تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 950 از 1805 اولاول ... 450850900940946947948949950951952953954960100010501450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,491 به 9,500 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

راست میگه شما چند چندی با خودت ؟
    عزیزم یه حرف منطقی بزن خواهشا . یعنی به نظر شما باید بین کسی که یک ساله گرفته با کسی که مثلا 6 ماهه گرفته هم توی کیفیت ارائه خدمات فرق داشته باشه ؟ یواشتر برو بابا . هنوز تو فرق بین طلایی و بقیه طرح ها موندیم چه برسه به این .

خوبه والا شما اگه بری طرح 10 ساله رو هم بگیری فکر کنم انتظار داری یه جت شخصی هم روش بهت بدن .

اگه اینطوریه که منم بیام اینو بگم :
    دو سال از مخابرات سرویس نامحدود داشتم و هر دو سال رو هم یک ساله شارژ میکردم به خاطر اعتماد زیادم به مخابرات . اما شاید 10% اون کسایی که اینقدر از مخابرات با طرح بعثتشون چاپیدن مصرف نداشتم و منصفانه استفاده میکردم .
    بعد باید بیام بگم که چون من یک ساله میگرفتم و استفاده زیادی هم نداشتم چرا مخابرات سرعت من رو بیشتر از بعثتی ها نمیکنه یا هر چیز دیگه ؟

چه ربطی داره برادر من یه چیزی داریم به اسم قرارداد که موقع خرید طرح با ما میبندن . کجای این حرفهای جنابعالی رو توی قرارداد ذکر میکنن ؟
    خوبه دیگه هر کی قراردادش بلند مدت بود حق بیشتری داره وظیفه هر شرکتی ارائه خدمات دقیقا طبق مفاد قرار داد و چیزیه که قول داده نه بیشتر نه کمتر.

ویرایش: شرکت ها برای تشویق افرادی که طرح بلند مدت گرفتند چند درصدی تخفیف در قیمت سرویس در نظر می گیرند همین.
    Last edited by omid_zendegi; 13-12-2013 at 22:13.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

اره بابا.نامردا..........
    تازه 10 دقیقه وایسادم تا نوبتم شد با اوپراتور حرف بزنم.قیمت ها رو که گفت شاخ درآوردم
    با تعجب بهش گفتم یعنی مردم با این قیمت ها بازم ثبت نام می کنن گفت آره ه ه ه ه ه ه
    خدایا خلایق هرچه لایق...................
    قضیه همون پرایده که وقتی میشه 20 میلیون ملت همیشه در صحنه بجای تحریم بدو میرن بخرند تا گرونتر نشده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دم دوستان گرم 50تا صفحه دیگه بریم جلو میشه 1000 رکورد زدیم
    البته از مهندس باید تشکر کرد که هربار اومده گ ن........زده به تاپیک با پاسخ هاشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دیروز رفتم واسه یکی از دوستان اینترنت بگیرم دیدم طرح های جدید مخایرات به اسم جشنواره پاییزه اومده
    دیدم بد نیست یکی از این طرح ها رو با طرح کمپین تابستانه مقایسه کنم.

نام طرح کمپین تابستانه جشنواره پاییزه
    سرعت نقره ای (1.5 مگ) نقره ای (1.5 مگ)
    حجم ماهی 4 گیگ
    ماهی 2 گیگ
    شبانه رایگان دارد دارد
    مودم رایگان دارد ندارد
    قیمت 225000 تومان 254000 تومان

لازم به ذکر هست که مبالغ درج شده برای یک سال استفاده از هر کدام از این طرح ها می باشد.

با یه حساب سرانگشتی متوجه می شویم از 9 دی ماه که اخرین فرصت طرح تابستانه بود تا امروز که21 دی ماه است.
    هم حجم کم کردن ، هم مودم رایگان نمی دن، هم مبلغ بردن بالا. اگر مودم رو به مبلغ 90000 تومان و هر گیگ رو به مبلغ 4200 تومان محاسبه کنیم.
    شما طرح تابستانه رو بخوان امروز با همون شرایط داشته باشین باید مبلغ 227000 تومان اضافه تر بدین.

هر روز گرانتر از دیروز

حالا از دوستان سئوال می کنم فکر می کنید علت گرانی دوباره اینترنت مخابرات چیست؟( لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید)

1-ثابت ماندن،حتی کمی ارزان تر شدن قیمت دلار ( با خودشون گفتن اومد دلار دیگه افزایش نداشت ما نباید کم بیاریم و جلوی این پیشرفت این مملکت رو بگیریم پس ما قیمت هامون به همون منوال سابق افرایش می دیم)

2- توافق ژنو ( اصلا این توافق وضعیت کشور رو بدتر کرد ، چه معنی دار ادم با استکبار جهانی توافق کنه پس اینترنت گرون می کنیم)

3- سرد شدن هوا ( خوب مسلم هوا که سرد میشه اینترنت هم گرون میشه ، چیز واضحی است دیگه)

4 - کمک برای رفاه مردم (این چه معنی میده که مابه فکر رفاه مردم نباشیم و دست روی دست بذاریم، پس اینترنت گرون می کنیم که حداقل کاری واسه این ملت پهلوان پرور کرده باشیم)

5- جلب رضایت کاربران تایپیک (الکی )

6- سر تفریح و مزاح
    .
    .
    .
    و در اخر که این احتمال که ، بسیار کم و در کل مردود می باشد.
    n - افزایش خرج و مخارج زندگی برو بچ مخابرات (شنیده شده که به تازگی دیزی فروشی کنار مخابرات باز شده و بی انصاف دیزی های خوش مزه اما نسبتا گرانی رو به فروش می رساند(صرفا جهت اطلاع بود و هیچ ربطی به بحث ما نداشت))

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید تا جناب مهندسسسس ملک جعفریان بتواند در هر چه گران تر شدن اینترنت به ما کمک کنند.
    کسی تو نظر سنجی شرکت نمی کنه؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دم دوستان گرم 50تا صفحه دیگه بریم جلو میشه 1000 رکورد زدیم
    البته از مهندس باید تشکر کرد که هربار اومده گ ن........زده به تاپیک با پاسخ هاشون
    مهندس وقتی میاد مهندسی گند میزنه که کسی نمیتونه جمعش کنه

6. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

کسی تو نظر سنجی شرکت نمی کنه؟
    با اجازه من یک گزینه به نظر سنجیت اضافه میکنم
    خود مردم!
    بله مردم هم بی تقصیر نیستند تو این سالهایی که اینترنت وارد ایران شده من هربار گرفتم بعد یه مدت که ازش ناراضی شدم دیگه نگرفتم گفتم باشه تا اینا یاد بگیرن سرعتا رو ببرند بالا قیمت ها رو بیارند پایین و اینترنت پرسرعت واقعی بدند دست ملت مث نونوایی که نون سوخته میده و میخوای با نخریدن تنبیهش کنی ولی همه اینا خیال خام بود. چون مردم غیور عمرا میدان رو ترک کنند مثل شیر وایستادن و هر چی بشه آخ نمیگند ومیخرند تازه هرچی گرون تر با افتخار بیشتر! اگه تمام کاربران خانگی اینترنت پرسرعت چنین رویه ای رو اتخاذ میکردند الان اوضاع اینطوری نبود که بابت سرعت لاکپشتی پول خون باباشون رو طلب کنند.

داره خودمونی میشه Armani2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

خود مردم!
    بله مردم هم بی تقصیر نیستند تو این سالهایی که اینترنت وارد ایران شده من هربار گرفتم بعد یه مدت که ازش ناراضی شدم دیگه نگرفتم گفتم باشه تا اینا یاد بگیرن سرعتا رو ببرند بالا قیمت ها رو بیارند پایین و اینترنت پرسرعت واقعی بدند دست ملت مث نونوایی که نون سوخته میده و میخوای با نخریدن تنبیهش کنی ولی همه اینا خیال خام بود. چون مردم غیور عمرا میدان رو ترک کنند مثل شیر وایستادن و هر چی بشه آخ نمیگند ومیخرند تازه هرچی گرون تر با افتخار بیشتر! اگه تمام کاربران خانگی اینترنت پرسرعت چنین رویه ای رو اتخاذ میکردند الان اوضاع اینطوری نبود که بابت سرعت لاکپشتی پول خون باباشون رو طلب کنند.
    البته بعضیها مجبورند از مخابرات بگیرند چون فیبر نوری هستند

9. این کاربر از Armani2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

البته بعضیها مجبورند از مخابرات بگیرند چون فیبر نوری هستند
    میدونم من خودم جزو همون بعضیا هستم منظورم اوضاع کلی اینترنت کشور بود شاید الان اونی که از شاتل گرفته یا مبین نت یا آسیاتک راضی باشه ولی این رضایت نسبیه ولی من به استاندارد های جهانی نگاه میکنم و میگم همشون فاجعه هستند. هم سرویس های ADSL وهم سرویس های وایمکس
    Last edited by omid_zendegi; 14-12-2013 at 00:14.

11. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خود مردم!
    البته از یک نگاه دیگه هم اینه که وقتی کسی سرعت درست و حسابی دستش میاد سرش رو مثل کبک توی برف میکنه و به فکر بقیه نیست و تا جاییکه میتونه دانلود میکنه در نهایت ISP ها هم مجبور به اعمال سیاست های محدود کننده هستند (وضعیتی که الان در شاتل برای خیلی از کاربران اتفاق افتاده)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته از یک نگاه دیگه هم اینه که وقتی کسی سرعت درست و حسابی دستش میاد سرش رو مثل کبک توی برف میکنه و به فکر بقیه نیست و تا جاییکه میتونه دانلود میکنه در نهایت ISP ها هم مجبور به اعمال سیاست های محدود کننده هستند (وضعیتی که الان در شاتل برای خیلی از کاربران اتفاق افتاده)
    البته خدا روشکرهنوز برای شاتل اتفاق خاصی نیفتاده حالا دوستان فکرمی کنن تو این سایت کتمان کنند تو اون ورتعریف کنند دیگه هیچ کس متوجه نمی شه انگار اون سایت جزو سایت های فارسی زیان نیست و هیچ کس اونجارو نمی بینه
    بهرحال همین که باز به قول یکی ازدوستان که فکرکنم تو خود تاپیک شاتل هم بود بازدم شاتل گرم حداقل اجازه مبارزه رو می ده نه اینگه سریع بزنه ناک اوت کنه
    ولی قبول کنید یکی ازدلایلی که ماایرانی ها این جوری عمل می کنیم اینه که به فردای خودون اطمینان نداریم که ایا مثلا این نتی که امشب سرعتش 300هستش فردا شبهم همینه یا میش ه یکهو30یا اگه امروزنامحدود داریم فردا هم بازهست یا جمعش می کنن
    پس می گیم تا هست حداکثراستفاده رو بکنیم که دیگه معلوم نیست فرداباشه یانه
    Last edited by babak2111; 14-12-2013 at 00:33.

14. 5 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •