طبق اطلاعاتی که من بدست اوردم gf2 بالای 700 و g2 بالای 900 قیمت داره.دوستان چی نظر میدن؟
طبق اطلاعاتی که من بدست اوردم gf2 بالای 700 و g2 بالای 900 قیمت داره.دوستان چی نظر میدن؟
خیلی متشکرم ... ولی چه گرون !
اینجوری اصلا نیم ارزه امیدوارم قیمتش عادلانه تر بشه !
اینم قیمت این دوربین توی کشور های دیگه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام جناب vvc
دوربین جدید مبارک
اکه ممکنه یه مقایسه بین sx210 , sx220
بذارین همراه با نمونه عکس بدون ویرایش از sx220
خیلی خیلی ممنون میشم![]()
دوست عزیز مل قبلا هم در موردش بحث کردیم اصلا قیمت انور و با اینور مقایسه نکن.من که میخوام دوربین بخرم اگر تو سایت های خارجی دنبالش بگردم با توجه به بودجه من چندید مدل خوب که حتی تو ایران نمیتونم فکرش بکنم پیدا میکنم.پس از این به بعد دوستان درباره ی قیمت روز دوربین ها تو ایران تحقیق کنن بعدا نظر بدن با تشکر
به هر حال اگه قیمتشون 200-300 هزار تومان اختلاف داشته باشه میشه به دوست یا آشنایی گفت برامون بیاره یا به شرکت های وارد کننده سفارش بدیم
به هر جال قیمت های ایران هم جدیدا زیاد شده و خیلی هم قابل پیش بینی نیست ! GF2 قبل از عید قیمتش همون حدود 550 هزار تومان بوده :( من هنوز امیدوارم قیمت ها بیاد پایین
متشکرم
دوتا عکس برای نمونه اپلود کردم در تایپیک آخرین عکسها...
بزودی هم یه توضحیح کاملی درباره کارکرد و کیفیت عکس و فیلم این مدل هم براتون
مینویسم که شما هم استفاده کنید![]()
با این وضع قیمت ها نمیدونم چیکار کنم!نشد میگم برام از خارج از ایران بیارن ولی بازم دلار وضعش خرابه!
من تصمیم گرفتم یکم بودجم رو افزایش بدم اما نمیدونم کار عاقلانه ای هست تو این وضعیت یا نه خرید دوربین
یه سوال داشتم مثلا 500D قیسمتش تو نت از 540 دلار هست تا 700 دلار!(فقط بدنه)میخواستم ببینم قیمت نمایندگی خود canon چقدره؟اگه همین حدود 540 باشه میتونم یدونه بخرم البته با یه لنز داغون
البته چون از قیمت نمایندگی خبر ندارم نمیدونم بگم برام بیارن یا نه.خاطر اون اومدم اینجا بپرسم از شما
برای قیمت ها می تونید به سایت چاره اعتماد کنید. چون ظاهرا مستقیما با برای نمایندگی سفارش می گیره و خودش واسطه نیست:
به هر حال شرایط برای خرید دوربین اصلا خوب نیست و هیچ اعتمادی هم به آینده نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
500D نه صد و بیست تومن؟!چه خبره؟این سایت قیمتاش به روز و مال نمایندگی هست؟آخه این خیلیه!واسه این دوربین
تازه 600 در رو بدون لنز گرونتر از با لنز گذاشته که![]()
من کاری به چاره ندارم ولی در کل قیمت 500 دی در حال حاضر همینی هست که در این سایت هم درج شده . قیمت جهانی 500 دی بدنه حدود 650 تا 700 دلار هستش که با محاسبه نرخ دلار و بدون عوارض و سود و مالیات فروشندگان و مصرف کننده حدود 840 هزار تومن میشه . حالا شما هزینه گارانتی و سود و غیره و . . . رو هم حساب کن بالای 920 هم ممکن میشه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)