اولین بار بود این مارک رو میشنیدم.شایدم شاخه ای از مارک دل هست.
ولی انصافا عجب لب تاپ هایی داره.محشره.فکر نکنم تو ایران باشه.درسته؟راستی ساخت کجاست؟؟؟؟
اولین بار بود این مارک رو میشنیدم.شایدم شاخه ای از مارک دل هست.
ولی انصافا عجب لب تاپ هایی داره.محشره.فکر نکنم تو ایران باشه.درسته؟راستی ساخت کجاست؟؟؟؟
Last edited by ebi66_boukan; 21-08-2009 at 23:25.
قبل اینکه بخرم کلی تحقیق کردم! وسم فرقی نداره چی بخری خواستم راهنماییت کنم! در ضمن خودم هم بهت میگم از یه متخصص نوت بوک بپرس! من اینا نگفتم؟
Last edited by biostar; 22-08-2009 at 00:41.
من نوت بوکما تازه همین دیروز خریدم!میتونستم صبر کنم fw46 بیاد! دلیلی وسه توجیح نیست! گرونتر هم نیست!1630 خریدم! اختلاف قیمت ناچیزه داداش!
Last edited by biostar; 22-08-2009 at 00:49.
دوستان ازبین دو مدل زیر کدام گرافیک بالاتری دارد و میزان حافظه گرافیک آنها چقدر است؟
SR-390 PDB 2.5 3MB 1066 2GB 250GB ATI 3470 13.3 LED DVD-RW XP Pro
CS-36 G 2.5 3MB 1066 4GB 320GB Geforce 9300 GS 14.1 DVD-RW VH
سلام
من حدودا 1200 پول دارم
یه لپ اپ میخوام که این چیزا رو داشته باشه :
1- حتما سونی باشه
2- سایز ال سی دیش بین 13 تا 14 باشه
3- گرافیکش اینتل نباشه . یه گرافیک نسبتا خوب حالا نه حرفه ای روش باشه .
4- هاردش حداقل 320 باشه
5- سی ی یو هم که اینتل باشه کور تو دو
6- حتمت فینگر پرینت داشته باشه
7- اگه HDMI هم داشته بشه که دیگه دمش گرم. مثل سری z . اگه این اخریو نداشت عیبی نداره ولی اگه باشه بهتره.
راستی سری cs نباشه چون از قیافش خوشم نمیاد .
من فقط به خاطر full hd و مشخصات خویش رفتم سراغ این مدل اصلا من بلوری نیاز ندارم.سونی مدلی داره با این مشخصات و full hd که بلوری نداشته باشه؟اگه هست قیمتش چنده؟این که گفتن کیفیتش پایین هست چندان بی ربط نگفتن! چینه دیگه کاریش نمیشه کرد! در این زمینه می تونید از متخصصین تعمیر نوت بوک هم بپرسید و این حرفا تصدیق خواهند کرد.در مورد fw490jft که هنوز وارد بازار نشده اما اگه بیاد قیمتی بالای 1900 خواهد داشت چون علاوه بر FULLHD و بلوری..6GB هم رم داره که سر جمع بیش از 350 دلار به قیمت نوت بوک اضافه میشه.
الان بهترین گزینه در بازار مدل DFB هست که خودم به تازگی خریدم.
اینا بدون که با درایو بلوری حداقل تا دو سال دیگه کار نداری!پس ارزش نداره وسه داشتنش پول بدی،چند ساله دیگه که تو بازار بلوری جا بیفته قیمتش به شدت کاهش پیدا میکنه و اونوقت به جای combo میتونی یه راویترشا بخری که کاملا کاربردی تره
در ضمن کیفیت هر دو صفحه نمایش در یه حده یعنی از نظر کنتراست و برایتنس هیچ فرقی با هم ندارن و تنها تفاوتشون تو DPI بالاتره FULLHD هست. که بستگی به کاربرد شما داره!پس ارزش نداره بخوای وسش این همه پول بدی که jft رو بخری یا بجاش یه جنس چینی ور داری
Last edited by shahin Blue; 22-08-2009 at 10:48.
لیست قیمت نوت بوک های ماتریکس و مشخصاتشون توسط دوست خوبم Pami_wega ارائه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در محدوده قیمت 800 تا 900 میشه نوت بوک با پردازنده core2 خرید و نیازی به فکر کردن در مورد celeron نیست.
پردازنده Atom™ N280 هم مخصوص NETBOOK ها هست نه NOTEBOOK .
نوت بوک با پردازنده های amd هم در بازار هست. مخصوصا HP مدل های زیادی با پردازنده های X2 از AMD داره که برای اطلاع بیشتر میتونی به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی! مدل های خوبی ارائه میده.
در این محدوده قیمت acer و HP مدل های خوبی ارائه میدن که به کار شما هم میان.لیست قیمت نوت بوک های acer را میتونی از سایت نوتالی و سازگار دریافت کنی
مدل های Xslim من تاحالا تو بازار ندیدم و فکر نکنم پیدا بشه![]()
Last edited by biostar; 22-08-2009 at 10:51.
من تا حالا ندیدم . برای اطلاعات بیشتر میتونی به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنی. نمیدونم چرا به FULLHD بودن صفحه نمایش حساسی اما اگه کیفیت هر دو را از نزدیک ببینی ! پشیمون میشه وسه داشتن FULLHD کلی بیشتر هزینه کنی.
vase hamin fekr konam cpu va ram baram kheyli mohemme!
graphicesh ham bad nabashe (ta fifa 09) bekeshe!
hodoodan 1toman boodje daram!
( chandta model ta 1.3 toman ham bedid vali tarjihan hodoode 1 bashe!)
mer30
عزیز دل برادر حرف فروشنده ها و تعمیر کارها رو زیاد جدی نگیر وقتی قطعات چینه توی امریکا سوار میشه هیچ فرقی بینشون نیست
من fw46 رو حدود 1 ماه هست که دارم همه چیزش خوبه مدل امریکاییشم همین جوره فرقی باهم نمیکنن ولی 3 سال گارانتی ایران رهجو یادت نره عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)