تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 951 از 2014 اولاول ... 4518519019419479489499509519529539549559611001105114511951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استيلي پيشنهاد قرارداد 450 ميليوني را به سپاهان داد

قرارداد حميد استيلي مربي فصل گذشته تيم پرسپوليس به عنوان سرمربي تيم سپاهان امشب در هيات فوتبال استان اصفهان ثبت خواهد شد.
    به گزارش خبرنگار ورزشي پانا، حميد استيلي که پس از کنار گذاشته شدن از کادر مربيان تيم پرسپوليس بدون تيم مانده بود يک قرارداد داخلي تا پايان فصل با سپاهان امضا کرده است.

مبلغ پيشنهادي حميد استيلي 450 ميليون تومان است که پس از بازگشت محمدرضا ساکت مدير عامل باشگاه که به سفر مالزي رفته مورد بررسي و توافق قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است، محمد رضا ساکت روز جمعه به اصفهان باز خواهد گشت.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمد پنجعلي کاپيتان اسبق پرسپوليس:
    مدير عاملان مي خواهند فقط تيم نبازد
    بايد قانوني گذاشته شود که بازيکن خارجي به فوتبال ما نيايد

محمد پنجعلي مدافع مستحکم سال هاي دور پرسپوليس و تيم ملي ايران گفت: بايد قانوني گذاشته شود که ديگر بازيکن خارجي در تيم هاي ايراني بازي نکند.
    کاپيتان اسبق تيم ملي ايران در خصوص عملکرد پرسپوليس در هفته هاي آتي طي گفت و گوي تلفني توضيحاتي به خبرنگار پانا داد که در ادامه مي خوانيم:

پانا: آتسو نتوانسته با تيم هماهنگ شود و اشتباهاتي را مرتکب شده، اشتباه او مقابل مس کرمان فراموش نشدني است و برابر سپاهان وقتي از بازي خارج شد، پرسپوليس بهتر شد، اين بازيکن از نظر شما چطور عمل کرده است؟

بازيکن بدي نيست تا جا بيفتد و هماهنگ شود کار دارد. من در کل اعتقاد دارم بايد قانوني گذاشته شود که اجازه ندهيم بازيکن خارجي بيايد چون بازيکن احتياج نداريم. فوتبال ما به لحاظ امکانات و برنامه ريزي مشکل دارد و از نظر فني به صاحب نظر نياز دارد. ما برزيل آسيا هستيم و مثل برزيل امريکاي جنوبي که کمتر بازيکني به ليگ فوتبال خود مي برد، ما هم به بازيکن نياز نداريم. بچه هاي مستعد هستند و از بازيکنان خارجي که در حال حاضر در ليگ ما بازي مي کنند بهتر هستند اما به لحاظ اين که آن ها در اسم هاي خود مستر و ويچ و...دارند حق اين بچه ها ضايع مي شود.

پانا: به نظر شما آتسو مي تواند با تيم هماهنگ شود و کمکي به تيم کند؟

در کل طبيعي است که بازيکني که از جاي ديگري مي آيد به لحاظ فرهنگ، آداب و رسوم و خصوصيات زمان لازم دارد تا با فرهنگ ما آشنا شود. من اصلا حرفم اين است که بازيکن خارجي براي چي بايد به ايران بيايد؟ برا ياين که بازيکن ايراني کنار گذاشته شود؟! ما دروازه بان نداريم. به جاي اين که با سنگربانان خود کار کنيم دروازه بان خارجي مي آوريم! غافل از اين که در آينده در تيم ملي دچار مشکل مي شويم. ما دروازه بان 6 دانگ نداريم به لحاظ اين که کار نمي شود. ما پول را مي دهيم براي اين که يک دروازه باني را بياوريم تا 2 تا توپ رابگيرد و تيم به نتيجه برسد. فقط براي اين که مدير عاملان مي خواهند تيم ها نبازند. نتيجه گرايي حاکم شده و اين به ضرر فوتبال ماست. مساله شخص نيست، من اصلا به بازيکن خارجي اعتقاد ندارم. کدام بازيکن خارجي مثل علي کريمي بازي مي کند؟ ما مثل کريمي در بين جوانان خود زياد داريم. نمي دانم اين پول ها را از کجا مي آورند؟

پانا: مشکل خط دفاعي پرسپوليس چيست؟

پرسپوليس از نظر نفري بهترين تيم ايران است چراکه بهترين ها را جذب کرده است. ما در خط دفاع فقط مشکل تاکتيک دفاعي داريم و در اين خصوص حتما بايد کار شود. يعني کادر فني بايد کار کند. اين مشکلات زماني که از ايران خارج شويم خود را بيشتر نشان مي دهد و اگر مشکلات برطرف نشود صدمه مي خوريم. اکثر مواقع در يک خط کار مي کنيم. دفاع ما عمق ندارد. زماني که بازيکن حريف دفاع بگذرد مثل اين است که از 4 نفر گذشته است چون در يک خط قرار داريم و پوشش وجود ندارد.

پانا: ديدار مقابل سپاهان چطور بود؟

بازي خوبي بود اما مشکلات بر طرف نشده است. ما در حال حاضر به خاطر درخشش چند بازيکن نتيجه مي گيريم اما چند موقعيت خطرناک هم مقابل دروازه ما خلق شد.

پانا: از نظر شما سپاهان چطور تيمي است؟

در مجموع سپاهان تيم خوبي است. کار ريشه اي انجام داده اند. هميشه مدعي است و فوتبال قابل توجه اي بازي مي کند. من معتقدم که يکي از تيم هاي مدعي فوتبال ايران است. فکر مي کنم سپاهان به لحاظ باخت هايي که متحمل شده است از لحاظ رواني تيم سال گذشته نيست و به خاطر شرايطي که در حال حاضر دارد افت روحي پيدا کرده است.

پانا: با توجه به پيروزي مقابل برق و سپاهان فکر مي کنيد که پرسپوليس روند رو به رشدي را آغاز کرده است؟

اميدوارم اما من معتقدم نگاه ما بايد به بازي هاي آسيايي باشد، هر برنامه ريزي که انجام مي دهيم براي موفقيت در بازي هاي آسيايي باشد و حضور درجام باشگاه هاي آسيا در درجه اول اهميت دارد.
    ممکن است برد و باختي هم مقطعي باشد اما نبايد تيم تحت تاثير قرار گيرد. بايد براي قهرماني آسيا برنامه ريزي کنيم.

پانا: پرسپوليس براي حضور در آسيا آماده است؟

ضعف هايي داريم. خيلي بايد کار شود چرا که آن جا تيم هاي حرفه اي هستند، حرفه اي عمل مي کنند، حرفه اي فکر مي کنند بايد ضعف ها را برطرف کنيم و نقاط قوت را تقويت کنيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مسابقه بعدی:

مقاومت سپاسی - پرسپولیس
    پنجشنبه 9/08/87 ساعت 14:45
    مکان : ورزشگاه حافظیه شیراز

آخرین نتیجه : مقاومت 0 - پرسپولیس 2
    Last edited by MoJtaBa.R; 28-10-2008 at 16:35.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: استقلال براي قهرماني در نيم‌فصل رقيب بسيار سرسختي به نام پرسپوليس دارد. افشين قطبي در در مورد آخرين شرايط تيم پرسپوليس سخن گفت:

تصور پيروزي برابر سپاهان را داشتيد؟
    بله.مطمئن بودم و در مصاحبه‌هاي قبل از بازي بارها اين مسئله را اعلام كردم، چون به تيم خودم اعتماد و اعتقاد دارم، هر چند همواره بايد به شكست هم انديشيد چون پايان تمام بازي هاي زيبا، پيروزي نيست.

شكست با وجود بازي زيبا چه حسي دارد؟
    بسيار تلخ است. اصلي ترين دليل ناراحتي ام از شكست هاي اخير همين بود. حداقل 50 دقيقه زيبا و بين المللي بازي كرديم و فرصت هاي بسياري بوجود آورده و گل هم زديم؛ اما در پايان با دريافت گل هاي معمولي از كسب نتيجه بازمانديم.

تمام بازي‌هاي پرسپوليس در اين فصل را بين‌المللي مي‌دانيد؟
    بله، چون بازيكنان با كيفيت و خوبي داريم كه بسياري از آنها را با 2 مدافع نمي توانند مهار كنند.

منظورتان كريمي و باقري است؟
    آنها و ساير بازيكنان، چون هر بازيكني كه در پرسپوليس بازي مي‌كند، هرگز به راحتي به اين پيراهن نرسيده است و براي رسيدن به هدفش موانع بزرگي را پشت سر گذاشته است.

سپاهان را نسبت به گذشته چگونه تيمي ديديد؟
    مثل فصل قبل با كيفيت و بين‌المللي. يكي از بهترين‌ تيم‌هاي ايران است و جزو قطب‌هاي بزرگ فوتبال ايران و حتي آسيا محسوب مي‌شود.

يعني تغييري با گذشته نداشت؟
    تغيير خاصي نديدم. حتي بازيكنان بزرگ ديگري از تيم‌هاي خوب ليگ ايران را جذب كرده است. تنها تغيير به تفكرات كادر فني مربوط است.

يعني سپاهان با فيرات بهتر شده است؟
    هرگز عادت ندارم در باره مربيان ديگر اظهار نظر كنم يا بدنبال مقايسه آنها باشم. هر مربي سبك خاص خودش را داشته و هيچكس حق ندارد به همتاي خود بي‌احترامي كند. تنها يك نكته مي گويم و آن اينكه قدرت سپاهان همانند فصل گذشته به پرسپوليس چربش نداشت.

از عملكرد خط دفاعي راضي بوديد؟
    همانطور كه در نشست مطبوعاتي گفتم تغيير سيستم در پيروزي مقابل سپاهان براي ما بسيار ضروري و مفيد بود كه خوشبختانه به نتيجه لازم هم رسيديم.

چرا از ابتداي بازي با سيستم 2-4-4 بازي نكرديد؟
    اول بايد تيم حريف را نسبت به سال گذشته آناليز و بررسي مي‌كردم، بعد در نيمه دوم كه نيمه مربيان است ضربه خودم را به سپاهان مي‌زدم. حضور دي كارمو در خط حمله باعث شد تا سپاهان نتواند بي محابا به سمت دروازه ما حمله ور شود.

اما باز هم در امر گلزني موفق نبوديد؟
    متاسفانه بله چون معتقدم با 4 گل مي‌توانستيم سپاهان را شكست دهيم.

دليلش چيست؟
    در فوتبال ايران وقتي يك تيم به گل مي رسد رو به بازي احساسي مي آورد. تمام تلاش من اين است كه اين نقيصه را حداقل در پرسپوليس برطرف كنم.

ضعف دي‌كارمو در گلزني و غيبت توره چقدر تاثير گذار است؟
    توره بدون شك مي‌توانست تاثيرگذار باشد چون بازيكن خوب و با تكنيكي بود؛ اما حركت غيرحرفه‌اي او واقعا همه را متعجب كرد.

و دي‌كارمو؟
    سعي مي‌كنيم از لحاظ روحي وي را بار ديگر آماده كنيم. بايد بستري فراهم شود كه اين بازيكن در كنار غيرت و تلاش خود با كمك بازيكنان بزرگي مثل كريمي، نيكبخت و باقري موثر ظاهر شده و به قول من به مردم يعني زدن 10 گل در ليگ برتر جامعه عمل بپوشاند.

بازي مقابل مقاومت سپاسي را چگونه مي‌بينيد؟
    ديدارهاي خارج از خانه خيلي سخت‌تر است. از سوي ديگر بازيكنان تيم هاي شهرستاني با انگيزه خاصي مقابل پرسپوليس و استقلال بازي مي كنند تا ره چند ساله را در عرض 2 ساعت بپيمايند و براي حضور در اين تيم ها خود را نشان دهند. مقاومت سپاسي تيم جوان و بازيكن سازي است و بازيكناني خلاق و سرعتي دارد. بايد بايد با تدابيري كه در دو بازي گذشته به ميدان رفتيم در مقابل آنها ايستادگي كنيم. نبايد فراموش كرد سرمربي اين تيم نيز فردي با تجربه به نام غلام پيرواني است.

نبود علي كريمي تاثيري در بازي شما دارد؟
    بله. قطعا همانطور كه از عدم حضور باقري صدمه ديديم؛ اما مطمئن هستم بازيكنان با انگيزه ديگر جاي او را پر مي‌كنند.

و اگر مصدوميت كريمي طولاني مدت باشد؟
    اينگونه نيست. با توجه به صحبتي كه با پزشكان باشگاه داشتم كريمي را بعد از بازي مقابل مقاومت سپاسي در اختيار داريم.

4 ماه به آغاز مسابقات ليگ قهرمانان آسيا باقي است. آمادگي لازم را داريد؟
    بله؛ اما در بازي‌هاي آتي بين المللي تر خواهيم شد تا به خواسته خود رسيده و پرسپوليس را در آسيا قهرمان كنيم.

فشردگي مسابقات براي شما مشكل ساز نيست؟
    خير، اين قانون فوتبال است و بايد بازيكنان به صورت حرفه‌اي در خدمت تيم باشند. خود را براي اين بازي‌هاي فشرده كه بسيار سخت و طاقت‌فرسا است آماده كرده‌ايم.

نيكبخت پس از گلزني شما را در آغوش گرفت؛ اما هنوز خيلي ها متقاعد نشده اند كه با هم مشكلي نداريد.
    مربي نيستم كه بر روي بي‌نظمي‌ها سرپوش بگذارم و اگر مشكلي بود برخورد مي كردم. پس بايد قبول كرد كه مشكلي وجود ندارد. نيكبخت بازيكن خوب و خلاقي است و معتقدم جايگاهش در فوتبال ايران بايد بالاتر از انتظارش باشد، چون هر بازيكني شرايط وي را ندارد.

چه شرايطي؟
    او به شدت محبوب است. صداي تشويق انگيزه هر بازيكني را چند برابر مي كند. كسب محبوبت سخت است و نيكبخت بايد قدر اين محبوبيت كه شايسته اش است را به خوبي بداند.

بازي هاي استقلال را نگاه مي‌كنيد؟
    بله. بازي روز گذشته اين تيم برابر پيكان را ديدم چون براي خودم برنامه ريزي هاي دارم و استقلال را يك تيم مدعي مي‌دانم؛ اما آنها راحت نمي‌توانند قهرمان نيم فصل شوند و بايد پرسپوليس را رقيب سرسختي بدانند كه كوتاه نمي‌آيد.

مي گويند بازيكنان امروز قصد تمرين نداشتند. چه دليلي داشت؟
    اگر قرار بود اتفاقي رخ دهد تمرين نكرده و يا قبل از حضور مصطفوي تمرين را شروع نمي‌كرديم. پيش از تمرين صحبت خوبي انجام داديم و مشكلي وجود ندارد. به هر حال وظيفه من رسيدگي به امور فني است و مباحث ديگر به مصطفوي مربوط مي شود.

آيا امكان عدم حضور پرسپوليس در شيراز وجود دارد؟
    چرا بايد چنين اتفاقي رخ دهد؟ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد. اميدوارم روز خوبي در شيراز مقابل همشهري هايم داشته باشم

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مسابقه بعدی:

مقاومت سپاسی - پرسپولیس
    پنجشنبه 9/08/87 ساعت 14:45
    مکان : ورزشگاه حافظیه شیراز

آخرین نتیجه : مقاومت 0 - پرسپولیس
    خب پیش بینی بازی رو هم بنویس تا بقیه هم پیش بینی کنند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : هافبك نيمكت نشين تيم فوتبال پرسپوليس تهران در پايان نيم فصل ليگ برتر به پاس همدان منتقل مي شود.
    محمد علوي كه در فصل جاري فرصت زيادي براي حضور در ميدان نيافته است، در خصوص جدايي از پرسپوليس با افشين قطبي و داريوش مصطفوي گفت و گو كرد.
    هافبك سابق تيم ملي مذاكرات لازم با مسئولان پاس همدان را انجام داده و قرار است بار ديگر به اين تيم بازگردد.
    علوي به شدت از نيمكت نشيني در پرسپوليس ناراحت است و قطبي نيز اعتقادي به وي ندارد. اين بازيكن امروز در تمرين نسبت به عدم حضور در بازي ها به قطبي اعتراض كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ايشالله که بازي رو ببريم و به صدر نزديکتر بشيم

..............
    Last edited by MoJtaBa.R; 28-10-2008 at 16:46.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هتل پارس میزبان سرخپوشان در شیراز
    کاروان تیم فوتبال پرسپولیس بعدازظهر فردا تهران را مقصد شیراز ترک می کنند و در هتل پارس این شهر اسکان خواهند یافت.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، هتل پارس محل استقرار کاروان پرسپولیس در شهر شیراز خواهد بود. سرخپوشان پایتخت جهت برگزاری مسابقه با تیم مقاومت شهید سپاسی از هفته سیزدهم رقابتهای لیگ برتر فردا بعدازظهر تهران را به مقصد شیراز ترک خواهند کرد.
    گفتنی است؛ دیدار تیمهای پرسپولیس و مقاومت شهید سپاسی روز پنجشنبه در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار می شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •