سلام کرک را هم گرفتم . ولی درست نشد . فکر نکنم اشکال از کرک باشه. نمیدونید باید چکار کنم
سلام کرک را هم گرفتم . ولی درست نشد . فکر نکنم اشکال از کرک باشه. نمیدونید باید چکار کنم
سلام د.ستان من دیروز بازی bionic comando رو گرفتم اما بعد از نصب و پس از کلیک رو ایکن برنامه این error رو میده :
windows cannot access specified device path or file you may not have the appropriate permissions to access the items
چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟ دارم در حسرت میمیرم ؟؟؟!!!
من بازی Grande Age Rome رو گرفتم نصب کردم یه بازم باهاش بازی کردم (دیشب)
ولی امروز صبح دیدم Eror زیر رو میده
![]()
سلام.
میخواستم بدونم استفاده از دایرکس 10 شرطی چیزی داره؟؟؟؟منظورم از نظر سخت افزاری هست؟؟؟
ویندوز من xp sp2 هست.میشه رو این ویندوز نصب کرد؟؟؟؟میشه لینک بدین؟؟؟
بازی هایی که با 9 اجرا میشدن با 10 به مشکل نمیخورن؟؟؟
شما برنامه net framwork 3.5 رانصب كنيد ديگه ارور نميده و مشكلتون حل ميشه .البته منم اين مشكلو با يه بازي ديگه داشتم كه حل شد بعد نصب اين نرم افزار
برای استتفاده از دایرکس 10 باید کارت گرافیکت از اون پشتیبانی کنه که فکر کنم از مدل 8500 به بالا باشه.
دایرکس 10 در ویندوز ویستا هست ولی اگه میخواید تو ایکس پی نصب کنید می تونید از لینک زیر دریافت کنید
حجم فایل هم 6.5 مگ هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی های دایرکس 9 با 10 هم اجرا میشن و مشکلی ندارن![]()
بايد كارت گرافيك شما دايركس 10 رو ساپورت كنه و اگه اينطور نباشه و شما نصب كنيد هيچ فرقي با ورژن 9 نميكنه و همون كارها و وظايف رو انجام ميده حتي شايد ناقص هم انجام بده.و اينكه با كليه نسخه هاي ويندوز xp مشكل نداره
در مورد بازي هايي كه با 9 يا 10 اجرا ميشه داخل دايركتوري بازي در information يا radme اطلاعات كامل در مورد بازي داره
من در بازی هایی که برنامه xlive دارند مشکل قفلی شدن بعد از چند دقیقه داریم
سیستمم این هست
windows xp sp3
vido 9600 gso 1gb
ram 4gig dual chanel
cpu amd phnom 8960
باعرض سلام.من بازی The God Father II رو گرفتم و نصبش کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم این ارورر رو میده.لطفا راهنمایی کنید
(This application has failed to start because d3dx9_40.dl was not found.Re-installing the application may fix this problem)
دوستان من تازگی ها در بازی COD4 MP لگ سیستمی می گیرم ! تا حالا هیچ وقت این اتفاق نیفتاده بود و سیستمم هم برای بازی بالاست . اولش که وارد بازی میشم مشکلی نداره ، ولی بعدش هر 3 ثانیه تیک های شدید میاد ( فقط در مورد این بازی این اتفاق می افته ) !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)