نه نمیشه کلاً 14 واحد
نه نمیشه کلاً 14 واحد
کسی نمیدونه؟
سلام یکی از دوستانم ترم اولی بود امسال دانشگاه آزاد رشته اشم پرستاریه
درس زبان عمومی رو بدلیل اینکه نخونده بود نرفت سر جلسه و گفتک نری حذف می شه
حالا امروز روز انتخای واحدش بود نمره درس زبان عمومی رو بهش صفر دادن و حذف درس ماده 35 نزدن براش و بهش گفتن که رشته پرستاری این قانون شاملش نمیشه آیا راسته ؟ یا چرت میگن؟
بنده خدا رو مشروط کردن
من یکی سرم درد میکنه برای درس دادن به اینجور افرادی که مردمو اذیت میکنن از راه قانونی
قانونش اینو میگه:
اده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود .
تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 – تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است .
تبصره 3 - در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال ( موضوع ماده 19 ) لازم نيست .
حالا میخوام واقعا بدونم این قانون واسه رشته پرستاری فرق میکنه یا نه؟
مگه قانونش برای همه رشته ها نیست؟
سلام
دوستان کسی میدونه این رشته جدید که دانشگاه کاردانیش رو آورده چیه؟
تعمیرات سخت افزار
سلام
همون طور که توی ایین نامه ام خوندین نوشته ماده 35 میشه ولی بعضی از ماده ها و تبصره ها چیزهایی هست که دست خود دانشگاه هست نه سازمان و ایین نامه!
این حرف رو از کجا میزنم از اونجایی که توی ایین نامه نوشته اگر درسی رو در دانشگاه دیگه خونده باشیم ولی 80 درصد مطالبش با درس در دانشگاه دیگه متفاوت بشه معادل سازی میکنن سر همین قضیه من رفتم سازمان کل که بگم نامه ای چیزی بدن یکی از درسای من حذف بشه تا بتونم معرفی به استاد کنمو فارغ التحصیلی کوفتیو بگیرم ولی اونا گفتن این قضیه کاملا زیر نظر دانشگاهه و مدیر گروه و اموزش باید بخوان تا بشه و به ما مربوطی نیست!!! یعنی عدم نظارت بر ایین نامه ای که خودشون نوشتن!!
دوست شماهم بره سازمان کل که پایین دانشگاه علوم تحقیقاته شاید اونجا کارشو درست کردن البته اگه نگن فقط مربوط به دانشگاهه نه ما!
ماده ای توی ایین نامه اگه مربوط به رشته خاصی باشه ذکر میشه همون طور که برای تربیت مدرس و اینا نوشتن که فقط مربوط به اوناس!
اسمش روشه دیگه تعمیرات!
اموزش تعمیرات لپتاب و کامپیوتر و ...
درس هایی مثل برق و مدار و اینجور چیزاهم داره
سلام .
دوستان به مسئله ای برخوردم چند روز پیش !
راستش سر جلسه امتحان نشسته بودم که دیدم یکی دست تو جیبم کرده !!! نگا کردم دیدم مراقبه گوشیو که اصن استفاده نکرده بودم ازش رو از جیبم درآورد و به عنوان تقلب صورت جلسه کرد .
واا... این 14 15 سالی که درس خوندم و امتحان دادم ندیدم مراقب دست تو جیب کسی کنه !
حالا میخوام بدونم تفتیش کردن توسط مراقب سر جلسه امتحان قانونی ـه اصن یا نه ؟!
سوالم کلی بود . برا همین اینجا پرسیدم . وگرنه دانشجوی دانشگاه دولتی هستم .
سلام
:| والا اصن ندیدم مراقبی این کارو کنه!! یعنی چی اخه وقتی شما از گوشی استفاده نمیکردین! خودم توی تمام امتحانا گوشی همراهم بود اصن مراقب حق انجام این کارو نداره!
بهتره از طریق دانشگاه پیگیری کنین زود تر تا حقتون پایمال نشه!
عجب ادمایی پیدا میشن واقعا
دوستان دانشگاه آزاد کلاسای نمیه وقت یا پنجشنبه و جمعه داره یا نه؟
من تهران هستم و شاغلم
سلام
معدل الف بودن جز 24 واحد مزیت دیگه ای داره؟!
شنیدم تخفیف شهریه میدن ولی میگن باید دو ترم پشت سر هم باشه.مشروط هم نشده باشی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)