تمامی علوم و مهارتهای دنیای مادی در کتابها وجود داره ولی دلیل نمیشه هر روز صفحاتی از اون رو اینجا کپی کنن( صفحات رو سیاه کنن) و وسطش هم نظرات خودشون که اغلب بدون تجربه و نادرست هم هست رو به اسم جنرال موتورز به خورد دیگران بدن.
متاسفانه به نطرم اینجا اکانتهای متعددی توسط یک کاربر درست شده و همه هم از خودشون تشکر و قدردانی به عمل میارن!!
نمونه هایی از تجارب ارزشمند ایشون(armindevil رو عرض میکنم) :
-سمباده زدن پمپ گیربکس شورلت و نصب اون و عدم نیاز به سپردن به تراشکار با تجربه!
-توضیحات اشتباه در مورد درجه داخل باک و پشت امپر شورلت که باعث گمراهی کاربران شده بود!
-تشخیصهای اشتباه فراوان در مواجهه با مشکلات خودروهای اعضاء!
-راهنماییهای ناقص و اشتباه در مورد اشکالات برقی (که نهایتا که نمیتونن مشکل رو حدس بزنن میگن اتصالی داشته)!!
-راهنماییهای نادرست در مورد فنر بندی و اشاره به قطعاتی از فنر بندی که اصلا در مورد شورلت وجود نداره (شورلتهای مورد بحث ما)!
-تشخیصها و اظهار نظرهای عجیب و اشتباه در مورد شماره موتور و ...خودروهای مردم!(به گمان ایشان همه امریکاییها شمارشون دستکوبه!
-شکایت مستمر از فروشندگان کادیلاک که اونها به نظر ایشون همه حقه باز و کلاه بردارن و فقط ایشون کارش درسته (نمیدونم شاید میخواد کادیلاک صفر بخره 2 میلیون...)!
و .................موارد فراوان دیگر که در پستهاشون به چشم میخوره.
خب خیلی از مواردی که به دیگران توصیه میکنن کاملا معلومه که تجربه نشده و اصلا تصوری از اون قطعه یا ایراد ندارن ولی خب میان و دیگران رو گمراه میکنن و به دردسر و خرجهای فراوان بدون اثر توصیه میکنن و اگرم کسی بهشون حرفی زد اون کپی های جهنمی رو با یک عکس مسخره رو میکنن که ببینید من چه استاد ارجمند و کاردرستی هستم(واقعا این عکس برای من بسیار خنده دار هست و وقتی این رو آپ میکنه من که دلم قیلی ویلی میره)
با توجه به پیچیدگی های که بعضا در تعمیرات وجود داره از نظر ایشون هر قطعه ای که باز میشه باید از امریکا خریداری بشه و با استناد به کاتالوگها همه امریکایی ها رو یا باید فرستاد ذوب اهن و یا اینکه مثلا همه نواها و بیوکها برن بانک و 100 میلیون تومان وام بگیرن بتونن یه کمپرسی لوازم نو از امریکا بخرن و ببندن رو ماشینشون تا ایشون ازشون راضی بشه.
این کاتالوگها شاید به درد مثلا پیکان در ایران یا ماشینهای امریکایی در امریکا (به دلیل وفور قطعات اونها ) بخوره ولی همه امریکایی سوارها میدونن که امکان تعمیرات بر اساس کاتالوگها در اغلب خودروها وجود نداره.
شاید بپرسید چرا ؟ چون اینجا قطعات مورد نظر کاتالوگ وجود نداره و اگر هم بعضی پیدا بشن یا چینی و بی کیفیتن و یا اونقدر گرون هستن که اونوقت خرید یه ماشین خارجی نو از سوار شدن یک ماشین قدیمی هم لذیذتر و هم کم خرج تر هست.
الان باز میاد میگه همه ی قطعات در امریکا هست و راحت میشه خرید!!!!اگر هست و قیمتشون مناسبه(با هزینه ارسال البته) شما یه فروشگاه راه بندازید و اجناس نو امریکایی رو به قیمتی که در حد قیمت ماشنهای قدیمی باشه بفروش و من خودم اولین مشتریت هستم.
نه اینکه یه کاربراتور شورلتی که خودش 10 -15 میلیون هم فروش نمیره رو بخری 5 میلیون!
شاید مواردی از خودروهای امریکایی ارزش این مخارج رو داشته باشه مثل موارد خاص که واقعا در بازار هم طرفدارشون زیاده (انواع کوپه و کمیاب).
اما ماشینهایی که از 5 میلیون تا نهایتا 20 میلیون معامله میشن (تازه اگر بشن) رو چند نفر حاضرن چند برابر قیمتش خرجش کنن؟؟؟
اگر شما حاضری این مخارج رو بکنی بهتره یه ماشین بخری مثلا 10 میلیون و 30 -40 میلیون هم خرجش کنی تا بعد شما رو بعد از این هزینه ها و زحمات ملاقات کنیم.ادم بهتره به جای نسخه پیچی اول خودش به حرفها و توصیه های خودش عمل کنه.