تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 951 از 1635 اولاول ... 451851901941947948949950951952953954955961100110511451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یکی میتونه من را از این دو راهی که گیر کردم نجات بده ؟

راستش من دنباله دوربین دیجیتال هستم که زیاد هم گرون نباشه . Canon مدل های خوبی داره که امکاناتشون هم خوب هستند ولی چون به حالت پانوراما علاقه دارم میخام سونی بگیرم .
    به نظرتون خرید دوربین سونی خوب هست یا اینکه بیخیال پانوراما بشم و canon بگیرم . منظورم اینه صرفا به خاطر پانوراما سونی بگیرم ضرر که نمیکنم ؟

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

راستش من دنباله دوربین دیجیتال هستم که زیاد هم گرون نباشه . Canon مدل های خوبی داره که امکاناتشون هم خوب هستند ولی چون به حالت پانوراما علاقه دارم میخام سونی بگیرم .
    به نظرتون خرید دوربین سونی خوب هست یا اینکه بیخیال پانوراما بشم و canon بگیرم . منظورم اینه صرفا به خاطر پانوراما سونی بگیرم ضرر که نمیکنم ؟
    دوربینهای سونی هم خوبه ولی کلا کانن کیفیت تصویر عکسش کمی بهتر از سونیه
    ضمن اینکه تو ایران قیمتهای کانن نزدیکنر به قیمتهای واقعی هستش تا دوربینهای دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من کاری به چاره ندارم ولی در کل قیمت 500 دی در حال حاضر همینی هست که در این سایت هم درج شده . قیمت جهانی 500 دی بدنه حدود 650 تا 700 دلار هستش که با محاسبه نرخ دلار و بدون عوارض و سود و مالیات فروشندگان و مصرف کننده حدود 840 هزار تومن میشه . حالا شما هزینه گارانتی و سود و غیره و . . . رو هم حساب کن بالای 920 هم ممکن میشه !!
    اینجا رو نگاه کنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با لنز میده 640 دلار که میشه 750 تومن بدون گارانتی .تو بازار این پیدا نمیشه با این قیمت؟
    -----------------
    حالا با این وضع بهترین چیزی که میتونم بخرم D3100 هست دیگه بله؟یه مشکل دارم اونم اینه که رزولیشن صفحه نمایشش نسبت به بقیه دوربین ها پایین تره میخواستم ببینم اذیت که نمیکنه این؟ممنون

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالت پانوراما هر چقدر هم که خوب باشه من ترجیح میدم با یه دوربین بهتر عکس بگیرم و فوتوشاپ برام پانوراما کنه تا اینکه یک دوربین با کیفیت کم تر بخرم و با پردازنده کوچیک دوربین پانوراما درست کنم

5. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

با لنز میده 640 دلار که میشه 750 تومن بدون گارانتی .تو بازار این پیدا نمیشه با این قیمت؟
    لینک سایت که قرار دادید که لینک سبد خرید شماست و نه لینک دوربین که البته من خودم دوربین رو در اون سایت چک کردم . بنده این سایت رو نمی شناسم ! ولی معتبر ترین سایت در این زمینه لینکی هست که میزارم که قیمت رو 670 بهمراه لنز کیت قرار داده :

کد:
    با تبدیل نرخ به ریال میشه حدود 815 هزار تومن . شیپینگ هم برای خرید کلی فرض می کنیم 5 هزار تومن . عوارض و مالیات برای وارد کننده هم حدود 10 هزار تومن . برای گارانتی و سود چند دست چرخیدن از وارد کننده تا رسیدن دست فروشنده در بازار هم 50 هزار تومن در نظر می گیریم . 3 درصد هم مالیات خریدار هم مقداری بیشتر از 25 هزار تومن . تا اینجا شد 905 هزار تومن بدون سود اصلی که برای فروشنده تکی هستش !!! مگر بدید مسافر براتون بیاره که باز هم هزینه 820 هزار تومنی برای این دوربین و البته بدون گارانتی چندان منطقی نیست .

کلا قیمت ها بالا رفته در همه جای دنیا . تازه توی بعضی سایت ها قیمت های بالاتر هم هست !

7. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

لینک سایت که قرار دادید که لینک سبد خرید شماست و نه لینک دوربین که البته من خودم دوربین رو در اون سایت چک کردم . بنده این سایت رو نمی شناسم ! ولی معتبر ترین سایت در این زمینه لینکی هست که میزارم که قیمت رو 670 بهمراه لنز کیت قرار داده :

کد:
    با تبدیل نرخ به ریال میشه حدود 815 هزار تومن . شیپینگ هم برای خرید کلی فرض می کنیم 5 هزار تومن . عوارض و مالیات برای وارد کننده هم حدود 10 هزار تومن . برای گارانتی و سود چند دست چرخیدن از وارد کننده تا رسیدن دست فروشنده در بازار هم 50 هزار تومن در نظر می گیریم . 3 درصد هم مالیات خریدار هم مقداری بیشتر از 25 هزار تومن . تا اینجا شد 905 هزار تومن بدون سود اصلی که برای فروشنده تکی هستش !!! مگر بدید مسافر براتون بیاره که باز هم هزینه 820 هزار تومنی برای این دوربین و البته بدون گارانتی چندان منطقی نیست .

کلا قیمت ها بالا رفته در همه جای دنیا . تازه توی بعضی سایت ها قیمت های بالاتر هم هست !
    شرمنده اشتباه شد
    خوب من میتونم بگم برام بیارن.این قیمت تو بازار هم پیدا میشه دیگه؟طبق نرخ ریال که 1175 هست در میاد حدود 790 که حالا من حساب میکنم 830
    حالا با این پول یا میتونم d3100 با گارانتی بخرم از خود ایران یا 500d(اصولا از نمایندگی میگم بخرن حالا قیمتش که دیگه از 670 دلار بیشتر نیست؟)
    حالا به نظرتون چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

هر دلار توی بازار 1200 تا 1230 تومن . اون 1175 برای بانک هستش و با ارائه بلیت و رزرویشن هتل و ویزا و غیره ...

من خرید خارج از ایران رو چندان توصیه نمی کنم . D3100 هم به نظر شخص بنده ( عمومیت نداره ) بسیار ارزنده تر از 500 دی هستش . البته در بیشتر نقدها هم همین تایید شده ...

موفق باشید دوست من .

10. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    یک دوربین دست دوم المپیوس sp550uz هست که قصد خریدش رو دارم.کاملا تمیز و با جعبه کامل.با چه قیمتی بخرم که هم من خوب خریده باشم و هم دوستم خوب فروخته باشه!!
    کد:

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پانوراما رو همه دوربین ها میگیرند (کلا نیاز به برنامه دورنی دوربین نداره)
    البته اون قابلیت sweep panorama و sweep panorama 3D رو ندارند

سلام
    یک دوربین دست دوم المپیوس sp550uz هست که قصد خریدش رو دارم.کاملا تمیز و با جعبه کامل.با چه قیمتی بخرم که هم من خوب خریده باشم و هم دوستم خوب فروخته باشه!!
    کد:
    نهایت 200

13. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پانوراما رو همه دوربین ها میگیرند (کلا نیاز به برنامه دورنی دوربین نداره)
    البته اون قابلیت sweep panorama و sweep panorama 3D رو ندارند

یعنی مثلا کانن پاور شات A3200 , A3300 هم پانوراما میگیرن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •