تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 951 از 1126 اولاول ... 45185190194194794894995095195295395495596110011051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام. هارد seagare barracuda 7200.11 1TB دارم.از یک ماه پیش سیستم موقع کار کردن هنگ می کرد.و مجبور به ریست بودم.فکر می کردم از فن باشه و بخاطر گرم کردن هنگ می کنه.زیاد جدی نگرفتم.بعد از هنگ کردن هم مووقع دیتکت، هارد شناسایی نمی شد و باید چند بار ریست می کردم یا خاموش میکردم تا هارد شناسایی و سیستم بالا می اومد.تا اینکه آخرین بار که سیستم بالا اومد یه پیغام داد که هارد مشکل داره و وقتی بعد اون خاموش کردم دیگه بالا نیومد.حالاوقتی هارد به عنوان هارد دوم هم به سیستم وصل هست بعد از چند بار ریست دیتکت میشه و موقع بالا اومئن سیستم پیغام اسکن هارد رو برا چک میده اگه چک کنه گیر میکنه و بالا نمیاد.اگه چک کردن رو کنسل کنم بازم بالا نمیاد.با برنامه های تحت داس وقتی هارد دیکت میشه.اطلاعات رو نشون میده ولی موقع خوندن اطلاعات پیغام میده سکتور رو نمیتونم بخونم.
    به نظرتون مشکل چیه؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام. هارد seagare barracuda 7200.11 1TB دارم.از یک ماه پیش سیستم موقع کار کردن هنگ می کرد.و مجبور به ریست بودم.فکر می کردم از فن باشه و بخاطر گرم کردن هنگ می کنه.زیاد جدی نگرفتم.بعد از هنگ کردن هم مووقع دیتکت، هارد شناسایی نمی شد و باید چند بار ریست می کردم یا خاموش میکردم تا هارد شناسایی و سیستم بالا می اومد.تا اینکه آخرین بار که سیستم بالا اومد یه پیغام داد که هارد مشکل داره و وقتی بعد اون خاموش کردم دیگه بالا نیومد.حالاوقتی هارد به عنوان هارد دوم هم به سیستم وصل هست بعد از چند بار ریست دیتکت میشه و موقع بالا اومئن سیستم پیغام اسکن هارد رو برا چک میده اگه چک کنه گیر میکنه و بالا نمیاد.اگه چک کردن رو کنسل کنم بازم بالا نمیاد.با برنامه های تحت داس وقتی هارد دیکت میشه.اطلاعات رو نشون میده ولی موقع خوندن اطلاعات پیغام میده سکتور رو نمیتونم بخونم.
    به نظرتون مشکل چیه؟
    مرسی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

به نظرتون مشکل چیه؟
    مرسی
    یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.هارد با هیچ سیستمی بالا نمیاد که براتون عکس بزارم.یه برنامه تحت داس معرفی کنید.
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.هارد با هیچ سیستمی بالا نمیاد که براتون عکس بزارم.یه برنامه تحت داس معرفی کنید.
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

یه هارد 500 سیگیت GoFlex دارم. یه هفته پیش دیدم سرعت هارد بسیار کند شده. با Hdd regenerator بد سکتور هاشو گرفتم. خوب بود. الان هرچی وصل می کنم به دستگاه یکی از درایوهامو فقط میاره ولی باز نمی کنه. بقیه درایو هارو هم نمیاره. صدای چیک چیک می ده. چی کار کنم؟؟

باتشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مرسی
    الان هارد تو بایوس دیتکت میشه ؟

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان

یه هارد 500 سیگیت GoFlex دارم. یه هفته پیش دیدم سرعت هارد بسیار کند شده. با Hdd regenerator بد سکتور هاشو گرفتم. خوب بود. الان هرچی وصل می کنم به دستگاه یکی از درایوهامو فقط میاره ولی باز نمی کنه. بقیه درایو هارو هم نمیاره. صدای چیک چیک می ده. چی کار کنم؟؟

باتشکر
    سلام یک عکس از تب HEALTH نرم افزار hd tune به همراه یک عکس از disk managment بدید

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام یک عکس از تب HEALTH نرم افزار hd tune به همراه یک عکس از disk managment بدید
    دوست عزیز زمانی که می زنم که هارد رو نشون بده قفل می کنه. الان 20 دقیقه زدم هارد رو به دستگاه. درایوهارو آورده. اما حجم هارو نشون نمی ده و هرچی رو درایو می زنم داخل نمی ره و گیر می کنه.

باتشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیز زمانی که می زنم که هارد رو نشون بده قفل می کنه. الان 20 دقیقه زدم هارد رو به دستگاه. درایوهارو آورده. اما حجم هارو نشون نمی ده و هرچی رو درایو می زنم داخل نمی ره و گیر می کنه.

باتشکر
    بهتره هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه بازم همینطوری بود و صدای تیک تیک میداد باید هارد رو به یک تعمیرکار نشون بدید که علاوه بر کابل هارد خود هارد از جمله هد و پارکینگ هد و درایور هد هارد بررسی بشه
    هاردتون ضربه ای بهش وارد نشده بود؟

14. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •