مهندس توی نت سرچ کنی پیداش میکنی.از روبرو سفید رنگه از بغل هم یه شیب داره شبیه برج ایفله.از دو رنگ سفید و سبز هم تشکیل شده
مهندس توی نت سرچ کنی پیداش میکنی.از روبرو سفید رنگه از بغل هم یه شیب داره شبیه برج ایفله.از دو رنگ سفید و سبز هم تشکیل شده
سرچ کردم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد واسم اورد!!!
با این مشخصاتی که گفتی متوجه شدم.چه اشتراکی بگیری این مودم ها رو باهاش میدن؟
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰﺗﻮ ﺻﻔﺤﻪ ecare 2 ﺗﺎ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺴﺖ ﻣﻮﻗﻊ ﻭﺭﻭﺩﯾﮑﯽ ﻧﻮﺷﺘﻪuri ﻭ ﺍﻭﻥ ﯾﮑﯽ ﻫﻢ password ﻣﻦ ﺗﻮ ﻗﺴﻤﺖ uri ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻮﺯﺭ ﻧﯿﻢ ﺭﻭ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ ﺩﯾﮕﻪ ؟ﺍﺧﻪ ﺭﻭ ﺑﺮﭼﺴﺐ ﻣﻮﺩﻡ ﻫﻢ ﯾﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ uri ﺟﻠﻮﺵ
Last edited by GHOST RECON; 05-08-2012 at 10:47.
این userی که من گفتم مال قسمت تنظیمات تحت وب مودم هستش. برای قسمت ecare باید به 2 نکته دقت کنی:
1_حتما صفحه ecare رو فقط با Enternet Explorer باز کنی(با مرورگرهای دیگه کار نمیکنه).
2_تو صفحه ecare از URI و PASS روی برچسب مودم و کارتونش استفاده کن.
عزیز جان، اون جایی که من دارم از مودمم استفاده می کنم سیگنال فوله و قبلا هم در اون منطقه با سرعت و سیگنال بالا استفاده می کردم که مشکلی نداشت. اما الان دو تا چراغ چشمک زن روشن میشن بعد به بافصله چند ثانیه خاموش و این اتفاق بارها تکرار می شه و همونطوری در حالت چشمک زن باقی نمی مونند و مدام قطع و وصل میشن.
دوستان شرمنده من 2 تا سوال ديگه هم داشتم
1- من هرچي از نت استفاده ميكنم تو حسابم مقدار ترافيك مصرف شده رو 640 مگ نشون ميده چرا اينجوريه ؟ صفحه باز كردن از ترافيك كم نميكنه مگه ؟ يا شايد سايت رو هر صد سال يه بار به روز ميكنن ؟
2- تو قسمتي كه براي واي فاي مودم پسورد انتخاب ميكنيم به جز WEP چند مدل ديگه پسوردگذاري هم وجود داره كدوم يكي قويتره و احتمال هك شدنش كمتر ؟
بازم شرمنده و ممنون از پاسخگويي تون
سلام
انگار شما تازه اشتراک گرفتید. یکبار قطع کنید. بعد حسابتون را چک کنید. یا مودم را روشن و خاموش کنید.
WPSK2 یا یه همچین چیزی بهترین حالت رمزگذاریه.
چرا هرچی پول واریز میکنم به حسابم منظور میشه ولی حجمم زیاد نمیشه!!!!!! مگه خرید حجم اضافه قبل از پایان دوره چجوریه پس؟
یه vpn تست گیر آوردم یه سایت واسه تست سرویس هاش داده بود....5 یا 10 دقیقه اعتبار داشت...با یه کوچولو تغییر و دستکاری از حالت تست 10 دقیقه ای به حالت نامحدود درش آوردم
از دیروز تا حالا وارد دنیای جدیدی از اینترنت شدم خیلی حال میده
مبین جون هم کوچکترین مشکلی باش نداره![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)