امروز رفتم بازار یارو میگه gta 7 رو دارماولین gta رو میگه gta liberty city چقد به یارو خندیدم بعد یه ساعت میگه به چی میخندی
![]()
امروز رفتم بازار یارو میگه gta 7 رو دارماولین gta رو میگه gta liberty city چقد به یارو خندیدم بعد یه ساعت میگه به چی میخندی
![]()
... عادت داریم روی همه چی شماره بذاریم مثلا همین جی تی ای 7 یا 6 یا 5 یا...که همشون اسم دارن
یا مثلا بعضی ها به cod black ops میگنcall of duty 7
...
اقا کسی جواب مارو نمیده!!!موندم چه کار کنم!!!راستی من توی%52 بازی داخله ماموریت فرانسیس که میگه برو توی پارک و من یا برادرم (دریک) رو بکش گیر کردم
وقتی که دریک رو میکشم یک دمو میاد بعدش هیچی دیگه نیماد اونجا باید چه کار کنم![]()
Last edited by camry; 22-06-2011 at 13:18.
البته اگه اینطوری حساب کنی cod:BO میشه شماره ی 7
اهان راست میگی cod mw2 رو فراموش کردم
از بحث جی تی ای خارج شدیم رفتیم توی cod !!!!
ببخشید اینgta v برای pc واقعیت داره؟؟ توی gamespot زده برای کنسول ها هستش!!!
سلام .
نسخه جدید بازی اومد ؟
من ورژن 2 و 3 و 4 و 5 رو بازی کرده بودم و 100 درصد تمومش کردم اما از وقتی متاهل شدیم و رفتیم چی کار و کاسبی دیگه نشد![]()
نسخه Grand Theft Auto IV بعد از 5 اومد و بعد از IV هم GTA Liberty Ciy اومده که بعدشم میخواد GTA V بیاد که هنوز خیلی معلوم نیست بیاد یا نیاد
بازی Grand Theft Auto IV همونطور که از اسمش مشخصه IV از اعداد یونانی گرفته شده که یعنی چهار
که بعد از این بازی نسخه جدیدی نیومده بلکه اپیزودهای بعدیش یعنی Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City اومده که این بازی هم دو اپیزود داره
بعد از این بازی gta جدیدی نیومده فقط شرکت Rockstar Games بازی جدیدی به نام L.A. Noire انتشار کرد که شباهت زیادی به این نوع بازی داره![]()
جیگر بعد IV بازی که راک استار داد سرخپوست مرده بود که برای من نهایت لذت یه بازی رو القا کرد. برای من RDR پادشاه بازی ها هست.
عزیزم منظور من این بود که gta جدیدی نیومده![]()
این سرخپوست مرده برای pc هم هست اسم enـش چیه ؟؟؟؟
بعد یه سیو تا اواسط بازی میخواهم مثلا %50
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)