چه سایت دانلودی رو داخلی حساب میکنه؟
بجز شاتل لند
چه سایت دانلودی رو داخلی حساب میکنه؟
بجز شاتل لند
الان یه مدت هست که به شدت حجم میخوره.
حتی روی گوشی و pc نرم افزار مدیریت دارم ولی بیخودی حجمم رو کم میکنه :/
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
منم کمتر از 1 ماهه که اومدو شاتل و واقعا راضی هستم ازش ولی نمیدونم چرا از غروب به بعد سرعتم کند میشه تا فردا صبحش .
برای من که تا حالا هیچ حجم خوری نداشته و هر چی نرم افزار بهم نشون داده با حجمی که شاتل کم کرده برابر بوده و خداروشکر حجم خوری نداشته فقط ای کاش اپلودش رایگان بود![]()
منم تازه اومدم شاتل واقعا پایداره با توجه ب ایننکه سیم کشیم مشکل داره ولی فعلا همه چی خوب هست
تنها مشکلش ب نظرم اینه که حجم خوری داره.
بچه یکی این ترافیک تشویقی شبانه با قیمت 10 هزارتومان رو توضیح میده با همون 16 مگ میتونی دانلود کنی هر چقدر که بتونی از بین الملل؟ ساعت هاش چطوریه؟ خلاصه همه چیز . مرسی
Last edited by lordsajad7; 08-02-2018 at 23:30.
ترافیک تشویقی شبانه همون تایمست که قبلا بوده از ساعت 1 الی 8 صبح میتونید دانلود رایگان انجام بدید البته باید سرویسشو خریده باشید که 10 تومن قیمتشه ...
دانلود رو دیگه نمیدونیم یه عده میگن نامحدوده اما توی استفاده خودم اون ابتداای که سرویس های جدید اومد محدودیت اعمال شد روم الان رو دیگه نمیدونم شاید برداشته باشنش
از دوستانی که شبانه دارند لطفا این بخش سوال دوستمون رو جواب بدن![]()
در مورد شبانه من توی این مدت که بررسی کردم احتمال زیاد شاتل برای هر مرکز مخابراتی یک محدودیتی اعمال کرده و نه برای یک کاربر پس نمیشه عددی رو قطعی گفت
چون مواردی بوده که با 4 گیگ دانلود محدود شده و یا با 6 گیگ و اگر توی مرکز شما چند کاربر پر مصرف باشن قطعا به مشکل میخورید
وقتی هم صحبت از محدودیت میشه یعنی سرعت افتضاح میشه و عملا بلا استفاده و از ساعت اولیه تایم رایگان شروع شده و در صورت ادامه مصرف زیاد ، این محدودیت به ساعات بعدی هم کشیده میشه
سلام
دوستان در قسمت خرید ترافیک این گزینه برای من هست :
این قضیش چیه ؟ این 140 گیگ برای بین الملله یا داخلی حسابه ؟
140 گیگ ۷ روزه ترافیک بین الملل هست
سرعتم هیچ محدودیتی نداره حجم مدت داره
من هنوز 20 گیگ از استانه ی ترافیکم مونده اگر الان بخرم فوری فعال میشه و از حجم این بسته کم میشه ؟ یا باید صبر کنم تا ترافیک سرویسم تمام بشه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)