تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 950 از 1045 اولاول ... 4508509009409469479489499509519529539549601000 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,491 به 9,500 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: s 
    1) اگر استایل نرمال Right to Left و کاملا به درستی تنظیم شده باشه و همچنین، در قسمت File > Word Options <Advanced اون حالت نمایش شماره ها بصورت Context باشه، هر جا انگلیسی نوشته باشید، شماره هم انگلیسی و هرجا هم فارسی نوشته باشید، کلمه فارسی نوشته میشه. اگر میخواید همیشه فارسی باشه باید بجای Context از Hindi استفاده کنید که پیشنهاد نمیکنم. این حالتی هست که برای Context اتفاق میفته:

با تغییر زبان، شکل عدد هم تغییر میکنه که برای Hindi یا System اتفاق نمیفته و همه یا فارسی نوشته میشن یا لاتین.

2) فکر میکنم اینطوری باشه:
    در حالی که Numbering برای هدینگهای شما فعال نیست، موقع درج فهرست عناوین، از بخش Modify... برید Numbering رو برای TOC در سطوح مختلف فعال کنید. (TOC1 برای Heading 1 و ... البته این اختصاص از بخش Options کنار همون Modify و در پنجره ی درج فهرست عناوین تعیین میشه).
    روشش، بدون شرح مثل عکس زیر هست، به ترتیب عددها دقت کنید:
      محتوای مخفی: تنظیمات 

3) موقع درج فهرست شکلها، تیک زیر رو غیرفعال کنید:

با تشکر از وقتی گذاشتید و پاسخ بنده را دادید اما
    1- در حالت وا تنظیم context رو قبلا انجام دادم و فهرستبندی دستی انجام نمیشه که بخواد این اتفاق بیفته هر از چندگاهی فهرست رو که اپدیت می کنم اینجوری میشه و دیگه درست هم نمیشه
    2-در حالت دوم تعریف numbering جواب نمیده چراکه از شماره 1 شروع میکنه در صورتی که زیر بخش های مختلف باید با شماره های 1-1 یا 1-1-1 و یا 1-1-1-1 و الی آخر شروع بشن
    3- در حالت سوم هماگه تیک اون قسمتو برداریم کلا کلمه شکل و عدد هر دو حذف میشن
    اگه راهنمایی دیگه شما یا دوستان دیگه به نظرشون میرسه ممنون میشم خبر بدید
    Last edited by w700a; 04-09-2014 at 09:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: hide 
    1) اگر استایل نرمال Right to Left و کاملا به درستی تنظیم شده باشه و همچنین، در قسمت File > Word Options <Advanced اون حالت نمایش شماره ها بصورت Context باشه، هر جا انگلیسی نوشته باشید، شماره هم انگلیسی و هرجا هم فارسی نوشته باشید، کلمه فارسی نوشته میشه. اگر میخواید همیشه فارسی باشه باید بجای Context از Hindi استفاده کنید که پیشنهاد نمیکنم. این حالتی هست که برای Context اتفاق میفته:

با تغییر زبان، شکل عدد هم تغییر میکنه که برای Hindi یا System اتفاق نمیفته و همه یا فارسی نوشته میشن یا لاتین.

در حالی که Numbering برای هدینگهای شما فعال نیست، موقع درج فهرست عناوین، از بخش Modify... برید Numbering رو برای TOC در سطوح مختلف فعال کنید. (TOC1 برای Heading 1 و ... البته این اختصاص از بخش Options کنار همون Modify و در پنجره ی درج فهرست عناوین تعیین میشه).

1- در حالت وا تنظیم context رو قبلا انجام دادم و فهرستبندی دستی انجام نمیشه که بخواد این اتفاق بیفته هر از چندگاهی فهرست رو که اپدیت می کنم اینجوری میشه و دیگه درست هم نمیشه
    2-در حالت دوم تعریف numbering جواب نمیده چراکه از شماره 1 شروع میکنه در صورتی که زیر بخش های مختلف باید با شماره های 1-1 یا 1-1-1 و یا 1-1-1-1 و الی آخر شروع بشن
    3- در حالت سوم هماگه تیک اون قسمتو برداریم کلا کلمه شکل و عدد هر دو حذف میشن
    اگه راهنمایی دیگه شما یا دوستان دیگه به نظرشون میرسه ممنون میشم خبر بدید
    Last edited by w700a; 04-09-2014 at 05:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

1- در حالت اول تنظیم context رو قبلا انجام دادم و فهرستبندی دستی انجام نمیشه که بخواد این اتفاق بیفته هر از چندگاهی فهرست رو که اپدیت می کنم اینجوری میشه و دیگه درست هم نمیشه
    3- در حالت سوم هم اگه تیک اون قسمتو برداریم کلا کلمه شکل و عدد هر دو حذف میشن
    اگه راهنمایی دیگه ای، شما یا دوستان دیگه به نظرشون میرسه ممنون میشم خبر بدید
    Last edited by w700a; 04-09-2014 at 05:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام ، دوستان من یه هدر سطح 5 دارم که میخوام به سطح 4 تغییرش بدم، اما در قسمت سطح 4 اون قسمت روبروی Font پاک شده :( نمیذاره از خودم هم چیزی اونجا بنویسم چون اعدادی که اونجا هست یه پس زمینه خاکستری داشته که برای خود ورد بوده ! الان باید چیکار کنم ؟! :( از سطح 3 به 5 رفته و من سطح 4 میخوام :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام ، دوستان من یه هدر سطح 5 دارم که میخوام به سطح 4 تغییرش بدم، اما در قسمت سطح 4 اون قسمت روبروی Font پاک شده :( نمیذاره از خودم هم چیزی اونجا بنویسم چون اعدادی که اونجا هست یه پس زمینه خاکستری داشته که برای خود ورد بوده ! الان باید چیکار کنم ؟! :( از سطح 3 به 5 رفته و من سطح 4 میخوام :(
    سلام
    طبق عکس زیر اعداد رو دنبال کن
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

6. این کاربر از w700a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

چطوری میشه با shift + space نیم‌فاصله انداخت؟ با ctrl + space یا ctrl + space + 2 اینکارو میشه کرد اما من میخوام با shift + space این کار انجام بشه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    ممنون که وقت گذاشتی ، اما منظور من این هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که میبینی اون قسمت مقابل فونت پاک شده ! و من الان یه استایل 1-1-1-1 مثلا میخوام ! اما نمیتونم دستی بنویسم چون اون 1 ها باید به صورت خاکستری نوشته بشه

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

هر دفعه وارد ورد میشم می خواهم add -one babylon رو در ورد غیر فعال کنم اما بعد هر بارحذف کردن دفعه بعدی که سیستم رو روشن می کنم مجدد هست و باید مجدد حذفش کنم راهی هست که برای همیشه add-one اش رو غیر فعال کنم
    مرسی

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

این موردی که در عکس مشخص شده مربوط به تنظیمات کدام لینک هست update automate links at open منظورش کدوم لینک ها هست مرسی

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید سوالا زیاد شد در هنگام ورد همیشه پیام زیر دیده میشه که راهنمایی کرده در مورد فعال کردن و تنظیمات ماکرو ها که طبق اون چه که گفته در
    option--> trust center->enable or disable macros
    هست و مراحل رو انجام می دم اما فایده نداره و هر دفعه موقع باز کردن هر فایل ورد همین پیام میاد و باید 7 بار اوکی بزنم تا بتونم از محیط ورد استفاده کنم !!!! چه طوری بر طرف کنم ؟؟ مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •