اگه 3 مگابایت میگیری که خیلی عالیه.
تو شرایط ایده آل حداکثر سرعت حدود 25 مگابیته که میشه حدودا 3 مگابایت.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه 3 مگابایت میگیری که خیلی عالیه.
تو شرایط ایده آل حداکثر سرعت حدود 25 مگابیته که میشه حدودا 3 مگابایت.
یکی ترجمه کنه ؟!
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
شرایط ایده آل غیر از فاصله هست ؟! لپ تاپ رو به مودم میچسبونم بازم 3 مگ
آخه نوشته 56 مگابیتمیشه 6-7 مگابایت
![]()
فاصله فقط یه فاکتوره.تداخل با سایر وسایل خونگی مثل مایکروویو تلفن بی سیم مودم همسایه و ... رو هم در نظر داشته باشین.استفاده از WEP هم باعث کاهش سرعت میشه و اگه کارت های شبکتون ساپورت میکنن بهتره از WPA یا WPA2 استفاده کنین.
54 هم نصفش برای upstream و نصفش برای downstream هست که میشه 27Mbps.(البته نسبتشون یکسان نیست ولی اینجا من یکسان در نظر گرفتم).سرعت شما هم 24Mbps هست.یعنی شما از 90% پهنا دارین استفاده میکنین.
اطلاعات مفیدی بود. ممنون.
میخوام WEP رو تغییر بدم ببینم چی میشه
آقا شما که اطلاعاتت کامله . ممنون میشم این سوال رو هم جواب بدی
من یخ Dell N5110 دارم ، میخوام یه شبکه وایرلس بسازم ! وقتی New network رو میزنم میگه داره دنبال آداپتورهای موجود میگرده و اتفاقی نمیوفته ! البته با ad-hoc مشکلی نداره ولی سرعت ad-hoc خیلی پایین هست.
اینو میگم چون یکی از بچه ها یه مدل دیگه از Dell داشت ، یه امکانی داشت به تسم Peer-to-Peer . خیلی راحت بود و سرعتش هم تا 6 مگابایت میرفت. میخوام بدونم مشکل کجاست ؟!![]()
احتمالا یه برنامه شبیه ساز اکسس پوینت نصب کرده.شاید این نرم افزار به دردت بخوره.متاسفانه تو تنظیمات وایرلس اطلاعاتم کمه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا کسی بلده که اینترنت سیستم رو با بلوتوث شیر کنه و بشه تو گوشی ازش استفاده کرد
من دیروز کمی ور رفتم تونستم این کارو بکنم
حالا میخوام ببینم یه همچین چیزی هست؟؟؟
راستی بعد این دوباره میخوام برم صبا بگیرم از سرعت کم اصلا خوشم نمیاد
همارا هم که سرعتش زیاده نویزش زیاده و پینگش خرابه پس میمونه همون صبا که هم سرعتش زیاده و هم پینگش خوبه
با این مکس اگه شبی 1.3 گیگ بزنی باید کلاهتو بندازی بالا
من تو صبا هر شب 3.5 گیگ دان داشتم وای اینپینگشم که بد شده دیگه نمیخوام
بچه ها چه بلایی اومده سر اینترنت بعد سخنرانی رئیس جمهور ؟ دارم با 400 دان میکنم . سرویسم 2 مگه . خیلی وقته اینترنت رو ول کرده بودم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
من کی سنخدان باش چیخادمارام
داره میگه من که آخرشم هیچی از حرفاتون سردرنیاوردم
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
اقا کسی بلده که اینترنت سیستم رو با بلوتوث شیر کنه و بشه تو گوشی ازش استفاده کرد
من دیروز کمی ور رفتم تونستم این کارو بکنم
حالا میخوام ببینم یه همچین چیزی هست؟؟؟
جساراتا گوشیتون وای فای نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)