تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 950 از 1138 اولاول ... 45085090094094694794894995095195295395496010001050 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,491 به 9,500 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تمامی علوم و مهارتهای دنیای مادی در کتابها وجود داره ولی دلیل نمیشه هر روز صفحاتی از اون رو اینجا کپی کنن( صفحات رو سیاه کنن) و وسطش هم نظرات خودشون که اغلب بدون تجربه و نادرست هم هست رو به اسم جنرال موتورز به خورد دیگران بدن.
    متاسفانه به نطرم اینجا اکانتهای متعددی توسط یک کاربر درست شده و همه هم از خودشون تشکر و قدردانی به عمل میارن!!

نمونه هایی از تجارب ارزشمند ایشون(armindevil رو عرض میکنم) :

-سمباده زدن پمپ گیربکس شورلت و نصب اون و عدم نیاز به سپردن به تراشکار با تجربه!

-توضیحات اشتباه در مورد درجه داخل باک و پشت امپر شورلت که باعث گمراهی کاربران شده بود!

-تشخیصهای اشتباه فراوان در مواجهه با مشکلات خودروهای اعضاء!

-راهنماییهای ناقص و اشتباه در مورد اشکالات برقی (که نهایتا که نمیتونن مشکل رو حدس بزنن میگن اتصالی داشته)!!

-راهنماییهای نادرست در مورد فنر بندی و اشاره به قطعاتی از فنر بندی که اصلا در مورد شورلت وجود نداره (شورلتهای مورد بحث ما)!

-تشخیصها و اظهار نظرهای عجیب و اشتباه در مورد شماره موتور و ...خودروهای مردم!(به گمان ایشان همه امریکاییها شمارشون دستکوبه!

-شکایت مستمر از فروشندگان کادیلاک که اونها به نظر ایشون همه حقه باز و کلاه بردارن و فقط ایشون کارش درسته (نمیدونم شاید میخواد کادیلاک صفر بخره 2 میلیون...)!

و .................موارد فراوان دیگر که در پستهاشون به چشم میخوره.

خب خیلی از مواردی که به دیگران توصیه میکنن کاملا معلومه که تجربه نشده و اصلا تصوری از اون قطعه یا ایراد ندارن ولی خب میان و دیگران رو گمراه میکنن و به دردسر و خرجهای فراوان بدون اثر توصیه میکنن و اگرم کسی بهشون حرفی زد اون کپی های جهنمی رو با یک عکس مسخره رو میکنن که ببینید من چه استاد ارجمند و کاردرستی هستم(واقعا این عکس برای من بسیار خنده دار هست و وقتی این رو آپ میکنه من که دلم قیلی ویلی میره)

با توجه به پیچیدگی های که بعضا در تعمیرات وجود داره از نظر ایشون هر قطعه ای که باز میشه باید از امریکا خریداری بشه و با استناد به کاتالوگها همه امریکایی ها رو یا باید فرستاد ذوب اهن و یا اینکه مثلا همه نواها و بیوکها برن بانک و 100 میلیون تومان وام بگیرن بتونن یه کمپرسی لوازم نو از امریکا بخرن و ببندن رو ماشینشون تا ایشون ازشون راضی بشه.
    این کاتالوگها شاید به درد مثلا پیکان در ایران یا ماشینهای امریکایی در امریکا (به دلیل وفور قطعات اونها ) بخوره ولی همه امریکایی سوارها میدونن که امکان تعمیرات بر اساس کاتالوگها در اغلب خودروها وجود نداره.

شاید بپرسید چرا ؟ چون اینجا قطعات مورد نظر کاتالوگ وجود نداره و اگر هم بعضی پیدا بشن یا چینی و بی کیفیتن و یا اونقدر گرون هستن که اونوقت خرید یه ماشین خارجی نو از سوار شدن یک ماشین قدیمی هم لذیذتر و هم کم خرج تر هست.

الان باز میاد میگه همه ی قطعات در امریکا هست و راحت میشه خرید!!!!اگر هست و قیمتشون مناسبه(با هزینه ارسال البته) شما یه فروشگاه راه بندازید و اجناس نو امریکایی رو به قیمتی که در حد قیمت ماشنهای قدیمی باشه بفروش و من خودم اولین مشتریت هستم.
    نه اینکه یه کاربراتور شورلتی که خودش 10 -15 میلیون هم فروش نمیره رو بخری 5 میلیون!
    شاید مواردی از خودروهای امریکایی ارزش این مخارج رو داشته باشه مثل موارد خاص که واقعا در بازار هم طرفدارشون زیاده (انواع کوپه و کمیاب).
    اما ماشینهایی که از 5 میلیون تا نهایتا 20 میلیون معامله میشن (تازه اگر بشن) رو چند نفر حاضرن چند برابر قیمتش خرجش کنن؟؟؟

اگر شما حاضری این مخارج رو بکنی بهتره یه ماشین بخری مثلا 10 میلیون و 30 -40 میلیون هم خرجش کنی تا بعد شما رو بعد از این هزینه ها و زحمات ملاقات کنیم.ادم بهتره به جای نسخه پیچی اول خودش به حرفها و توصیه های خودش عمل کنه.

2. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

یادش بخیر

4. 2 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن تشکر از شما بابت توضیحاتی که دادید و اینکه بنده اهل مطالعه هستم کلا همه در سایت وغیره اهل مطالعه هستن و پیگیر مسائل فنی هستن و تنها من نیستم منظورتون را از مطالعه نمیدونم و کاتولگ کلا برای انواع خودروهای کاربرات +خودروهای انژکتور توضیح داده چون سازنده این خودروها جنرال موتور هست این کاتولگ میتونه مفید باشه و در سایتها مطالب خاصی نوشته نشده چون به ضرر شخص میشه اگر بخواد توضیح بده و مصالب فنی یه منبع درامد این اشخاص هست فکر نکنم کسی این کار ا انجام بده ودر سایتها توضیحات فنی این خودروها را قرار بده
    در مورد روغن دیفرانسیل من متوجه فرق نوع دف بیوک ونوا با دف کلاچدار هستم
    کلا 3 مدل دیفرانسیل جنرال موتور ساخته ودر ماشینهای ما نصب شده=
    1. دیفرانسیل standard یا معمولی
    2.دیفرانسیل controlled یا کلاچدار با ضریب 2.56
    3.دیفرانسیل controlled یا کلاچدار با ضریب 3.08

دیفرانسیل معمولی که روی نوا وبیوک هست درجه روغن یا واسکازنی که جنرال موتور گفته 80w-90 GL یا 80W GL این هست

اما در دیفرانسیل limited slip یا controlled یا کلاچدار واسکازن درجه ویسکانسی گفته نشده و شماره ludricant part NO=1052271 -یا 1052272 باید خریداری بشه و ریخته بشه و روغن سیلیکون نام داره که چند سال پیش لیتری 50 هزار تومان خریدم

بند به دوستانی که ده و بیست سال تجربه دارن بی احترامی نکردم و ازشون تشکر میکنم و من هم تجربه هایی داشتم گفتم شاید مفید باشه اگر من و سرویس منوال جنرال موتور اشتباه در گفته های من رخ داده اقا ببخشید عذر میخوام معذرت میخوام از شما اگر شما اطلاعاتی دارید بگید ما هم استفاده میکنیم چون من منبع دیگیری را غیر از جنرال موتور که درمورد مسائل فنی این خودروها توضیح داده باشه نمیدونم

این هم گفته جنرال موتور در مورد نوع روغن دیفرانسیل البته فکر کنم شما اشتباه متوجه شدید =

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید من کارشناس نیستم من هم قبلا عین شما اطلاعات کمی داشتم وماشین خریدم بعد با دستکوب شدن شماره موتور مواجه شدم کلی دردسر ساز شد وبعد فروختم والا بخدا من با ارمین دویل ثبت نام کردم ونام دیگه ای ندارم
    اجازه بدبد درصفحات قبل که سوالاتی پرسیدید بعد من کلا توضیح دادم و یه توضیحی بدم =

شما فرمودید که ماشین قولنامه کردید و ماشین مشکل فنی داره و شماره شاسی
    48869LBF461803 اینه و چطوری دکد کنم ودر کل این خودروها شماره شاسی ندارن و شما گفتید که
    شماره موتور ( پشت دینام بود) این شماره که نوشتم شماره شاسی هست و وین نیست

یه پلاک به زبان فارسی سمت بوستر ترمز هست که تو اون نوشته بود"K0307TXD09081 بعد ا اینکه من شماره موتور را دکد کردم و در صفحه 925 گفتید اون پلاک المینیومی بغل بوستر برای من دو تا شماره داشت
    : هم شماره موتور وهم شماره شاسی
    وشماره موتور داخل پلاک با شماره پشت دینام یکی بود و همچنین شماره شاسی با شماره روی شاسی یکی بود

حالا من وین رو با چه چیزی چک کنم ؟

شماره پشت دینام هم برجسته بود

در صورتی که شما فرمودید شماره موتور داخل پلاک با شماره پشت دینام که شماره موتور میشه یکی بود اینم عکسی که از پلاک المینیومی یا کول تگ خودروتون فرستادید =
    در صورتی که اون حرفی که شما گفتید در مورد شماره موتور با شماره پلاک یکی بود در حالیکه با این شماره پلاک صحیح نیست شما اطلاعات اشتباه قرار دادید و دوست خوبمون جناب CAMERA LT هم به شما توضیح داد که شما اطلاعاتتون کم هست و بعد من عرض کردم شما هنوز اون وین مخفی زیر کاپوت را پیدا نکردید =
    مثال نمونه وین کد مخفی =

اول شماره پلاک خودروهای که مونتاژ پارس خودرو هستن با این شماره پلاک شما جور در نمیاد و این شماره دستکوب است شماره پلاک خودروهای مونتاز پارس خودرو با حروف مثال PXM=69LT68387و6 رقم اخر که باید با شماره وین مخفی زیر کاپوت یکی باشه شروع میشه در حالی که اصلا شماره وین پارس خودرو انطور که باید دکد بشه معنی نداره و فقط قطعات به صورت ckd وارد شدن و در پارس خودرو مونتاز شده هست اگر من اشتباها اطلاعات به شما دادم ببخشید اقا عذر میخوام شما اگر اطلاعات درست را دارید بگید همه دوستان استفاده میکنیم
    این هم نمونه ای از پلاک المینیومی پارس خودرو=
    http://s6.picofile.com/file/8259870084/bz9j5mjvlzlx4pd17j9y_1_.jpg
    جناب
    اگر این قسمت از حرف من باعث تاسف شما شده اقا شرمنده و معذرت میخوام عذر میکنم اگر اطلاعات اشتباه در مورد کولر سرد کن گیربکس دادم بنده منظورم چیز دیگه ای بود گفتم شاید لوله ها جرم گرفته باشه شما اگر اطلاعات درست دارید لطف کنید بگید ممنون میشم
    وجناب
    بنده چند چهره نیستم شما اشتباه متوجه شدی و نمی نویسیم و از خودم تشکر کنم احتیاجی نیست از شما هم کسی ایراد نگرفت اگر اطلاعاتی دارید بگید ما هم استفاده میکنیم اقا اگر اطلاعات من اشتباه هست ببخشید دوست عزیز شرمنده شما توضیح بدید ممنون

این جناب CAMERA LT بنده را احتمالا میشناسن و با وجود شناخت قبلی از من ولی در کل انسان خوبی هست

سلام
    بنده هم باید عرض کنم که ارمیندویل عزیز ، شمابه بنده در مورد شماره موتور و شماره پلاک بغل بوستر ، اشتباه راهنمایی کردی
    هیچکدام دستکوب نبود و موردی نداشت
    پلاک زیر کاپوت هم برای خودرو های مونتاژ وطن وجود نداره
    در ضمن از مدیریت سایت خواهشمندم با افراد مولتی اکانت برخورد نماید
    اون منوال کادیلاک رو هم یکدست زیراکس بگیر ، در اختیار من هم قرار بده

6. 2 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

اینو من از روی یه بیوک اسقاط گرفتم.

8. این کاربر از mory1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    اقایون عکس از بلبرینگ ترمیمی پلس میخواهم
    درباره اریا و شهین اتومات هم اگر اگاهی دارید :
    چه مدل گیربکس اتومات دارد ؟
    موتور6سیلندرش چه مشخصاتی دارد ؟
    یدکی این خودرو یافت می شود ؟
    پلس دف اجزای موتور و....
    در مجموع مثل بیوک ایران خوش لوازم هست ؟
    در مقام قیاس نسبت ،به نوا و بیوک ، سواری و نرمی ضعیفتری دارد ؟
    کولر و بخاری و فرمان هیدرولیک دارد ؟
    برای تعمیرات خودرو های امریکایی از اچار های با مقایس اینچ استفاده میشود؟
    ممنون

- - - Updated - - -

ادرس اوراقی های تهران که لوازم دارند چیست ؟

سلام
    اول از همه باید از علی اقا تشکر کنم که بنده جوان ناپخته را اندرز می دهند تا راه را از چاه بشناسم ؛ سپاس
    دوم هم همانطور که میدانید بنده به امریکایی هایی که لیور دنده به اصطلاح فرمانی باشد ( مثل کاپریس ) علاقه دارم
    و خوب چه ماشینی بهتر از بیوک بی 4 ؟ چون من فکر می کنم خودرو های امریکایی کاربراتوری از امریکایی های انژکتوری به جهت تعمیرات و درک سیستم کارکرد و عیب یابی راحت تر هستند
    به همین دلیل هم همیشه از کادیلاک ایران و کاپریس ترس داشتم
    اما امروز تصمیم گرفتم این موضوع را با شما در میان بگذارم و نظر اعضای کلوپ را در باره ی این مسئله بدانم که ایا عقیده من درباره خودرو های انژکتوری صحیح است ؟( علی الخصوص کادیلاک ایران )
    و در نهایت خرید کادیلاک ایران توصیه می شود ؟ ( برای استفاده تقریبا روزمره و مسافرت )
    و با توجه به اینکه این خودرو ها قیمت خاصی ندارند ، با این حال یک کادیلاک ایران 20 تومانی باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟
    و یک سئوال حقوقی : اگر خودرویی همه مدارک از برگه کمپانی و برگ سبز و .... دارا باشد و تنها پلاک ملی نباشد ارزش خرید دارد ؟( که با تهیه سند و از این قبیل کار ها که من فقط درباره ان شنیده ام و اصلا با روند کار اشنا نیستم) خودرو مورد نظر بیوک ایران بی 4 مدل 56 رنگ نقره ای (( از ابتدا تا به حال یک مالک دارد ))
    بلبرینگ ترمیمی چرخ عقب شورلت

در مورد آریا و شاهین،( یا همان رامبلر ساخت آمریکن موتورز) تجربه زیادی ندارم و بیشتر دست چندتا از آشناها بوده و مقداری اطلاعات جزئی دارم.

تا جایی که متوجه شدم این اتومبیلها بشدت فرسوده شدن و نمونه های سالم خیلی خیلی کم پیدا میشه. قطعات یدکی هم واقعا نایابه و برای تعمیرات هم هر مکانیکی قبول نمیکنه.
    از چندتا مکانیک قدیمی شنیدم که اکثرا موقع باز کردن پیچهای سر سیلندر، این پیچها میبره و دردسر باز کردن دارن.
    اتوماتیک و هیدرولیک و کولردار هم هست، اما اینکه چقدر سالم باشه، مشخص نیست.
    موتور 6 خطی قدرتمندی دارن و تا 128 اسب بخار قدرت دارن.
    چند بار سوار شدم و رانندگی کردم، و البته زیاد به دلم ننشت، بخصوص از نظر قیافه و طراحی( چون بیوک و نوا ظاهر و باطن خیلی مدرنتری دارن)

اوراق فروشهای تهران ظاهرا بیشتر سمت میدان شوش هستند( چند بار رفتم و چیزهایی خریدم) و با یک جستجوی ساده در نت آدرس بعضی از فروشندگان یدکی و اوراقی را هم پیدا میکنید.

کلا خودروهای انژکتوری دردسرهای خاصی دارن( حتی نمونه های ساخت داخل) و باید تجربه و علم کافی برای رفع عیبهای فنی موتوری ( در بخش احتراق و برق و انژکتور و ...) داشته باشید و همینطور ابزار مناسب که بخصوص برای خودروهای آمریکایی خیلی کمیاب هست.

خرید یک اتومبیل بستگی به فرم استفاده شما داره. اگر صرفا برای سفر استفاده میکنید، انتخاب خوبی بحساب میاد بشرطی که به اندازه کافی رسیدگی و مراقبت هم بکنید و در ادامه توانایی فنی کافی هم داشته باشید تا بیشتر مشکلات را خودتان حل کنید.

هرچقدر قیمت یک خودرو بالاتر باشه مسلما باید تمیزتر و سالمتر از بقیه به نظر بیاد و هزینه های تعمیراتی کمتری در زمان خرید روی دست صاحبش بگذاره، ولی مطمئن باشید حتی صفر کیلومتر هم نیاز به برخی تعمیرات و وسائل اضافی داره، چه برسه به خودروهای 20 و یا 30 سال قبل.

تعویض پلاک برای خودروهای بالای 25 سال انجام نمیشه. یعنی اگر یک خودرو دارای پلاک قدیم باشه، حتی به شرط سلامت کامل و داشتن تمام مدارک قانونی و بدون هیچ کم و کاستی، بازهم نمیتونه پلاک ملی بگیره. شاید هم بشه ولی تحت شرایطی که مسلما استاندارد نیست و همه نمیتونن استفاده کنند.

در صورتی یک خودروی بالای 25 سال میتونه تعویض پلاک بشه که قبلا پلاک ملی دریافت کرده باشه.

بنابراین بیوک 56 مورد نظر شما ارزش خرید نداره چون پلاک ملی نمیشه و اجازه تردد بدون پلاک ملی هم وجود نداره، مگر اینکه صرفا بخرید و نگهدارید تا روزی آیا اجازه صادر بشه یا فقط برای همایشها و نمایش و..استفاده کنید و مابقی را در پارکینگ و گاراژ بخوابه.

بازهم از تمامی اعضاء خواهش میکنم تا با دوری کردن از موضوعات جانبی، به اصل صحبت و هدف کلوپ که صرفا اطلاعات فنی و علمی هست، بپردازیم.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز حرف شما درست هست هر خودرویی یه دفترچه راهنما داره ولی سرویس منوال تعمیرات خودرو جدا هست که باید خریداری بشه اونم خودروی 40 سال پیش منظورم هست شما هم میتونید خریداری کنید و روش صحیح تعمیر ماشینتون را انجام بدید چون پمپ روغن ماشین شما در عکس مشخصه اشتباه جمع کردی و اینکه یک نفر اومده واشتباه شما را گفته شما ناراحت شدی مشکلی نیست و چون طبق اون سرویس منوال جهت نشونگرهای چرخدنده های پمپ باید مقابل هم باشن حتما دلیلی داشته که بابت این مسئله توضیح داده هست من که از خودم نمیتونم توضیح بدم چون دروغ گفته میشه که درست نیست و اشتباه هست من که سازنده ماشین نبودم عقل انسان حکم میکنه که واقعیت را قبول کنه حالا شما نمیخواهید قبول کنید به خودتون میدونید

منظورم از سمباده زدن جزئی سطح پمپ روغن بود و البته اون چاله ها اگر گود باشن که طبق فرمایش شما باید به تراشکار باتجربه بسپاریم که من قبلا گفتم شما نخوندید حالا شما میفرمائید اشتباه هست که مشکلی نیست هرطور میخواهید پمپ را جمع کنید
    منظورم این نوع سمباده زدن جزئی هست =طبق مدرک گفتم من سوادش را دارم مکانیک این خوردو ها را خوندم توضیح دادم

درجه باک شورلت طبق فرمایش جناب camaro lt مقاومت پشت امپر ایراد داشت که منم تست مقاومت را پرسید دوستمون منم بهش گفتم
    تشخیصهای اشتباه فراوان که فرمودید من متوجه نشدم ؟
    من راهنمای برقی ماشین را اشتباه توضیح ندادم
    درمورد فنربندی شورلت نوا احتمالا اشتباه نوشتم پیش میاد چون دوستمون جناب camaro lt هم اقا پرویز درمورد گاز کولر پرسید که علی اقا هم توضیح داد که احتمالا اشتباه نوشتم پس این مسائل پیش میاد

شماره موتور در خودروها محل اونها فرق داره چون شما شورلت نوا دارید و کادیلاک و غیره ندارید یا اطلاعاتی درباره شماره موتور این ماشینها ندارید درموتور کادیلاک زیر پایه کمپرسور کولر نوشته شده چون موتور بیگ بلاک هست ولی در بیوک پشت دینام نوشته شده وموتور بیوک اسمال بلاک هست من با خودروهای مردم کاری ندارم اقا پرویز راهنمایی خواست منم طبق مدرک گفتم شماره موتور دستکوب میشه ولی کلا گفتم نه اینکه همه دستکوب هست من فقط شماره پلاک ماشین اقا پرویز را بهش گفتم پس لطفا به مردم تهمت نزنید

من کی گفتم فروشندگان کادیلاک حقه باز هستن من گفتم این موارد را دقت کنید که سرتون کلاه نزارن پول مفت ندید این کجاش اشتباهه مثل اینکه شمادر جامعه زندگی نمیکنید چون در بازار خرید فروش این ماشینها را خبر ندارید ندید

من تجربه قبلا داشتم شما که منو نمی شناسید پس تهمت دروغ به دیگران نزنید من دیگران را گمراه نکردم واون عکسها هم راهنمای تعمیرات دقیق قطعات هست که کاملا درست گفته شده وشما قبول ندارید دیگه مشکل خودتون هست من که استاد نیستم استاد مهندسین جنرال موتور هستن که زحمت کشیدن وقت گذاشتند این همه در مورد تعمیرات این خودروها توضیح دادن که طرف مراجعه نکنه به هر کسی که تعمیرات را بلد نیست با مسائل دروغ کلی از طرف پول میگیره اون هم ماشین 40 سال پیش که الان تکنسین این خودروها در ایران نیست

قطعات پیچیدگی نداره این سرویس منوال میگه این روش صحیح و راه اندازی قطعات است و نمیدونم کجا مورد داره شما میفرمائید اشتباه هست من که نگفتم که قطعات از امریکا بخرن منظورم تعمیرات دقیق این خودرو هست اون قطعات کادیلاک هست که حتی امریکا هم بعضیاشون نیست
    مثلا برای کادیلاک انژکتور من چند سال پیش قیمت سوزن انژکتورهای مارک بندیکس و کد سبز رنگ اصلی را پرسیدم هر کدوم 250 هزار تومان بود یا ساسات برقی 330 هزار تومان -رگلاتور بنزین 400 هزار تومان برام تموم میشد حالا پمپ بنزین داخل باکی و بیرون باک وتراتل وغیره...بماند شما چون کادیلاک نداشتید دلیل نمیشه
    دوست عزیز درسته امکان تعمیرات در ایران طبق سرویس منوال تا حدودی وجود نداره ولی راهنمایی میکنه که حداقل به صورت دقیق بسته بشه مثل پمپ روغن ماشین شما که اشتباه اورهال کردید اگر اطلاعات داشتید روش صحیح را میدونستید =
    این روش صحیح نصب چرخدنده های پمپ روغن هست نشونگرها باید مقابل هم باشن حالا شما نمیخواهید قبول کنید دیگه خودتون میدونید=

اینم پمپ روغن ماشین شما که اشتباه اورهال کردید =

دوست عزیز اینکه اینجا قطعات ماشین وجود نداره چرا هست بگردی پیدا میکنی اگر هم چینی یا بی کیفیت هستن میتونی از سایتهای خارجی مثل دیگران از سایت www.ebay.com سفارش بدی یا چند تا سایت دیگه برای شما ارسال کنن چون اگر جنس با کیفیت میخوای با عمر زیاد باید هزینه کنی ومن راجب قیمت تا حالا چیزی نننوشتم قیمت دیگه طبق گفته اونها هست و به بنده ارتباطی نداره میتونی با خودشون در تماس باشی
    درمورد کاربرات من نمیدونم شما چی میفرمائید

قیمت ماشین با 5 میلیون اتاق خودرو هم به شما نمیدن البته چه ماشینی را شما میگید را نمیدونم اینکه میگم شما در بازار خوردو اصلاع نداری من چیزی درمورد هزینه کردن ماشینها نگفتم نمیدونم شما راجب چی صحبت میفرمائید و 30 40 میلیون هزینه خرج چی کنم متوجه نشدم؟
    دوست عزیز اگر میخواهید منو ملاقات کنی من کسی نیستم حالا مشکلی نیست هزینه و خرج نمیکنیم و شما ما را ملاقات کنید البته ماشینها مثل ماشین شما شورلت نوا نیست کادیلاک سویل انژکتور هست نمیدونم شما اشنایی دارید با این ماشینها یا ندارید
    اگر میشه ادرس شما رابدونیم با دوستان برای تعمیر خوردوهامون پیش شما مراجعه کنیم ممنون میشم بهرحال شرمنده شما شدم

دوست عزیز

من درمورد شماره موتور ماشین شما چیزی درمورد دستکوب بودن نگفتم چون شما فقط شماره موتور را نوشتید من فقط DECODE کردم عکسی از شماره موتور قرار ندارید

پلاک زیر کاپوپ خودروهای داخلی وجود داره چون افسر اون را میخواد تا در کارت ماشین ثبت کنه شما احتمالا اطلاع ندارید یا محل اون را پیدا نکردید من حتی برای شما از یک نفر که خرید فروش خودروهای میکنه پرسیدم گفت باید باشه و لفسر اون را میخواد چون پلاک را افسر میگه ممکنه طرف دستکوب کنه ولی اون کول تگ یا شماره وین زیر کاپوت بالای موتور برف پاک کن ماشین ها یا بالای پوستر ترمز روی سینی حک شده که مثلا اتاق تعویض نشده باشه

ببینید دوست عزیز این پلاک المینیومی برای همه خودروهای مونتاژ پارس خودرو هست اگر شک دارید میتونید به شرکت پارس خودرو برید بپرسید =
    اینم شماره وین کد پلاک ماشینت که اگر دقت کنی دستکوب هست چون پلاک شرکت پارس خودرو با این اعداد شروع نمیشه =4M69L

این شماره پلاک یه ماشین دیگه با پلاک المینیومی پارس خودرو دقت کنی 3 رقم اول مونتاژ داخلی پارس خودرو با PXM شروع میشه که در دکد کردن هم معنی خاصی نداره از هر کی میخوای بپرس برو نگاه کن مطمئن باش همین درست هست =

این کول تگ یا پلاک المینیومی هم برای خودروهای وارداتی هستن =

شما متوجه نشدی که من چی را گفتم چون خودت هم نوشتی من متوجه نمیشم پس زود قضاوت نکن حالا دوستانی مثل MJ1970 camaro lt تجربه دارن میتونن به شما کمک کنن

کادیلاک هم شماره موتورش زیر پایه کمپرسور کولر که علامت زدم نوشته شده اگر هم خواصی کادیلاک بخری شاید با اجازه دوستان بتونم راهنمایی کنم چون قبلا داشتم =
    دوست غزیز جناب camaro lt هم فرمودن که این ماشینها کلا تعمیراتش پیچیده هست چون ایشون فرمودن هنوز برای راه اندازی کولر ماشین دارن تحقیق میکنن و چه برسه به تعمیرات موتور گیربکس وتوربین پمپ روغن و غیره که مشکل هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

تعجبم از مدیر محترم سایت این که چرا به این کاربر آرمین دویل دوباره فرصت چند باره دادن در یک کلام آزموده را آزمودن خطاست این آقا باعث شده نظم کلوپ بهم بخوره و سطح کیفی اون پایین بیاد لطفا اقدامات لازم را مبذول فرمایید.

13. 3 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعجبم از مدیر محترم سایت این که چرا به این کاربر آرمین دویل دوباره فرصت چند باره دادن در یک کلام آزموده را آزمودن خطاست این آقا باعث شده نظم کلوپ بهم بخوره و سطح کیفی اون پایین بیاد لطفا اقدامات لازم را مبذول فرمایید.
    یکی از خوبیهای اینجور کلوپها و انجمنهای مجازی، جمع شدن تعدادی از افراد علاقمند در رابطه با موضوعی مشترک، از فواصل دور، در کنار یکدیگر هست.
    باید قبول کرد که تفاوت سلیقه و نظرات همیشه وجود داره و تا جایی که قوانین انجمن تشریح کرده، هر نوع اظهار نظر و گفته ای از طرف هر کدام از کاربران، تا زمانی که با ادب و احترام همراه باشه و باعث رنجش بقیه نشده باشه، ایرادی نداره و ما نمی توانیم صرف اینکه از توضیحات فرد مورد نظر یا کلا شخصیت کسی خوشمان نیامده، جلوی صحبت کردن وی را بگیریم، هرچند که گاها این اتفاق رخ میده و ما هم با کمی اغماض و چشم پوشی ، سعی میکنیم تا اوضاع را آرام نگهداریم و از همه دعوت میکنیم تا با حفظ آرامش و صلح، به تبادل نظر در مورد موضوع بحث ، ادامه بدهند

در رابطه با موارد فنی، همانطور که قبلا هم بارها و بارها گفتم، چیزهای زیادی هست که میتونه تعیین کننده باشه و حال ممکنه من نوعی از دید و زاویه نگاه خودم چیزی ببینم که بقیه ندیده باشن و البته از دیدگاه دیگران هم اشتباه و یا درست باشه، که تشخیص این مورد را باید به عهده همه اعضاء گذاشت تا در ادامه مطالب و با بررسی و مطالعه و تحقیق، به یک نتیجه کلی برسند ، آنهم در فضایی دوستانه و به دور از تنش و جنگ اعصاب و برخوردهای نامناسب.

من بازهم از تمامی اعضاء چه قدیمی و یا جدید خواهش میکنم هر نوع نظری را با رعایت احترام به شخصیت فرد مورد نظر عنوان کنند تا هم شنونده بیشتری داشته باشه و هم قدرت نفوذ کلام در ذهن مخاطب بیشتر بشود.

عقیده شخصی من این هست ( و فکر میکنم تمام اعضاء با من هم عقیده باشند ) که این کلوپ میتواند بجز اینکه در مسائل فنی و تخصصی خودرو های آمریکایی، حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشه، در رابطه با رعایت اصول آداب تبادل نظر در محیط های مجازی و رسانه های اجتماعی اینترنتی هم سرلوحه و سرمشق قرار بگیره، اگر همه با هم همکاری کنیم و بدون کشیدن مبحث فنی و تخصصی مورد نظر به عرصه های شخصی و فردی، جلوی به بی راهه رفتن کلوپ گرفته شود.

بازهم از تمامی اعضاء تمنا میکنم، خواهش میکنم، استدعا میکنم، اگر برای این کلوپ ارزش و احترامی قائل هستید، در همین جا به بحثهای بی پایان و بی فایده خاتمه داده و تبادل نظر را بصورت محترمانه و خارج از احساسات فردی ادامه بدهیم.

از همه سپاسگزارم

15. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    جناب camera lt از شما ممنونم بابت توضیحاتی که دادید ادب واحترام رعایت بشود که به دیگران طعنه زدن -تهمت زدن-ایراد گرفتن و سریع قضاوت کردن خودراری شود

بنده از شما خیلی مسائل یاد گرفتم و اررزوی برکت فراوان یرای شما دارم

سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن تشکر از شما اینکه بنده باعث بهم خودرن نظم شدم متوجه نمیشم؟

و ازمون ها خطاست اگر امکان داره بفرمائید کدوم قسمت اشتباه توضیح دادم؟ واگر هم اشتباه بوده لطفا شما با مدرک واسناد فنی بفرمائید که مشخص بشود
    و مسئله دیگه این هست که فرمودید بنده با چند تا نام وارد سایت شدم ایا مدرکی دارید ؟ لطفا با مدرک بفرمائید من هم قبول میکنم

از جنابعالی هم تشکر میکنم موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خواهش میکنم ما که عددی نیستیم ولی یه مسائلی میدونیم شاید کمکی باشه

پیمان جان باک خودروهای امریکایی طراحیش اینطوریه وقتی درجه روی E باشه حدود 1-یا1.2 گالن که میشه تقریبا 4 تا 6 لیتر بنزین داخل باک هست یعنی باک خالی نیست مقداری داره تا مثلا ما به پمپ بنزین بتونیم برسیم چیزی که جنرال موتور گفته هست

اونی که تو دفترچه نوشته منظورش اینکه وقتی باک خالی باشه درجه روی E هست مقداری در باک هست برای اگاه شدن راننده نوشته راننده فکر نکنه کلا باک خالی هست و همینی که بالا نوشتم ولی کلی در اون دفترچه نوشته نشده

اگر درجه باک روی E باشه یعنی 5 یا 6 لیتر در باک هست پس باید درجه در حالت E باشه وشما میگی من 20 لیتر بنزین میزنم بعد سوئیچ را باز میکنم پس باید درجه اروم حرکت میکنه 20 لیتر بنزین نشون بده وبعد وقتی سویچ را میبندی باید سوئیچ
    به سمت پائیین اروم برگرده نه اینکه درجه بالا ثابت بمونه یعنی درجه ایراد داره کلا سیستم برقی امپر درجه بنزین با سوئیچ اینطوری هست

بله با برداشتن سرباطری باید درجه به سمت پائین حرکت کنه وگرنه درجه امپر ایراد داره

حالا شما میگی من سوکت باک را بر میدارم درجه میره فول ایا سوئیچ بسته هست ؟
    پس این چیزی که شما گفتی یه سیم برق به درجه امپر اتصال داره احتمالا پشت امپر سیمهای امپر اتصالی داره یا برق بهش وصله باید سیم کشی را چک کنی نباید درجه امپر بره به سمت فول نشون بده باید اروم بیاد به پائین برگرده چون سوکت باک را دراوردی پس برقی از باک نیست که مقدار را نشون بده

با این تفاسیر شاید مقاومت سالمه سیم های پشت امپر اتطالی داره
    حالا برای تست مقاومت امپر بنزین این روش هست البته عکسی که شما گذاشتید اون پایه ها احتیاج به تست نیست منظورم پشت درجه باک مقاومت رزیستور مربع شکل در دو حالت در این عکس تست کن =
    با مولتی متر مقدار اندازه اهم مقاومت درجه امپر بنزین با حرکت دادن تست کن =
    در حالتE= صفرتا 2 اهم
    درحالت وسط= 40 تا 45 اهم
    درحالت F= -,و 88 تا 92 اهم

اشتباهات شما فراتر از اینه که کسی حوصله ذکر کردن دونه به دونه ی اونها رو داشته باشه.
    آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند عزیزم.
    ..................
    شما از خودت هیچ چی نداری و یا داری از روی کاتالوگهای عموما بدون ربط کپی میکنی و یا از مطالب tt و یا از موهومات ذهنی خودت ....

البته گاهی تشخیصهای جالبی هم میدی که اونها گفته ها و تصورات خودت هست و نشونش هم اینه که اغلب اشتباه هستن.
    شما هیچ تصوری از پمپ گیربکس 350 یا بنکل خودرو و مکانیک نداری که بفهمی ماشینکاری چطور و یه چه علت انجام میشه.

ضمنا مطلبی که در مورد پمپ من مینویسی مزخرفی بیش نیست چرا که این پمپ فقط جهت عکاسی برای بچه های کلوپ در زمان عکسبرداری موقتی سرهم شد(برای نشان دادن موضوع دیگری که در حد فهم شما نیست) و ان عکس گرفته شد.
    اگر من متوجه وضعیت شاخصها نبودم گه نمیومدم اونها رو علامت بزنم تا در زمان مونتاژ اشتباه نشه.ضمنا خودرو من با گیربکسی که شخصا اورهال کردم داره به خوبی راه میره و مشکلی هم نداره.

.................................................. .
    ضمنا خدمت مدیران انجمن عرض کنم که شما خودتون شاهد هستید و اشتباهات فراوان این کاربر پر حاشیه و ناشی رو مشاهده کردید.ادامه دادن این انجمن با این شرایط چه فایده ای میتونه داشته باشه؟
    شما شاهد بودید که کاربری به نام پیمان پرسید که وقتی سویچ نواش رو میبنده درجه بنزین ثابت میشه و این کاربر کاتالوگ شناس چه جوابی دادن!!!!

گفتن درجه بنزینت خرابه یا اتصالی داره در حالی که خودتون نوا دارید و میدونید استانداردش چیه.

در نقل قول بالا میبینید.

بنده خودم هم عددی نیستم و این غلط گیری ها برای غرض ورزی انجام نمیشه و من هم 11 سال قبل هیچ چیز از مکانیک نمیدونستم و الان بعد از 11 سال تعمیرات و سواری شورلت تازه فهمیدم که دنیای تعمیرات چقدر وسیع هست و واقعا کسی به این سادگی نمیتونه ادعای مکانیک بودن داشته باشه.
    در کل اگر شهامت تعمیرات اساسی رو پیدا کردم این شهامت رو از اساتید همین کلوپ یاد گرفتم و چیزی از خودم ندارم.

اما 5 سال قبل که عضو این تاپیک شدم تا به حال کسی با این جسارت منفی و مخرب و نا آگاهی ندیدم که مدتهاست داره این کلوپ رو با اسامی کاربری مختلف از سکه میندازه.
    امروز تمایل شدید این کاربر به خودنمایی و توهین و جسارت به بقیه داره این کلوپ رو تهدید میکنه که خب مدیران خودشون میدونن چه برخوردی بهتره ولی من بعید میدونم ادامه این کلوپ با درج مطالب سردرگم کننده و راهنماییهای غلط بتونه امکانپدیر باشه.

این کاربر در انجمن دیگری که اونجا هم به بن بست کشید ادعا میکرد که مهندسان امریکایی برای کسب تجربه در محضر ایشون حاضر میشن.

به هر حال در همین پیج 3 کاربر از راهنمایی اشتباه و گمراه کننده ایشون شکایت داشتن که خب من هم قصدم اینه این قبیل موارد تکرار نشه...

Last edited by MJ1970; 20-08-2016 at 10:46.

18. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •