كرديد و نميتونه از اينترنت استفاده كنه
    امكان داره 1- يوزر و پسورد رو اشتباه وارد كرديد
    2- كانكشن رو از نوع bridge ساخته باشيد كه در اين حالت بايد يه كانكشن توي ويندوزتون بسازيد و مثه دايل آپ با انتخابش وصل شيد به اينترنت

** راهي براي برگشت نيست
    چون تنظيمات جديد با قبليا جايگزين شده
    مودم رو ريستارت كنيد و سپس از اول انجام بديد
    اگه هم كلا به نظرتون نميتونيد انجام بديد بگيد تا پله به پله بگيم

موفق باشيد.

11. 6 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم قیمت مودم adsl اینترنال در چه حدودی هست؟(که بتونم باش از ای دی اس ال 2 استفاده کنم)در سی دی تبلیغاتی نداگشتر بخش رهنمای نصب مودم،طریقه ی نصب مودم اینترنال internet pci adsl 388w,388g را داره کسی از قیمت حدودی این دو مودم خبر داره؟
    من یه مودم adsl2 می خوام نیازی به وایرلس و روتر هم ندارم خوب باشه اما هرچه قدر ارزون تر باشه بهتر،مودمtp-link td-8811را معرفی کردن دوستان قیمتش هم حدود27 تومن اما من یه مودم می خوام کوچیک و جمع و جورتر باشه کسی مودم دیگه سراغ نداره؟
    تو گوگل قسمت تصاویر مودم Adsl سرچ کردم یکی از مودم ها مودمALFEXبود اما مدلش مشخص نبود اما کوچیکتر از مودم های tp-linkو بقیه بود کسی از قیمت و مودل های مودم ALFEX خبر داره؟
    من می خوام از سرعت 128 یا حداکثر256 استفاده کنم ایا داشتن پورت لان تاثیری داره؟مثلا تو سرعت دانلودم چند کیلوبایت تاثیر داره؟
    سرعت 512کیلوبایت و 512 کیلوبیت چه تفاوتی داره و هر کدوم چند کیلوبایت در ثانیه دانلود دارند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •