تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 951 از 1045 اولاول ... 4518519019419479489499509519529539549559611001 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل داخل ورد 2010 دارم اونم اینه که وقتی وارد وردآرت (word art) میشم برنامه ورد هنگ میکنه.البته هنگ هنگ هم نیست و در واقع شما هرچی تایپ کنی چیزی نمایش نمیده و یا باید از ورد بیای بیرون یا اونقدر دکمه اندو(Undo) رو بزنی تا برسی به جایی که وردارت رو زدی اونقت ورد برمیگرده به حالت عادی
    کسی همچین مشکلی داشته؟
    ورد 2010 - ویندوز سون

آخر فروم باز aa12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

مشکل من در Word 2013 اینه که وقتی می نویسم 2.4 در زبان فارسی ، ورد به صورت خودکار ، اونو تبدیل می کنه به 2,4 و نقطه بین عدد رو تبدیل به ویرگول می کنه

راه حل چیه ؟
    Last edited by aa12; 09-09-2014 at 09:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل در word 2007 دارم میشه راهنماییم کنید؟
    هر بار که میخواهم صفحه word رو باز کنم در هر بار استفاده مراحل نصب ظاهر میشه

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام در ورد فونت Irannastaligh استفاده کردم و وقتی فایل رو با save as pdf ورد تبدیل به پی دی اف می کنم فقط همین فونت در فایل پی دی اف به صورت نستعلیق نشان داده نمیشه و به صورت یک فونت شبیه tahoma میفته علت چیه ؟با چه نرم افزاری باید پی دی اف کنم که این مشکل حل شه؟ مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه SETIZEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام در ورد فونت Irannastaligh استفاده کردم و وقتی فایل رو با save as pdf ورد تبدیل به پی دی اف می کنم فقط همین فونت در فایل پی دی اف به صورت نستعلیق نشان داده نمیشه و به صورت یک فونت شبیه tahoma میفته علت چیه ؟با چه نرم افزاری باید پی دی اف کنم که این مشکل حل شه؟ مرسی
    یه بار هم از نرم افزار doPDF استفاده کن ببین بازم همین جور میشه؟

6. 2 کاربر از SETIZEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

چطوری میشه با shift + space نیم‌فاصله انداخت؟ با ctrl + space یا ctrl + space + 2 اینکارو میشه کرد اما من میخوام با shift + space این کار انجام بشه !

سلام
    به نظر میاد یه باگ نرم افزاری باشه...
    ولی میشه بعنوان کلید میانبر دوم تعریفش کرد، یعنی برای یک کاراکتر 2 میانبر پشت سر هم قرار بدید و دومی Shift+Space باشه. اینجوری:

فقط شما حواستون باشه، اون نیم فاصله ای که ورد میزنه، چیزی که ما مد نظرمون هست، نیست. تعبیر ما از نیم فاصله در فارسی، همون جداکننده هست. یعنی Zero Width Non Joiner و کد کاراکترش 200C هست تو بخش Symbols.

هر دفعه وارد ورد میشم می خواهم add -one babylon رو در ورد غیر فعال کنم اما بعد هر بارحذف کردن دفعه بعدی که سیستم رو روشن می کنم مجدد هست و باید مجدد حذفش کنم راهی هست که برای همیشه add-one اش رو غیر فعال کنم
    مرسی

این موردی که در عکس مشخص شده مربوط به تنظیمات کدام لینک هست update automate links at open منظورش کدوم لینک ها هست مرسی

ببخشید سوالا زیاد شد در هنگام ورد همیشه پیام زیر دیده میشه که راهنمایی کرده در مورد فعال کردن و تنظیمات ماکرو ها که طبق اون چه که گفته در
    option--> trust center->enable or disable macros
    هست و مراحل رو انجام می دم اما فایده نداره و هر دفعه موقع باز کردن هر فایل ورد همین پیام میاد و باید 7 بار اوکی بزنم تا بتونم از محیط ورد استفاده کنم !!!! چه طوری بر طرف کنم ؟؟ مرسی

شما ورد 2010 رو روی ایکس پی نصب کردید؟
    اکثر ارورهایی که باشون برخورد میکنید فکر میکنم از سازگاری و نداشتن دسترسی کامل به مدیریت ویندوز هست. یه جورایی شبیه ریستور شدن تنظیمات(مثل کاری که نرم افزارهای Freeze میکنن و تنظیمات رو بر میگردونن) برای شما داره اتفاق میفته.
    امتحان کردید ببینید با نصب ورد 2010 روی ویندوز 7 یا 8.1 هم چنین مشکلاتی دارید یا نه؟
    مطمئنید سیستم ویروس نداره؟
    این اتفاقات برای هر سند جدیدی هم که بسازید میفته؟ یا فقط سندهای خاصی؟

این مقاله رو هم یه نگاه بندازید خالی از لطف نیست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    ممنون که وقت گذاشتی ، اما منظور من این هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که میبینی اون قسمت مقابل فونت پاک شده ! و من الان یه استایل 1-1-1-1 مثلا میخوام ! اما نمیتونم دستی بنویسم چون اون 1 ها باید به صورت خاکستری نوشته بشه
    سلام
    تو باکس زیریش امتحان کردی اگر فرمتینگ رو تغییر بدی، اون کد اتوماتیک اضافه بشه یا نه؟

سلام
    من یه مشکل داخل ورد 2010 دارم اونم اینه که وقتی وارد وردآرت (word art) میشم برنامه ورد هنگ میکنه.البته هنگ هنگ هم نیست و در واقع شما هرچی تایپ کنی چیزی نمایش نمیده و یا باید از ورد بیای بیرون یا اونقدر دکمه اندو(Undo) رو بزنی تا برسی به جایی که وردارت رو زدی اونقت ورد برمیگرده به حالت عادی
    کسی همچین مشکلی داشته؟
    ورد 2010 - ویندوز سون
    بعد از ورد 2010 اینقدر Text Effect ها زیاد شدن که تقریبا نیازی به Word Art حس نمیشه... این ایراد کلی نیست. ولی فکر نمیکنم اگر از ورد آرت استفاده نشه و دستی افکت ها رو تنظیم و فوقش بعدا با format painter در جاهای دیگه استفاده کنید، مشکلی پیش بیاد.

سلام

مشکل من در Word 2013 اینه که وقتی می نویسم 2.4 در زبان فارسی ، ورد به صورت خودکار ، اونو تبدیل می کنه به 2,4 و نقطه بین عدد رو تبدیل به ویرگول می کنه

راه حل چیه ؟
    از بخش Word Options > Advanced > Show Document Contents گزینه Numeral رو در حالت های مختلف امتحان کنید و ببینید. فرقی میکنه؟
    فکر میکنم Word از تنظیمات زبان و Region ویندوز استفاده میکنه و اتوماتیک به جداکننده ای که اونجا تعریف شده، تغییرش میده. من هر کاری کردم به نتیجه ای نرسیدم...

سلام
    من یه مشکل در word 2007 دارم میشه راهنماییم کنید؟
    هر بار که میخواهم صفحه word رو باز کنم در هر بار استفاده مراحل نصب ظاهر میشه
    2-3 صفحه گذشته یک پاسخ داده بودم، این مورد چندین راه حل داره با توجه به چیزی که باعثش میشه. باید توی گوگل سرچ بزنید و همه ی روش ها رو امتحان کنید تا ببینید به نتیجه میرسید یا نه.

یه بار هم از نرم افزار doPDF استفاده کن ببین بازم همین جور میشه؟
    موقع ذخیره کردن با فرمت PDF از بخش Options، ببینید گزینه ی یکی مونده به آخر تیک داره یا نه... شاید تیک دار بودنش مشکل رو برطرف کنه.

8. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض سوال درباره ورد2010

سوال درباره ورد 2010
    آیا میتوان برنامه ورد را به فایل pdf تبدیل کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بله نرم افزارهای این کار موجود هستن همچنین برعکس هم موجوده ولی اغلب نتیجه مطلوب نمیده بخصوص در مورد فونت فارسی ..

11. این کاربر از shapalagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه فردان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

استفاده تکراری از یک تصویر
    برای اینکه از یک عکس به صورت تکراری استفاده کنیم ولی فضا فقط یک بار اشغال شود آیا راه حلی وجود دارد
    مثلا من یک قاب برای عکسهای موجود در یک فایل ورد می خواهم استفاده کنم . حدود صد عکس وجودا دارد اگر هر بار این قاب را روی هر عکس بگذارم مسلما فایل حجیم خواهد شد. آیا امکان این وجود دارد حجم فایل فقط یک بار استفاده شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه L͠øneWolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    ۴۱ تریلیون کیلومتری آلفا قنطورس

پيش فرض

چرا وقتی توی ورد فهرست می سازم، عنوانهایی که تو یه سظح قرار دارن فرورفتگی متفاوتی پیدا می کنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •