برو راوک رایانه
یه isp جدید اونجا نمایندگی زده
تعرفه هاشو ببین شاید به دردت خورد
سرعت دانلودش از نرمال کمی بیشتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو راوک رایانه
یه isp جدید اونجا نمایندگی زده
تعرفه هاشو ببین شاید به دردت خورد
سرعت دانلودش از نرمال کمی بیشتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohsen_1363; 08-09-2013 at 21:02.
بهترین نت تاپیک
البته بستگی به مرکز مخابراتیتون داره![]()
Last edited by ruzbeh1; 08-09-2013 at 21:20.
چه عجب تو تصمیم به جمع آوری گرفتی،باید از پاییز سال قبل این کار و می کردی![]()
گل بگیرن مخابرات مازندران رو از اون ور مهندس باباجانی رییس مخابرات کل استان میاد میگه خط تلفن اعتباری تو استان واگذاریش شروع شده کلی تبلیغات می کنن روش بعد میرم مرکزمون میگه هنوز دستورالعملی به ما صادر نشده و اصلا مازندران اعتباری نمیده دیگه دیدم 54 تومن بدم خط جدید بگیرم نمی صرفه بیخیال شدم گفتم همون مخابرات رو تخلیه کنم بهتره که کاشف به عمل اومد تا سرویست مهلتش تموم نشه خط رو تخلیه نمی کنن فقط 4 ساعت طول کشید به زنه هالی کنم تا خطم تخلیه نشه نمی تونم از جا دیگه سرویس بگیرم باز می گفت مهلتت که تموم شد برو از یه جا دیگه سرویس بگیر من موندم اینهمه مهندس سالانه دانشگاها میدن بیرون کجا میرن که همچین افرادی رو میارن سر کار
من الان چند روز هست اکانت نامحدود یه ماهه دارم ولی یه مقدار از حجمی که مصرف کردم جز حجم رایگان حساب شده .... عجب!
تو بهشهر چیز خوبی پیدا نمیکنی خیالت راحت بهترینش همین مخابراته فکر کنم اگه بهتر پیدا کردی حتما تو پیام خصوصی بهم بگو مرسی
Last edited by pedram_01; 09-09-2013 at 01:35.
slm bacheha 128 namahdud va mahdud alan soratesh farghi ba ham mikone?sorate mahdud cheghade 128 ?
کنج خونه _ متر زن خیابون .....![]()
ما حتی بچه های مشهد هم نمیشیم؟
مازندران که اول تو قسمت کاربرای اینترنتی
مخابرات استانشون هم دقیقا مثل مخابرات ما شبانه رو طرح های 6 ماهه و 1 ساله گذاشت اونا اعتراض کردن دوباره برگشت همون 1 ماهه الان رفیقم تو مشهد 1 مگ داره سرعتش 700 تا 800 هست با شبانه رایگان
ما راه اعتراض رو بلد نیستیم
دوست عزیز خواهشا فارسی تایپ کنید
در جواب سوالتون هم 128 محدود سرعتش تا 50 میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)