از تاریخ و ساعت بود تشکر از navid عزیز
از تاریخ و ساعت بود تشکر از navid عزیز
از دیروز خیلی قطع و وصل میشه...
سراسریه یا...؟؟؟
شما تاریخ و ساعت ویندوزت رو به Time Zone تهران که هست 3.30+ تغییر بده و از بخش Internet Time درخواست آپدیت ساعت سیستم رو بده که هر به طور اتوماتیک با ساعت های اتمی جهانی تنظیم بشه.
پ.ن : این قضیه تنظیم ساعت خیلی مساله جدی ای هست و سرچشمه خیلی از مشکلات ( فرایند احراز هویت ) از همین عدم تنظیم ساعت سیستم باشه از طرفی اینقدر بدیهی هست معمولا توی فرایند رفع مشکل ( Troubleshooting ) به راحتی از قلم میوفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Firebirds; 24-09-2013 at 14:49.
سلام
من باهنر ـم هم از مخابرات الآن 128 دارم و هم از پارس آنلاین 256 دارم
به نظر من مخابرات برا وبگردی خوبه و قابل تحمل و البته اگه بخواین 24 ساعت سیستم روشن باشه و چون نامحدوده می تونید دانلود کنید ولی سرعت دانلود من بین 16-18 هست
ولی پارس آنلاین محدود گرفتم ،و شب ها که ساعت رایگان راحت تا 2 گیگ هم می تونم دانلود کنم .تو روز سرعت دانلود 300-400 و در شب بین 150-250
ینی قبل از دیروز مشکل نداشتین؟
واسه ما که یه 2 ماهی میشه رو مد قطع و وصله
ممنون خودم هم نظرم اول رو شاتل و پارس بودش اما الآن فک میکنم های وب بهتر باشه حالا میخوام ببینم دوستان از باهنر سرویس های وب یا آسیاتک ندارن؟
اقا من سوالم رو اینجا میپرسم چون جای دیگه احتمالا به جواب نمیرسم
من توی پرا-کسی ای پی و پورت رو توی مرورگر تنظیم میکردم ، اینجوری IDM بدون پرا-کسی دانلود میکرد
حالا میخوام ببینم توی تونل-پلاس هم همچین کاری میشه کرد که فقط یک مرورگر از تونل -پلاس استفاده کنه و IDM از تونل پلاس استفاده نکنه؟
من خودم با تون ل پ لا س کار نکردم ولی معمولا اینجوریه که این وی پی ا ن فروش ها این ها رو با Pro xy fi e r ست می کنند...
که اگه این جوریه برو توی همون Prox i fier تو قسمت rule برو IDM رو پیدا کن و Action رو بزار Direct.
ببین گفتم سوال رو باید اینجا بپرسم ، درست گفتی رفیق ، دستت طلا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)